Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Полуниця Альбіон: опис сорту, фото, відгуки

  1. Опис сорти полуниці Альбіон
  2. Як правильно висаджувати полуницю Альбіон
  3. Як правильно доглядати за полуницею Альбіон
  4. Відгуки про полуниці Альбіон

Полуниця - це одна з найпопулярніших ягід, яку кожен дачник мріє посадити у себе на городі. Якщо ви шукаєте ремонтантний сорт, то полуниця Альбіон за описом сорту, фото і відгуками, вам обов'язково сподобається. Ця ягода відрізняється великими ягодами і соковитою м'якоттю.

Опис сорти полуниці Альбіон

Вчені з Америки вивели унікальний сорт Альбіон, стійкий до різних хвороб і сірої гнилі. Така полуниця добре переносить кліматичні зміни, при цьому стійка до морозів, але погано переносить жарку погоду. Через нестачу вологості ягоди стають позбавлені смаку, тому намагайтеся вчасно її поливати.

Відмітна особливість сорту Альбіон за описом у великій врожайності, тому плоди такої полуниці можна збирати аж до осені. Своїми руками ви зможете виростити великі ягоди, якщо будете правильно доглядати за цією полуницею. Альбіон краще ростити в закритій землі, так як плодоносить цей сорт до самої осені і може потрапити під останні морози.

Як правильно висаджувати полуницю Альбіон

Відповідно до опису сорту, щоб була висока врожайність, потрібно ретельно удобрена грунт. Не завадить зробити зрошення рослина йодом або Фітоспорін. Висадку полуниці краще восени, щоб до весни коріння були добре розвинені. Для вирощування Альбіону необхідно підібрати місце на ділянці, в якому багато світла. У грунт також можна додати перегній, щоб рослина швидко почало і в майбутньому добре плодоносить.

У грунт також можна додати перегній, щоб рослина швидко почало і в майбутньому добре плодоносить

Фото полуниці Альбіон

Щоб уберегти рослину від гнилі, необхідно вкрити його тирсою, соломою або іншим мульчирующим матеріалом. Перед тим, як проводити висадку рослин, саджанці потрібно потримати в підвалі, а потім трохи підрізати коріння. Якщо полуниця вже почала цвісти, то видаліть квітконоси, щоб саджанці не втрачали силу на укорінення.

Цікава стаття: Як виростити полуницю на підвіконні

У день, коли ви хочете посадити полуницю, грунт повинен бути зволоженою, тому доведеться або її полити самостійно або проводити посадку після дощу. За описом полуниці Альбіон необхідно багато місця, а значить, між рядами варто залишити близько 0,5 м, а між кущами - близько 0,3 м.


Adsense


Adsense

Фото розсади сорту Альбіон

Вирощування полуниці Альбіон рекомендується проводити не тільки в теплицях, а й в горщиках на підвіконні. При цьому не обов'язково використовувати землю. Як? Заповніть горщики пористим влагопроніцаемая матеріалом, який буде підтримувати повітрообмін і зберігати вологу. У горщику обов'язково потрібно зробити отвори і засипати на дно гравій, кокосове волокно або щебінь. Полив полуниці Альбіон в горщиках здійснюється водним розчином з мінеральними добривами.

Фото вирощування сорту Альбіону на підвіконні

Метод вирощування полуниці Альбіон без землі отримав назву «гідропонний» і підходить для регіонів, в яких переважно глинисті або болотисті грунту. Крім цього, даним способом можна розводити полуницю цілий рік у себе вдома на підвіконні.

Як правильно доглядати за полуницею Альбіон

За відгуками досвідчених дачників, догляд за сортом Альбіон досить простий, тому під силу навіть початківцям. Головне, не забувати, що ця полуниця не любить багато вологи. При надмірному поливі рослина може згнити або плоди будуть водянистими і несмачними.

При надмірному поливі рослина може згнити або плоди будуть водянистими і несмачними

Фото полуниці Альбіон на агроволокно

Якщо не хочете постійно рихлити ґрунт, то проведіть мульчування. Деякі городники використовують агроволокно, яке не тільки утримує вологу, але і захищає від появи бур'янів. Недолік агроволокна в тому, що на його тлі добре видно ягоди, які стають ласощами для птахів.

Відгуки про полуниці Альбіон

«Відкрили для себе сорт Альбіон порівняно недавно і здивувалися, наскільки багатий урожай ягід. Тепер полуницю наші діти їдять не тільки ранньою весною, але і пізньої осені ». Марина і Сергій

«Займаюся цілорічним вирощуванням полуниці будинку і сорт Альбіон для цього ідеально підходить. З мінімальними зусиллями можна посадити саджанці в горщики і вже найближчим часом збирати урожай ». Олег

Фото полуниці Альбіон в горщиках

Також почитайте: Як посадити полуницю восени правильно

Полуниця Альбіон за описом сорту, фото і відгуками - це унікальна ягода, яка підходить для вирощування в будь-якій місцевості і навіть в домашніх умовах своїми руками. Експериментуйте, тоді смачна і ароматна ягода стане джерелом вітамінів для вашої родини.

Adsense


Як?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама