Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Унітаз з високим бачком - класика для ванної кімнати

Унітаз з високим бачком Heritage пропонуємо увазі покупців, охочих не тільки створити ванну кімнату в стилі ретро, а й по-справжньому здивувати своїх гостей.

Кілька десятиліть тому такий стан бачка над унітазом було буденністю і єдино можливим варіантом - сучасний механізм зливу ще не надійшов у широке виробництво. Бачок на трубі височів під стелею, а прийшла згодом кнопку зливу заміняла металевий ланцюг, потягнувши яку вниз, можна було пустити воду в унітаз по трубі.

Якщо заглибитися трохи в пристрій механізму спуску, то вони бувають двох типів: сифонний і з використанням груші. Сифонний спуск і використовувався в бачках високою установки - в ньому при спуску після відпускання зливного важеля вода продовжує текти за рахунок сифонного ефекту. Вона набирає велику силу і швидкість і отримує необхідне прискорення, «падаючи» з великої висоти, тим самим забезпечуючи інтенсивний ефективний змив. Однак, у такого способу змиву є один великий мінус - високий шум. Тому в сучасних моделях спуск виробляється за допомогою елегантної ручки, а сучасна система змиву полягає не в фарбований іржавіє чавунний, а в білосніжний фарфоровий бачок. Ручка декорована білою керамікою, труба має сяюче хромоване покриття, а сидіння забезпечене системою плавного закривання.

Ручка декорована білою керамікою, труба має сяюче хромоване покриття, а сидіння забезпечене системою плавного закривання

Але щоб створити оригінал інтер'єру класичного лондонського будинку кінця XIX століття, необхідно, безсумнівно встановити бачок з ланцюжком для змиву на високу трубу. Всі комплектуючі, які можна замовити до унітазу, видно внизу сторінки картки товару, перейдіть її вниз.

Ретро-унітаз в каталозі інтернет-магазину можна купити недорого.

Європейські виробники сантехніки все частіше стали пропонувати ці красиві, практичні і зручні унітази з бачком , Це висока якість і політ фантазії дизайнерів. Одна з них - англійська компанія Heritage, заснована в 1985 році в Брістолі. Продукція бренду визнана справжнім бестселером, вона поєднує гламур і елегантність минулих епох з сучасними технологіями. Це кращий вибір для вас і вашої родини!

Представлена сучасна модель Heritage Granley - не тільки атрибут розкоші і ностальгія за минулим. Ці унітази є практичними і зручними, а найголовніше - вони надзвичайно довговічні завдяки своїй конструкції, не дарма в радянських комуналках така труба з бачком стояла десятиліттями.

Купити унітаз-класику, яка стане справжньою родзинкою ретро-інтер'єру, можна в нашому інтернет-магазині вже зараз!

У публікації використано матеріал з книги «Змивний бачок. Коротка енциклопедія домашнього господарства ». Державне Наукове видавництво «Велика Радянська енциклопедія», 1959.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама