Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як правильно оформити сторінку товару для інтернет-магазину

  1. Назва товару
  2. Назва хороше, якщо воно
  3. Назва погане, якщо воно містить
  4. Основне зображення
  5. Опис товару
  6. обов'язково
  7. Бажано

Головний мінус інтернет-магазину в тому, що у вас немає балакучих консультантів. Відвідувач залишається один на один з товаром. І він піде, якщо на його сторінці зображення будуть поганої якості, опису і назви - неповними і кульгавим. Чи не врятують геніальна рекламна кампанія і SEO-просування з гарантією виведення в ТОП.

Розбираємо основні елементи сторінки товару - назва, зображення, описи. На живих прикладах і з детальним розбором удач і невдач.

Назва товару

Найважливіший елемент навігації для відвідувача інтернет-магазину. Гарна назва товару - ємне, короткий, написано для людей. Чи не лякає закликами до дії, іноземними словами і незнайомими скороченнями. Допомагає швидко зорієнтуватися в асортименті і знайти на сторінці списку потрібний товар.

Назва хороше, якщо воно

  1. Не містить скорочень крім тих, які зрозумілі всім (кг, м, см).
  2. Не містить професійні терміни, які можна замінити загальновживаними словами.
  3. Відповідає загальній формулі, прийнятої за стандарт в вашому інтернет-магазині. Наприклад, такий: вид товару (смартфон), бренд (iPhone), модель (SE), артикул моделі (MLXN2RU / A).
  4. Містить важливі властивості, за якими відвідувач зможе легко зорієнтуватися. Наприклад, для телевізорів важлива властивість - діагональ. Для iPhone - обсяг пам'яті (16 GB) і колір (білий). Можна вказати 1-2 характеристики, які допоможуть відвідувачу зробити вибір.
  5. Стислість не в збиток сенсу.

Управління репутацій бренду

ORM - один з найбільш швидко зростаючих сегментів digital-ринку. Стань експертом в галузі управління репутацією разом з новим курсом Skillbox і Sidorin.Lab (Агентством №1 з профільного рейтингу Рувард).
3 місяці онлайн-навчання, робота з наставником, дипломна робота, працевлаштування для найкращих в групі. Наступний потік навчання стартує вже 15 квітня . Cossa рекомендує!

Реклама

Ця назва ідеально: Смартфон Apple iPhone SE 16Gb Rose Gold MLXN2RU / A, рожево-золотий, тип товару, бренд, назва, обсяг пам'яті, артикул, колір - російською мовою.


Тип товару Бренд Модель Головна характеристика Колір Артикул Колір російською мовою
Смартфон Apple iPhone SE 16Gb Rose Gold MLXN2RU / A рожево-золотий

Юлмарт.ру

Це - трохи гірше, але теж добре (колір англійською): Смартфон Apple iPhone 6s Plus 64GB Rose Gold (MKU92RU / A).


Тип товару Бренд Модель Головна характеристика Колір Артикул
Смартфон Apple iPhone SE 16Gb Rose Gold MLXN2RU / A

МВідео.ру

І ще 3 хороших прикладу: Годинники наручні жіночі Anne Klein 1871SVTT, колір: сталевий, золотий.


Тип товару Різновид Для кого Бренд Модель Доступні кольори
Годинники Наручний Жіночі Anne Klein 1871SVTT Сталевий, золотий

Ozon.ru

Ремінець Xiaomi для Mi Band (синій).


Тип товару Бренд Для чого Колір
Ремінець Xiaomi Mi Band Синій

Svyaznoy.ru

Назва погане, якщо воно містить

  1. Фрази «Купити зі знижкою» і SEO-запити. Пишемо для людей, а не для роботів. Якщо хочемо показати, що на товар діє спецціна або особливі умови покупки, використовуємо стікери «Акція», «Знижка», «Новинка». Як тут:

    Як тут:

    Optimus.aspro-demo.ru

  2. Скорочення, які можуть бути незрозумілі відвідувачам. Використовувати загальновживані можна.
  3. Спеціальні терміни і професійні слова, які можна замінити загальновживаними словами.

Нормально, але так краще не робити: Apple iPhone 6s 64 ГБ «рожеве золото»

Re-Store.ru

Не вказаний тип товару - смартфон. Назва моделі наведено не повністю. Незрозуміло, що таке «рожеве золото»: колір, матеріал, модель?

Зовсім погано і не про айфони: Строізол SW PLUS 120 чорний вітроізоляція д / стін 70 кв.м.

Ekonomstroy.ru

На перший погляд, автор назви не дуже дружить з російською мовою: «чорний вітроізоляція». При другому прочитанні стає зрозуміло, що ці властивості ніяк один з одним не пов'язані. Просто по якомусь непорозумінню або примхи опинилися поруч - їх навіть не подумали розділити коми.

Аналізуємо далі. Що таке «строізол»: химерне скорочення для «будівельної ізоляції» або бренд? Чому про те, що це вітроізоляція, ми розуміємо ближче до кінця назви? Чому характеристика «чорний» виявляється важливіше, ніж тип товару (вітроізоляція для стін)? І, нарешті, як відвідувач, який хоче знайти вітроізоляцію для стін, повинен здогадатися, що саме цей рулон йому і потрібен?

Висновок: створіть стандартну формулу назви для свого інтернет-магазину, спираючись на поведінку покупців. У назву краще не витягати незрозумілі аудиторії слова і скорочення. Якщо довжина дозволяє, включіть в нього 1-2 важливих характеристики - так покупцеві буде простіше зорієнтуватися.

Якщо ідей немає, подивіться, за якою формулою будуються назви у великих гравців і конкурентів, а потім використайте їх структурою.

Основне зображення

Правильне головне зображення

  • Дає повне уявлення про товар.
  • Товар розташовується на білому тлі.
  • Враховує геометричні особливості товару (найчастіше підійдуть квадратні зображення).
  • Гарного дозволу і якості - 640 × 640 або 800 × 800 (fastpivot.com). Якщо на картці товару є можливість збільшити зображення за допомогою лупи або розгорнути в pop-up вікні, оптимальний розмір - 2000 × 2000.
  • Формат - в більшості випадків JPEGs: кращу якість при невеликій вазі зображення. GIF для основного зображення не використовуємо. PNG - допустимо, PNG-8 краще PNG-24 (shopify.com).

Що робити, якщо ви продаєте лижі, щебінку і інші товари, які не вкладаються в квадрат? Оптимальний вихід - модифікувати рішення, щоб головне зображення було вертикальним або горизонтальним. Або розрізати товар і показати найбільш значущі фрагменти.

Traektoria.ru

Trial-sport.ru

У квадрат ці лижі явно не вписуються: дуже складно щось розгледіти.

У квадрат ці лижі явно не вписуються: дуже складно щось розгледіти

Evo.com

Товар показаний в різних ракурсах.

Опис товару

Хороший опис товару ємне і максимально повне. Містить всі можливі характеристики, які вам тільки вдалося зібрати. Доповнено яскравими рекламними буклетами та відео. Підкріплено відгуками реальних людей.

Якщо всього цього немає, у інтернет-магазину немає шансів: покупець піде гуглити і не повернеться.

обов'язково

  • Вага, розмір, колір, розмір, потужність, обсяг пам'яті - всі основні характеристики, які тільки вдалося зібрати. В ідеалі опису товарів краще замовити у копірайтерів - чим текст уникальнее, тим краще. Якщо такої можливості немає, шукаємо на сайтах виробників і адаптуємо для свого магазину.
  • Інструкції, сертифікати, ліцензії - як доданих документів додаткова інформація про доставку та оплату, політиці повернення і гарантії.
  • Версія для друку (буде актуально для закупівельників).
  • Відгуки. Якщо немає своїх, переносимо з «Яндекс.Маркет» або рекомендаційних сервісів з посиланням.
  • Відео - мабуть, самий «гарячий» ecommerce-тренд цього року: рекламні ролики, огляди, інструкції та гайди по налаштуванню.
  • Rich content: презентації, рекламні буклети, рекламні матеріали. Подивіться, як це реалізовано у MVideo.

    Подивіться, як це реалізовано у MVideo

    Бажано

  • Наявність товару по складах - для продажів онлайн та офлайн. Ідеально, якщо будуть вказані зразкові залишки (скільки одиниць товару є і на якому складі).
  • Кнопки «Поділитися» в соціальних мережах.
  • Персональні рекомендації - або на основі даних аналізу поведінки користувачів (той же Big Data від «1С-Бітрікс»), або випадкові товари з цієї ж категорії.
  • Супутні товари та послуги - для перехресних продажів.
  • Місце під акції та стікери, що інформують про розпродажі або спеціальні пропозиції.
  • Статті та огляди, в яких бере участь товар. Їх теж можна прикріпити до сторінки.

До речі, новинами і статтями багато хто нехтує, а даремно: ці матеріали підігрівають інтерес у аудиторії, яка ще не дозріла для покупки, і є ефективним SEO-інструментом.

Тому, наостанок - 6 ідей-форматів від блогу goinflow.com:

  1. Матеріали з розряду How-To: як вибрати гірські черевики, як підключити самостійно пральну машину, як налаштувати стереосистему.
  2. Гіди та огляди - як на один продукт, так і на кілька.
  3. Рейтинги товарів.
  4. Матеріали, розраховані на вузьку цільову нішу аудиторії і низькочастотні запити (наприклад, огляд аудіо-колонок для iPod).
  5. Інфографіка.
  6. Інтерв'ю з експертами або користувачами.

Впроваджуйте і підвищуйте конверсію свого інтернет-магазину!

Думка редакції може не збігатися з думкою автора. Якщо у вас є, що доповнити - будемо раді вашим коментарям. Якщо ви хочете написати статтю з вашою точкою зору - прочитайте правила публікації на Cossa.

Незрозуміло, що таке «рожеве золото»: колір, матеріал, модель?
Що таке «строізол»: химерне скорочення для «будівельної ізоляції» або бренд?
Чому про те, що це вітроізоляція, ми розуміємо ближче до кінця назви?
Чому характеристика «чорний» виявляється важливіше, ніж тип товару (вітроізоляція для стін)?
І, нарешті, як відвідувач, який хоче знайти вітроізоляцію для стін, повинен здогадатися, що саме цей рулон йому і потрібен?
Що робити, якщо ви продаєте лижі, щебінку і інші товари, які не вкладаються в квадрат?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама