Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Покрокова збірка унітазу | Правильна установка поштовху | Підключення унітазу до подачі води і каналізації

  1. Розмітка приміщення під установку і підготовчі роботи.
  2. Установка чаші унітазу на плитку своїми руками.
  3. Збірка унітазу .;
  4. Відео - Збірка зливний частини бачка і установка його на чашу.

Сьогодні на порядку денному у нас збірка, установка і підключення унітазу до каналізації, і водяному супроводу. Як просто, а головне правильно встановити свій новий поштовх (жаргон перекладається як унітаз, туалет), розглянемо в покроковому режимі, так що ви самі, своїми руками без звернення до фахівця зможете його встановити. Ну а найголовніше, ви на установці унітазу своїми руками заощадите 20 вічно зелених. Налаштуйте руки і приготуйтеся! Велика частина роботи при установці і збірці унітазу проробляється один раз. Так що напружуємо звивини і запам'ятовуємо ..

Для початку переглянемо навчальне відео, яке наочно вам покаже від початку і до кінця, як проходить збирання, встановлення та підключення унітазу. Посилимо сприйняття матеріалу візуальним переглядом.))

Перш ніж ми почнемо встановлювати і підключати унітаз, нам потрібно провести розмітку приміщення. Погодьтеся, що тягати вже зібраний унітаз не дуже зручно, а ось рухати зливну чашу набагато простіше? Почнемо розміщувати.

Розмітка приміщення під установку і підготовчі роботи.

Беремо зливну чашу унітазу і ставимо її по центру туалету. Сідаємо на неї - це важливо і закриваємо за собою двері. Починаємо метушиться, вставати, нахилятися сидячи на унітазі вліво і в право. Якщо заважає стіна, ручки від дверей, унітаз грає на плитці, виставляємо його більш зручно, ну в загальному так, щоб при подальшому використанні вам нічого це не приносило незручності. Не забудемо поглянути на загальний вигляд з боку, як він буде виглядати вже в установленому вигляді. Якщо є люфт унітазу на плитці, тут особливо нічого не поробиш. Залишиться сподіватися, що при підтягуванні болтів кріплення унітазу до підлоги, це пройде. Але можна і перестрахуватися, зробити підкладку з щільної гуми або пластмаси, яку підкладають внизу чаші унітазу, так щоб із зовнішнього боку її не було видно, гуму то можна обрізати, а ось з пластмасою буде багато геморою.

Розташування унітазу в туалеті нас влаштувало, значить можна підошву чаші обвести маркером, а в місцях кріплення поставити крапки.

Я коли проводжу розмітку поштовху завжди користуюся маркером. Так як в більшій мірі інсталяція унітазу відбувається на плитку, а олівець постійно косячний. Графіт в більшій мірі не робить точну і потрібну мені позначку, а так як кріплення чаші унітазу це друга за важливістю робота, на мій погляд, промахів взагалі не повинно бути.

Обвели маркером підошву унітазу і кріплення, тепер нам знадобиться за відмітками кріплення просвердлити плитку. Свердлимо.

  • Статева плитка набриднений туго, так що не переживайте якщо у вас на один отвір під кріплення піде 15 хвилин. Свердлимо дрилем або перфоратором без удару, використовуючи свердло дванадцяти.

Стандартний кріплення для унітазу, який йде з ним у комплекті, краще відразу поміняти, купивши в магазині новий. Так як пробка яка вкладена в комплект йде на 12, а сам болт на десять. Бурили ми буром на 12. Загалом парадокс в тому, що болт в пробку лізе дуже туго, через те, що пробка з отвором однакового діаметра, при закручуванні болта, на половині пробки, це все починає просто провертатися. Навіть якщо отвір в плитці просвердлити 11-м буром, пробка просто туди не увійде. Купуйте нове і не парся. Прийшов час на отримані отвори в плитці встановити чашу унітазу. umnyestroiteli.ru

Установка чаші унітазу на плитку своїми руками.

В отвори пророблені нами в плитці відразу вставляємо пробки (швидкий монтаж "Б.М"), які ми придбали в магазині. Тепер, завдяки тому що ми обвели підошву чаші унітазу, ми за отриманими контурам просто інсталюємо унітаз. Причому без тривалих пошуків болтом пробки. Все буде стояти як потрібно.

Перш ніж закрутити в монтажні отвори унітазу болти, не забудьте на них одягнути спеціальні капронові гравера або "недопробкі", як я їх називаю.

Беремо середніх розмірів розвідний ключ і приміряємо за розмірами болта, підкручуючи пальчики і починаємо вкручувати болт. Іноді потрібно щоб болти почали укручуватися, чомусь зверху простукати. Так що сміливо пристукивают тим-же ключем, тільки добре прицілюємося. Монтажні вушка чаші унітазу складаються з того-ж матеріалу що і сама чаша, і не як не посилені. Випадково відіб'є і нормальна установка унітазу вам не світить.

Закручуємо болти до упору з легкою натяжкою. Цього має бути достатньо. Через деякий час їх все одно потрібно буде підтягнути додатково.

Знову-ж, при підтягуванні болтів головне не перестаратися, щоб не пошкодити.

Ось і зафіксували ми чашу унітазу, тепер верхню частину болтів закриємо кришечками і по контуру підошви, між плиткою і підошвою, пройдемося силіконом або герметиком. На цьому ще не закінчено встановлення унітазу адже попереду ще збірка і підключення до води і каналізації.

Збірка унітазу .;

Кожен унітаз збирається по різному. Це не говорить що збірка унітазу суто індивідуальний підхід як до різних виробів. Є загальна технологія, Кожен унітаз збирається по різному чисто теорія, як та що має бути всередині унітазу, а ось практику збирання ви проведете самі. Так як до вашого унітазу повинна була бути додана інструкція саме для вашого поштовху, написана на купи мовами. Інструкція по збірці внутрішніх механізмів і прикручуванні бачка викладена чітко і без проблем, прикладена схема збірки і є розкладка деталей, яка штука де повинна знаходитися. Щось більш детальне ви навряд чи знайдете, та й взагалі коли щось збираєш, дуже хочеться що-б розумна людина який знає як збирається той або інший пристрій постійно смикав тебе за руку і показував куди так що встановлюється. Так що, вибачайте.

Нам потрібно з'єднати між собою чашу унітазу і бачок. Насамперед вставляємо прокладку в отвір чаші унітазу де повинен стояти бачок, виходить прокладка між бачком і чашею унітазу. На фото з право, відмінно видно штирі, все прокладки і монтажні частини. Знаходимо кріпильні штирі, їх повинно бути два, дивимося всередину унітазу і вставляємо їх до упору. Вони належні з'єднати і закріпити бачок на чаші. За допомогою спеціальних затискачів, які накручуються на притискні штирі, притискаємо одне до іншого, крутимо до упору. На фото нижче, це можна побачити.

На фото нижче, це можна побачити

Далі справа залишилася за малим, зібрати зливну частина унітазу. Не знаю навіть як збірку зливний частини унітазу показати без схем. Але перш, хочу вам показати з чого складається бачок унітазу. Саме компоненти. Це на фото, так що тиснемо, воно збільшиться.

Це на фото, так що тиснемо, воно збільшиться

Ну а тепер власне сама схема.

Ну а тепер власне сама схема

Я особисто бачачи ці всі схеми за якими відбувається збірка унітазу, впадаю в ступор. Для таких як я, хочу запропонувати подивитися ще одне відео, в якому Микола Павлов, докладно пояснює як відбувається зборка бачка унітазу, монтаж його до чаші, і збирає повністю механізм зливу, зливний частини бачка.

Відео - Збірка зливний частини бачка і установка його на чашу.


Залишилася справа за малим - підвести шланг подачі води до унітазу. Для цього по обидва боки зливного бочка, в верху, придумали два отвори, які дозволять в залежності від того з якого боку унітазу підходить шлаг, розмістити його з потрібною боку.

У деяких бачках, використовуючи дані отвори, прикріплюють поплавковою механізм і контроль подачі води. На контролі подачі води або на поплавці, є різьблення. Попросту вставляємо в обраний нами отвір різьблення, закручуємо контрольну гайку, яка зафіксує наш поплавок і далі прикручуємо шланг подачі води.

Попросту вставляємо в обраний нами отвір різьблення, закручуємо контрольну гайку, яка зафіксує наш поплавок і далі прикручуємо шланг подачі води

Тепер дорогі мої і шановні, беремо гофру, намазуємо її герметиком з обох кінців, так по жирніше і вставляємо в коліно унітазу, і в коліно центральної каналізації. Додатково промазуємо герметиком стик між трубами. Усе. Комплексна установка унітазу своїми руками закінчена. Якщо чого було незрозуміло запитуємо в коментарях, нижче за формою.

Стаття підготовлена ​​адміністрацією сайту Будівництво від а до я .

скачати dle 11.3

Погодьтеся, що тягати вже зібраний унітаз не дуже зручно, а ось рухати зливну чашу набагато простіше?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама