Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

кільця

  1. Як підібрати перстень або кільце?
  2. якість біжутерії
  3. Популярні товари

Наш каталог кілець Вас здивує! У нас представлені кільця на будь-який смак: як акуратні, прикрашені фіанітів і кристалами Swarovski, так і масивні кільця на 2 і навіть 4 пальця. Багато прикраси зроблені вручну з високоякісного англійського олова з латунними, мідними і бронзовими елементами. Підбирайте кільця до сережках або браслету, створюйте яскраві образи!

Як підібрати перстень або кільце?

Щоб підібрати стильна прикраса для себе або на подарунок, можна керуватися як особистим смаком, так і модними тенденціями, представленими в нашому розділі «Актуальне» за темами. Прикраси стануть також прекрасним доповненням до яскравих аксесуарів - сумкам , Годинах, рукавичок для створення оригінальних образів.

Варто орієнтуватися і на деякі загальні критерії, що дозволяють підібрати кращі варіанти:

  • тип вироби (масивні, з кристалами або без вставок);
  • розмір кільця;
  • колір;
  • вартість.

якість біжутерії

Якість товарів гарантовано уславленими брендами, продукція яких представлена ​​в нашому каталозі: Jenavi і Alchemy Gothic. Біжутерія Jenavi виготовляється з медичного гіпоалергенного сплаву з захисно-декоративним покриттям з срібла, позолоти і міді. Вироби не викликають алергії і повністю безпечні.

Іншими перевагами даних прикрас є:

  • незвичайний і ексклюзивний дизайн;
  • респектабельний зовнішній вигляд;
  • використання кристалів Swarovski в якості вставок в кільцях і перснях;
  • точна ручна робота майстрів-ювелірів.

Популярні товари

Бренд Alchemy Gothic вдосконалюється з року в рік, створюючи справжні витвори ювелірного мистецтва. Олов'яний сплав пьютер користується попитом у безлічі цінителів якісної біжутерії.

Вишукані прикраси від Jenavi - це свято стилю. Найбільшим попитом користуються кільця в стилі вінтаж і в романтичному оформленні яскравими кристалами Сваровські . Радує і те, що ціновий діапазон на ці якісні товари досить широкий, але завжди є можливість придбати вподобаний виріб за прийнятною вартістю. Різноманітність асортименту та доступність брендових прикрас дозволяють інтернет-магазину Xstyle помітно виділятися і отримувати постійних клієнтів. Звертайтеся до нас, і Ви обов'язково залишитеся задоволені покупкою!

Як підібрати перстень або кільце?
Як підібрати перстень або кільце?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама