Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

В Україні зняли ЗАЗ Сенс з номерами за ціною самого авто (фото)

Скільки можна заплатити за гарні автомобільні номери? Зрозуміло, це здається дурним, але всі ми знаємо, що в нашій країні це досить жвавий ринок. Наскільки красивим повинен бути реєстраційний номер, щоб віддати за нього кругленьку суму? І в якийсь момент вартість покупки стає витвережували високою?

Черговий столичний приклад показує, що дорогим номерами зовсім необов'язково красуватися на великому позашляховику або седані представницького класу. Такі номери - історія, в першу чергу, про імідж і статус водія. Все це може поміститися і в простий народний автомобіль.

За інформацією TopGir , Вартість подібних красивих номерів доходить до 3 тис. Доларів, але якщо мова заходить про безпосередньо київської реєстрації - потрібно бути готовим заплатити всі 5 тис. Доларів. Іноді пропозиції доходять до 20 тис. У.о. Чи доречно буде нагадувати, що автомобіль іноді виявляється навіть дешевше, ніж номери, які він «носить». Як, наприклад, ZAZ Sens, який недавно зняли на дорогах столиці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

Скільки можна заплатити за гарні автомобільні номери?
Наскільки красивим повинен бути реєстраційний номер, щоб віддати за нього кругленьку суму?
І в якийсь момент вартість покупки стає витвережували високою?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама