Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як скинути фото з комп'ютера на айфон 5/6/7/8 / X-2019

  1. 1. Як скинути фото з комп'ютера на айфон через iTunes
  2. 2. Завантажуємо фото з комп'ютера на iPhone за допомогою онлайн сховищ (Дисков)
  3. 3. Як завантажити фото з комп'ютера на айфон за допомогою Google Фото
  4. 4. Як скопіювати фото з комп'ютера на айфон за допомогою програми Tenorshare iCareFone

Дуже часто можна почути питання як скинути фото з комп'ютера на айфон, адже завдяки високій продуктивності багато людей вважають за краще зберігати всі важливі файли саме на девайсі. Пристрої компанії Apple це одні з найбільш затребуваних і зручних в користуванні продуктів, але при першому знайомстві з телефоном це питання ставить всіх в глухий кут.

Незважаючи на те, що спочатку це здається складним або, же зовсім неможливим, вихід є. Існує 4 найбільш простих і зручних способу як перенести фото з комп'ютера на iPhone 5/6/7/8 / X / XR / XS:

Якщо ви хочете швидше і ефективніше завантажувати фотографії з вашого комп'ютера на свій iPhone, натисніть тут .

1. Як скинути фото з комп'ютера на айфон через iTunes

Що стосується першого способу, то це саме стандартне рішення, яке допоможе, якщо не маєте доступу до Інтернету. Але це не найефективніший метод. Цей метод є синхронним. Як тільки зображення буде видалено з папки, віддалена фотографія буде автоматично очищена в телефоні під час наступної синхронізації, тому насправді це не зручно для довгострокового управління телефоном. Для початку Вам необхідно підготувати фотографії. До того, як підключити телефон увійдіть в «Мій Комп'ютер» і далі в папку «Зображення». Потім створіть окрему папку з файлами, які збираєтеся відправити.

Крок 1. Використовуючи кабель USB з комплекту пристрою, підключіть телефон до комп'ютера, відкрийте програму iTunes і виконайте наступні дії
Крок 2. Клацніть по значку смартфона, перейдіть в розділ «Фото» та натисніть «Синхронізувати».
Крок 3. Потім необхідно активувати пункт «Вибрані папки» і відзначити галочкою папку, куди раніше були поміщені фотографії. Видалити фотографії можна тільки з комп'ютера, прибравши галочку «Синхронізувати». Тільки в цьому випадку вони пропадуть з телефону.
Крок 4. Щоб закінчити операцію натисніть застосувати і дайте смартфону трохи часу перекинути файли. Це був перший спосіб, як завантажити фото з комп'ютера на iphone.

Дуже часто можна почути питання як скинути фото з комп'ютера на айфон, адже завдяки високій продуктивності багато людей вважають за краще зберігати всі важливі файли саме на девайсі

Використання iTunes для передачі фотографій є офіційним рішенням від Apple, але цей метод громіздкий і вимагає багато часу для передачі, не може бути вибраний частина передачі файлу.

2. Завантажуємо фото з комп'ютера на iPhone за допомогою онлайн сховищ (Дисков)

Наступний варіант, як скопіювати фото з комп'ютера на айфон- це використовувати онлайн диск. Зараз дві найбільш великих компанії Yandex і Google пропонують своїм користувачам безкоштовне онлайн сховище даних. Якщо у Вас ще немає облікового запису, то заведіть його і заодно необхідно завантажити відповідне додаток з AppStore на Ваш iOS-девайс.

Крок 1. Виберіть необхідні файли і завантажте їх на диск, для зручності створіть окрему папку з відповідною назвою.
Крок 2. Після закінчення завантаження фотографій включите Wi-Fi на телефоні і перейдіть в додаток. Там Ви побачите папку з файлами, залишається тільки завантажити їх.
Крок 3. Щоб зробити це відкрийте фотографію і в правому верхньому куті натисніть на значок «Надіслати» і потім «Зберегти в галерею». Після цього перевірте наявність файлів на пристрої.
Онлайн диск це відмінний спосіб як перенести фото з комп'ютера на iPhone. Проте, мінус це те, що ці маніпуляції доведеться проробляти з кожною фотографією, хмарний диск в Інтернеті буде мати обмеження по пам'яті. І для розширення пам'яті буде потрібно більше грошей. Наприклад, базові тарифні плани Google One: 100 ГБ за 1,99 дол. США, 200 ГБ за 2,99 дол. США, 2 ТБ за 9,99 дол. США на місяць. Крім того, цей метод не дуже ефективний, коли швидкість мережі низька.

3. Як завантажити фото з комп'ютера на айфон за допомогою Google Фото

Метою цієї програми є редагування, зберігання і обмін фотографіями. На девайс компанії Apple можна скачати програму Google фото і забезпечити собі постійний і швидкий доступ до фото з будь-якої точки за допомогою інтернету.
Крок 1. Насамперед Вам необхідно мати акаунт Google і встановити програму на комп'ютер. Перейдіть в програмні установки і відзначте папки, з яких Ви хочете завантажувати фото.
Крок 2. Скачайте додаток з однойменною назвою з AppStore і прихильника чи критика наразі, використовуючи існуючу обліковий запис.
Крок 3. За допомогою цієї програми у Вас є необмежений запас простору в програмі, щоб з легкістю завантажувати туди фото, як з комп'ютера, так і з айфона. Це також один з найбільш легких способів як завантажити фото з комп'ютера на iPhone. Основними плюсами сервісу є швидкий і зручний пошук, можливість редагування файлів і створення колажів. Недоліком є ​​те, що іноді виникає ризик витоку даних.

Недоліком є ​​те, що іноді виникає ризик витоку даних

Слід зазначити, що цей метод вимагає швидкої швидкості мережі. Якщо швидкість вашої мережі не досить висока, ефективність передачі буде значно знижена.

4. Як скопіювати фото з комп'ютера на айфон за допомогою програми Tenorshare iCareFone

Це, мабуть, найшвидший і зручний спосіб як завантажити фото з комп'ютера на айфон. Tenorshare iCareFone працює з пристроями iPhone як файл-менеджер. З її допомогою можна відправляти і завантажувати практично всі файли: фото , музику , відео та фільми , Контакти, додатки , Замітки, книги і календарі. Користувачі можуть вирішити всі проблеми з одноразовим платежем. Для управління мобільним телефоном рекомендується купувати довічну версію. Не тільки можна передавати фотографії з ПК на айфон, айфон на ПК, але також музику, контактів та іншої інформації. Будь ласка, натисніть кнопку нижче, щоб безкоштовно скачати програму. Конкретний метод роботи полягає в наступному.

Крок 1. Перш за все, необхідно завантажити програму з офіційного сайту і встановити на комп'ютер. Підключіть ваш iPhone до комп'ютера за допомогою USB-кабелю. Програма виявить ваш пристрій.

Крок 2. Щоб скинути фото з айфона на комп'ютер, виберіть найпершу опцію «Управління». З 9 даних для перенесення вам необхідно вибрати «Фотографії», і виберете необхідний тип передачі файлів.

З 9 даних для перенесення вам необхідно вибрати «Фотографії», і виберете необхідний тип передачі файлів

Крок 3. У наступному вікні натисніть на вкладку «Імпорт» щоб перенести фотографії, збережені на вашому комп'ютері і слідуючи інструкціям, виберете потрібні фотографії. iPhoneTenorshare завантажить файли на Ваш девайс.

iPhoneTenorshare завантажить файли на Ваш девайс

Крок 4. Після перенесення ви можете розблокувати свій iPhone і перейти в додаток «Фотографії» << Альбоми на вашому пристрої. Все сместімие зображення зберігаються там.

Увага: У додатку iCareFone ви можете імпортувати формати зображень нижче: png, jpg, jpeg, heic, mov, mp4, m4v і gif. Для цього вам потрібно встановити додаток iCareFone на пристрій iOS. Відкрийте його і дозвольте доступ до ваших фотографій.

Tenorshare iCareFone - відмінний файловий менеджер для iOS. Вона може допомогти користувачам передавати музику, фотографії, відео, контакти, текстові повідомлення і створювати резервні копії без обмежень і вибірково відновлювати дані миттєво. Позбутися від резервного копіювання iTunes або iCloud. Вона може вирішити великі проблеми iOS і помилки на iPhone / iPad / iPod і поліпшити продуктивність телефону. Не потрібно ніяких професійних знань. Звичайно, програма підтримує iOS 12 і iPhone XS / XR.

Щоб спростити управління смартфонами, позбудетеся від неприємних проблем з iOS і поліпшите роботу користувачів, натисніть кнопку нижче, щоб безкоштовно завантажити Tenorshare iCareFone.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама