Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Дока-Ас -Ремонт зливного бачка унітазу своїми руками

  1. Принцип роботи зливного бачка.

Привіт Гість, сьогодні розглянемо принцип роботи зливного бачка, основні його поломки і способи їх усунення. Спеціально для цієї статті я витратив два години щоб намалювати вам пристрій зливного бачка. Як ви можете побачити на малюнку нижче, схема його проста до неподобства. Якщо у вашого бачка інша конструкція не поспішайте закривати сторінку і залишати сайт. Принцип всіх бочків абсолютно однаковий, а вже на базі цих принципів робляться всякі улучшайкі та модифікації. Іншим принцип пристрою зливного бачка може бути хіба що на космічному кораблі з огляду на невагомості. А так все будується навколо нашої схеми. І так, розглянемо принцип роботи зливного бачка;

І так, розглянемо принцип роботи зливного бачка;

Принцип роботи зливного бачка.

Схема бачка на малюнку

Під номером 1 у нас на схемі подача води в бачок, регулюється подача механічним клапаном на поплавковому принципі, принцип полягає в тому, що поплавок в залежності від положення відкриває, або закриває клапан. Коли води в бачку немає, поплавок звисає під своєю вагою тим самим відкриваючи клапан для подачі води, у міру того як рівень води в бачку піднімається поплавець утримуючись на плаву поступово піднімається вгору до тих пір поки повністю не закриє впускний клапан і подача води повністю зупиниться.
Під номером 2 у нас спускний клапан. Тут все просто, механізми (або арматури) встановлюються в бачки бувають різних видів, але покликання у них одне, відкривати спускное отвір.
Ну і номер 3, це аварійно-дренажний отвір в арматурі, воно служить для захисту від перебору води.
З пристроєм думаю все ясно. Давайте тепер розглянемо які бувають поломки і способи їх усунення.

Почнемо по порядку з першого пункту: Впускний клапан. Трапляється так, що ви стали помічати шум при наборі води в бачок і триває він досить тривалий час. Таке найчастіше трапляється через погану якість води, наприклад великий вміст вапна, клапан з часом забивається такими відкладеннями і вода йдучи по більш товстому каналу раптом стикається з вузьким проходом, природно виходить ефект свистка, як якщо б ви наприклад подули в дудку. Проблему можна вирішити розібравши цей клапан і прочистити впускний отвір, ну або ж якщо клапан не розбірний спробувати чомусь расшарошіть отвір із зворотного боку, тобто з того боку від куди тече вода. Цього зазвичай буває достатньо. Другий поломкою може бути поплавок, але він захоплює все три пункту, з цього про нього ми поговоримо в кінці.
Тепер звернемося до другого пункту, зливний клапан. Найчастіша поломка - нещільне прилягання, через що вода постійно біжить в унітаз. Робоча частина клапана це гумка, але так як сама по собі гума в чистому вигляді сьогодні дороге задоволення, зазвичай це якийсь полімер або м'який пластик. Причина все та ж погана вода, або просто вийшов термін служби. По суті ремонтувати його сенсу великого немає, простіше і надійніше буде замінити, але замінити окремо клапан на жаль за часту неможливо, тому що як правило виробник випускає нерозбірні арматури, і вам доведеться купувати арматуру цілком, але якщо у вас тимчасові фінансові труднощі, можна вийняти цю саму арматуру і почистити її акуратно під гарячою водою, звичайно це не панацея, але на якийсь термін може вистачити.
Ну і останній пункт - аварійно-дренажний отвір. Само по собі воно не ламається, тобто тут просто нема чому ламатися, але воно є маленьким дзвіночком про несправності в бачку. Тут ми повернемося до першого пункту, а точніше до його складової. Поплавок. Справа в тому що поплавок який або спочатку був не правильно налаштований, або через довгої експлуатації видозмінився, приміром він міг набратися водою і поважчати, як наслідок рівень води буде неухильно підвищуватися. І тут на допомогу приходить той самий дренажний отвір знаходиться в зборі з клапаном яке рятує нас від патопа. Ремонт залежить від типу поплавця, якщо поплавок на металостержне його можна підігнути, якщо в поплавці вода, можна зняти, вилити з нього воду, заклеїти і поставити на місце.
Випадки звичайно бувають різні і все індивідуально, але головне для чого була написана ця стаття, це щоб ви зрозуміли сам принцип роботи, а знаючи принцип, можна до всього дійти своїм розумом, але якщо у вас щось не виходить або ви не впевнені в своїх силах, ви завжди можете покластися на Наші послуги . Пишемо коментарі, робимо зауваження, тиснемо лайки, всім удачі, всім пока.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама