Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Яку біжутерію підібрати до червоної сукні

Сьогодні у продажу багато різноманітної біжутерії - дійсно модною, красивою і стильною. Але відразу все на себе не надіти, тому до вибору аксесуарів варто ставитися з особливою обережністю, тим більше, якщо ви підшукуєте біжутерію до червоної сукні, яка сама по собі вже є яскравим акцентом.

У всі часи червоний колір і його відтінки асоціювалися з сексуальністю, жіночою силою і пристрастю.

Чим можна доповнити Сукня такого виразного кольору, щоб образ не вийшов перевантаженим і кричущим? Основна порада, яку дають стилісти, зводиться до грамотному поєднанню різних матеріалів і фактур. Так, якщо ви купуєте прикраса до червоної сукні, відразу краще визначитися з одним видом металу - під золото або під срібло. Також не забувайте про кількість біжутерії - тут потрібно знати міру, щоб образ вийшов витриманим і бездоганним. Найбільш вдалим варіантом можна вважати такі комбінації, як сережки, кулон і колечко; браслет, сережки і кільце; кулон і сережки.

Купуючи біжутерію, зверніть увагу на матеріал, з якого зшита плаття. Якщо тканина без візерунків і малюнків, можна вибрати велику біжутерію, щоб розставити акценти. Якщо ж червоне плаття зшита з тканини з візерунком або орнаментом, віддайте перевагу ніжним аксесуарам, які не будуть обтяжувати і дешевити образ.

З червоними сукнями прекрасно поєднуються прикраси чорного і білого кольору - це класика, яка завжди і скрізь буде доречна. Вибирайте колір біжутерії, виходячи з того, який спосіб ви хочете створити.

Вибирайте колір біжутерії, виходячи з того, який спосіб ви хочете створити

Так, чорний колір додасть вам сексуальної агресивності, білий же навпаки, додасть м'якості і ніжності образу. Будьте обережнішими з біжутерією під золото - нерідко в поєднанні з яскравим червоним кольором такі прикраси виглядають без смаку і злегка пішло. Для тих дівчат, які люблять експериментувати, стилісти пропонують комбінувати червоні сукні прикрасами зелених, морських і синіх відтінків.

Для тих дівчат, які люблять експериментувати, стилісти пропонують комбінувати   червоні сукні   прикрасами зелених, морських і синіх відтінків

В принципі, можна підібрати і біжутерію червоного кольору, але тут особливу увагу слід приділити відтінку прикраси - він повинен відрізнятися від кольору сукні на 2-3 тони.

В принципі, можна підібрати і біжутерію червоного кольору, але тут особливу увагу слід приділити відтінку прикраси - він повинен відрізнятися від кольору сукні на 2-3 тони

Перш ніж зупинити свій вибір на тому чи іншому комплекті біжутерії до червоної сукні, придивіться ще разок до свого вбрання. Вроджене почуття стилю і жіноча інтуїція підкажуть вам, яке прикраса стане завершальним штрихом для модного look-а з червоним платтям.

Дивіться сукні в інтимі:

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама