Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

125 прикладів бізнес-планів з розрахунками

Виноробний бізнес може бути рентабельним на 100%, але для цього необхідні точні розрахунки і зважений підхід. Визначати перспективи на око несерйозно, без грамотно складеного бізнес-плану не обійтися. Що потрібно враховувати при складанні бізнес-плану і як оцінити можливості виробництва.

Що потрібно враховувати при складанні бізнес-плану і як оцінити можливості виробництва

Величезна різноманітність пеномоющих коштів на прилавках магазинів не вбило попит на непривабливі шматки господарського мила. Цей товар володіє безцінними властивостями, які можуть служити гарантією затребуваності в доступному для огляду майбутньому.

Цей товар володіє безцінними властивостями, які можуть служити гарантією затребуваності в доступному для огляду майбутньому

Для Росії коворкінг - явище нове. Це спеціально обладнані приміщення для роботи фрілансерів, проведення ділових зустрічей. На загальній території для роботи кожен може знайти зручне місце, де його не будуть відволікати. Ідея здається цілком перспективною.

Ідея здається цілком перспективною

Букмекерські контори як законний вид малого бізнесу, перспективний з точки зору заробітку. Ця обставина привертає в даний сегмент великих гравців і перешкоджає просуванню дрібних підприємців. Складнощі і можливості букмекерства в Росії.

Складнощі і можливості букмекерства в Росії

Якщо ви збираєтеся серйозно займатися бізнесом, без бізнес-плану не обійтися. Найвдаліша ідея повинна підтверджуватися грамотно складеним планом дій. Правила складання бізнес-плану для малого бізнесу допоможуть вам розібратися в послідовності дій.

Правила складання бізнес-плану для малого бізнесу допоможуть вам розібратися в послідовності дій

Підприємства малого і середнього бізнесу вважають за краще не будувати власні складські приміщення, а орендувати їх - це вигідно і зручно. Будівництво, обладнання та утримання складів стало окремим і перспективним видом бізнесу.

Будівництво, обладнання та утримання складів стало окремим і перспективним видом бізнесу

молоді. Тут платять не за замовлення, а за час. Також безкоштовно можна пограти в ігри, скористатися ПК і безкоштовним. Головна фішка Тайм-кафе - невимушена, майже домашня обстановка і можливість принести їжу з собою.

Головна фішка Тайм-кафе - невимушена, майже домашня обстановка і можливість принести їжу з собою

Період захоплення батончиками і промисловим печивом, здається, пройдено. Люди все частіше з розчуленням згадують бабусине варення і з задоволенням відкривають баночку вишневого або абрикосового. На Заході зростання споживчого інтересу до заготовок, приготованим за домашніми рецептами, почався раніше. Багатьом підприємцям вдалося сколотити на екологічно чистих продуктах непогані статки.

Багатьом підприємцям вдалося сколотити на екологічно чистих продуктах непогані статки

Селфі склали серйозну конкуренцію фотокабіни, але моментальна фотографія з паперовим відбитком все одно не простоює без роботи. Фотокабіна тепер здається чимось кумедним і трохи «ретро» з американських фільмів середини минулого століття, але це тільки приваблює клієнтів.

Фотокабіна тепер здається чимось кумедним і трохи «ретро» з американських фільмів середини минулого століття, але це тільки приваблює клієнтів

Коли потрібно прокинутися вранці, підбадьоритися днем, зосередитися або розслабитися, ми думаємо, що було б непогано випити кави. Не завжди є час зайти в кафе навіть на півгодини, зате від стаканчика кави, який можна випити на ходу, ніхто не відмовляється.

Бізнес-план - це стратегія і тактика майбутнього підприємства. Навіть дуже хороша ідея не спрацює, якщо вона не описана і не прорахована. Документ, що містить розрахунки і обґрунтування, тобто бізнес-план, містить інформацію про подальший розвиток фірми, аналіз поточних проблем, способи їх вирішення. Складають бізнес-плани для внутрішнього і зовнішнього використання, і головне питання, яке повинен прояснити документ: чи варто вкладати кошти і сили в проект, які перспективи прибутковості і чи окупляться інвестиції.

Підготовка бізнес-плану потрібно для надання інвесторам, банкам, діловим партнерам, державним органам. Мета зовнішнього бізнес-плану - вигідно представити свій проект. У вирішенні внутрішніх завдань бізнес-план дозволяє не тільки відзначити сильні сторони і перспективи, а й відзначити недоліки і загрози для бізнесу. Зазвичай спочатку складають внутрішній документ, це спрощує роботу над зовнішнім бізнес-планом.

Бізнесменам будуть корисні готові варіанти бізнес-планів, на основі яких набагато простіше скласти документ для вирішення внутрішніх і зовнішніх завдань.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама