Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як купити квитки Ryanair за найнижчою ціною

Перед тим як дізнатися таємницю пошуку дешевих авіаквитків на сайті Ryanair, початківцям мисливцям за халявою потрібно враховувати два важливі чинники, про які не замислюються

Перед тим як дізнатися таємницю пошуку дешевих авіаквитків на сайті Ryanair, початківцям мисливцям за халявою потрібно враховувати два важливі чинники, про які не замислюються.

Перше: в більшості випадків зворотний квиток значно дорожче квитка в одну сторону. Друге: аеропорти, якими користуються бюджетна авіакомпанія Ryanair, майже завжди знаходяться далеко за межею міста, в який ви прямуєте, і вартість проїзду від аеропорту до бажаного населеного пункту цілком може дорівнювати ціні авіаквитка, а то і дорожче.

Крім того, нерідко дешеві рейси припадають на пізній час прильоту, коли громадський транспорт вже не ходить. Особливо це актуально для невеликих аеровокзальний комплексів. Тому, відшукавши дешевий авіапереліт, не поспішайте радіти, а ретельно сплануйте свій маршрут, підрахувавши всі можливі витрати.

Що стосується знаменитих райнейровскіх розпродажів по 9,99 євро за квиток в одну сторону, то зазвичай вони відбуваються в несезон, коли спостерігається спад на певні напрямки, і до того ж такі квитки доступні для покупки в обмеженій кількості.

Тут, як то кажуть, потрібно ловити момент. Не забувайте, що лоукостер Ryanair - компанія, що приносить багатомільйонні прибутки, а не благодійна організація, тому віддавати вам квитки за безцінь в пік сезону ніхто не збирається.

Перехопити копійчаний квиток можна також під час промо-акцій, які відбуваються при відкритті нового маршруту або з приходом авіакомпанії на ринок.

Якщо ви не встигли купити дешеві авіаквитки Райнейр на бажані дати, скористайтеся міжнародним сервісом Skyscanner , Який підбере для вас найбільш вдалі варіанти.

А тепер повернемося до головного питання цієї статті: як знайти дешевий авіаквиток Ryanair за 20 євро і навіть менше?

Для цього заходимо на сайт авіаперевізника - www.ryanair.com. Тепер вибираємо в верхньому меню розділ «Plan» і в списку, натискаємо опцію «Fare Finder», тобто пошук тарифів:

Перед нами відкриється наступна сторінка

Тут нам потрібно вказати пункт відправлення, пункт прибуття (якщо вам все одно куди летіти, аби подешевше, тоді залиште «Anywhere») і найголовніше поле - «Budget», клікнувши по якому вибираємо опцію 20 євро і нижче. Тиснемо «Let's go»!

Після цього вам будуть запропоновані найдешевші квитки з різних напрямків на найближчі місяці. Відсортувати виліт по конкретному відрізку часу можна в поле «Fly out».

За замовчуванням в результатах пошуку відображаються квитки тільки в одну сторону! Щоб знайти дешеві квитки «туди і назад», потрібно в полі «Fly back» змінити опцію «One way (no return)» на «Anytime», тобто повернення в будь-який час, або «Trip Length», де можна задати через скільки днів ви плануєте летіти назад.

В останньому випадку, якщо ви збираєтеся пробути в місті недовго, вибирайте пункт 1-3 дні.

В останньому випадку, якщо ви збираєтеся пробути в місті недовго, вибирайте пункт 1-3 дні

Тепер в результатах пошуку будуть відображатися дешеві тарифи з зворотними квитками. Перейшовши по цікавого напрямку можна почати процес покупки .

Може так статися, що система сповістить про відсутність пропозицій. На практиці це означає, що доведеться зрушити рамки бюджету.

Тепер ви знаєте, як купити квиток Райнейр за найнижчою ціною!

А тепер повернемося до головного питання цієї статті: як знайти дешевий авіаквиток Ryanair за 20 євро і навіть менше?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама