Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Свій бізнес: виробництво дерев'яних бочок

  1. Свій бізнес: виробництво дерев'яних бочок * У розрахунках використовуються середні дані по Росії...
  2. Свій віконний бізнес
  3. Виробництво овочевої сітки
  4. Свій бізнес: виробництво та продаж зварювальних електродів
  5. Бізнес-план по організації виробництва поліпропіленової мононитки
  6. Як відкрити бізнес з виробництва хімічних туалетів
  7. Як відкрити бізнес з виробництва обладнання для розливу напоїв
  8. Бізнес-план по виробництву металопластикових вікон
  9. Свій бізнес: виробництво торгового обладнання
  10. Свій бізнес: виробництво гофрованого картону та гофротари
  11. Організація бізнесу з виробництва мінерального порошку
  12. Виробництво поліпропіленових мішків
  13. Свій бізнес: виробництво дерев'яних бочок
  14. Виробництво картону та гофрокартону
  15. Свій віконний бізнес
  16. Виробництво овочевої сітки
  17. Свій бізнес: виробництво та продаж зварювальних електродів
  18. Бізнес-план по організації виробництва поліпропіленової мононитки
  19. Як відкрити бізнес з виробництва хімічних туалетів
  20. Як відкрити бізнес з виробництва обладнання для розливу напоїв
  21. Бізнес-план по виробництву металопластикових вікон
  22. Свій бізнес: виробництво торгового обладнання
  23. Свій бізнес: виробництво гофрованого картону та гофротари
  24. Організація бізнесу з виробництва мінерального порошку
  25. Виробництво поліпропіленових мішків
  26. Свій бізнес: виробництво дерев'яних бочок
  27. Виробництво картону та гофрокартону
  28. Свій віконний бізнес
  29. Виробництво овочевої сітки
  30. Свій бізнес: виробництво та продаж зварювальних електродів
  31. Бізнес-план по організації виробництва поліпропіленової мононитки
  32. Як відкрити бізнес з виробництва хімічних туалетів
  33. Як відкрити бізнес з виробництва обладнання для розливу напоїв
  34. Бізнес-план по виробництву металопластикових вікон
  35. Свій бізнес: виробництво торгового обладнання
  36. Свій бізнес: виробництво гофрованого картону та гофротари
  37. Організація бізнесу з виробництва мінерального порошку
  38. Виробництво поліпропіленових мішків

Свій бізнес: виробництво дерев'яних бочок

* У розрахунках використовуються середні дані по Росії

Дерев'яні бочки - досить специфічний товар. Але на нього існує певний досить високий і, головне, стабільний попит. Конкуренція в цьому сегменті зовсім невелика. Отже, виробництво Бондарский виробів може стати відмінною ідеєю для власного перспективного бізнесу, який при цьому не вимагає великих вкладень.
Звичайно, років 100-200 тому дерев'яні бочки мали більш широке застосування, ніж зараз. У наші дні вони використовуються, в основному, для зберігання вин і інших алкогольних напоїв (наприклад, віскі або коньяку) і для різних засолення (наприклад, для квашення капусти, засолювання помідорів і огірків, вимочування м'яса перед в'яленням і т. Д.). Одна з останніх тенденцій - використання класичних дерев'яних бочок для декору інтер'єру. Раніше такі бочки використовувалися для купання. Зараз їх замовляють як ванни або душової кабіни з деякими модифікаціями для заміських будинків, лазень, мисливських будиночків і т. Д.
Асортимент такої специфічної продукції, як не дивно, досить широкий, але найбільшого поширення набули дубові бочки, які використовуються у винних погребах, і бочонки різної місткості для засолювання продуктів. Для відкриття власного виробництва Бондарский виробів досить мати відповідне по площі приміщення під цех, а також необхідну сировину. Ні з тим, ні з іншим складнощів, швидше за все, не виникне.
Головне, щоб ви знали всі тонкощі процесу виробництва і самі мали досить великий досвід у виготовленні дерев'яних бочок. Бондарному ремеслу навчаються, як правило, у майстрів, які за окрему плату згодні брати собі учнів. Існують також нечисленні підприємства, де виготовляють таку продукцію і де навчають нових працівників. Фахівці вважають, що братися за виготовлення бочок на продаж можна лише після кількох десятків самостійно зібраних виробів під наглядом досвідченого майстра. Отримавши певний досвід і знання, ви можете відкрити власну майстерню. З необхідних матеріалів вам буде потрібно деревина, металеві обручі, спеціальні верстати. Швидше за все, знайти досвідчених бондарів для роботи у вашій майстерні буде непросто, і вам доведеться брати на роботу новачків і самостійно навчати їх премудростям цього ремесла.
Дубові бочки виробляють з дощок, які закуповуються у підприємств, що займаються заготівлею лісу. Сам процес виробництва бочки починається зі стругання дощок, надання їм необхідного виду та форми, в результаті чого отримують так звані клепки. Клепками називають невеликі дощечки прямокутної форми з яскраво вираженою фактурою. Їх заготовляють з певної породи деревини (який саме - залежить від призначення майбутнього виробу). Саме з клепок в буквальному сенсі цього слова збирається дерев'яна бочка, діжка або будь-яке інше дерев'яне виріб подібного типу. Ці дерев'яні планки щільно стикуються один з одним за допомогою металевих обручів. Для найякісніших бочок, які мають найдовший термін служби, клепки протягом декількох місяців ретельно висушуються під навісом на відкритому просторі. Весь процес виготовлення Бондарский виробів здійснюється, як і кілька століть тому, повністю вручну.
Просушені клепки відправляються в спеціальну парилку, де за допомогою пари вони прогріваються і зволожуються, в результаті чого деревина стає більш гнучкою і їй можна надавати різні форми без ризику поламати. Як було згадано вище, дерев'яна бочка створюється шляхом скріплення клепок обручами, причому спочатку обручі кріпляться тільки з одного боку, трохи стягуючи виріб. Така заготовка, скріплена з одного боку, називається «трояндою». Дощечки ретельно стикуються між собою, виробу надають потрібну форму (всього існує кілька десятків різних типів форм). Вставляється дно і при необхідності кришка.
Після закінчення підготовчих робіт дубові бочки обпікаються на відкритому вогні протягом 30-50 хвилин. Для цього в бондарня розводять спеціальні багаття, на які зверху одягається корпус бочки без верху і дна. Цей етап має велике значення для якості готового виробу. Фахівці знають, що ступінь випалу бочки для, наприклад, коньяку або для вина сильно впливає на смак напою.
Гарна дерев'яна бочка повинна бути ідеально герметичною. Для додання швам дубової бочки герметичності в місцях з'єднання з денцем, як і кілька століть тому, сучасні майстри використовують ... звичайне тісто. Борошно і вода розводяться в певній пропорції, що забезпечує повну герметичність готових виробів. Для забивання отворів в днищі використовують сухе листя очерету. Після обробки швів, дубові бочки проходять завершальну стадію виробництва. На спеціальному верстаті відбувається обточування внутрішньої поверхні бочки. Бондар знімає тимчасові обручі, закріплює постійні і встановлює кришки. Готова дерев'яна бочка шліфується, полірується і обробляється спеціальними складами, а потім проходить обов'язкову процедуру перевірки герметичності. Для цього в бочку заливається рідина. Потім виріб тестують на спеціальному апараті, який трясе її щосили. Якщо після тесту дерев'яна бочка не дала текти, то вона готова до продажу.
Деякі виробники пропонують додаткові послуги з брендування своєї продукції за допомогою спеціального лазера, яким наносяться написи і зображення (наприклад, логотипи) на деревину.
Безумовно, якщо ви дбаєте про свою репутацію і розраховуєте на велику кількість замовників, то вся продукція повинна бути виготовлена ​​відповідно до ГОСТам з високоякісних порід деревини. Перед тим як відправитися в виробництво, матеріал проходить ретельний відбір і контроль.
Основні покупці такої продукції - виробники алкогольних і безалкогольних напоїв в нашій країні і за її межами, виробники консервованих продуктів, солінь і маринованих овочів і т. Д., А також фізичні особи.
Для організації бізнесу по виробництву бочок та бондарних виробів буде потрібно близько 50 тисяч рублів (при наявності відповідного приміщення під майстерню). Терміни окупності, зважаючи на наявність попиту на такі вироби і невеликий конкуренції в цьому сегменті, оцінюються в 2-3 місяці.

Сисоєва Лілія
(c) www.openbusiness.ru - портал бізнес-планів і посібників з відкриття малого бізнесу

27.03.2014

Виробництво картону та гофрокартону

Для відкриття невеликого підприємства з виробництва пакувального картону буде потрібно не менше 3 мільйонів рублів, без урахування вартості приміщення. Додавання лінії виробництва гофрокартону обійдеться ещ ...

Свій віконний бізнес

Увійти в віконний бізнес можна по-різному: можна зайнятися посередницькими послугами і обійтися мінімальними вкладеннями, а можна організувати повне виробництво вікон, і тоді доведеться викласти від 100 - 1 ...

Виробництво овочевої сітки

Мінімальні стартові інвестиції для відкриття підприємства з виготовлення овочевий сітки становлять 2,5 мільйона рублів. Для відкриття власного виробництва овочевої сітки буде потрібно площа від 600 ...

Свій бізнес: виробництво та продаж зварювальних електродів

Для організації міні-цеху з виробництва зварювальних електродів будуть потрібні вкладення в розмірі до 100 тис. Рублів за умови, що у вас є приміщення під виробництво в власності (підійде і гара ...

Бізнес-план по організації виробництва поліпропіленової мононитки

Інвестиційні витрати проекту з організації виробництва поліпропіленової мононитки (волосіні) у вигляді ворсу і тріммерной волосіні - 3 895 000 рублей. Простий (PP) і дисконтований (DPP) термін ок ...

Як відкрити бізнес з виробництва хімічних туалетів

Найскладніше в бізнесі з виробництва хімічних туалетів - знайти дійсно велика кількість споживачів, тому що не завжди цільова аудиторія зацікавлена ​​в продуктах нового виробник рекомендує монтаж ...

Як відкрити бізнес з виробництва обладнання для розливу напоїв

Сума, необхідна для формування мінімального складу становить 750 тисяч рублів. Граничної суми, як ми розуміємо, не існує, так як розширювати асортимент можна і кількісно, ​​і якісно ...

Бізнес-план по виробництву металопластикових вікон

Інвестиційні витрати за проектом становлять 1,79 млн. Руб., Основна частина яких витрачається на придбання обладнання для виробництва.

Свій бізнес: виробництво торгового обладнання

Для відкриття підприємства з виробництва торгового обладнання буде потрібно від 150 тис. Рублів. Вийти на рівень самоокупності цілком можливо вже через 6-8 місяців з початку роботи за умови доста ...

Свій бізнес: виробництво гофрованого картону та гофротари

За попередніми витрат на організацію виробництва гофрованого картону і гофротари буде потрібно близько 6,5 млн. Рублів. Чиста рентабельність такого виробництва сягає 17%, а терміни окупається ...

Організація бізнесу з виробництва мінерального порошку

Рентабельність продажів виробництва мінерального порошку може коливатися в межах 10-30%. Термін окупності - близько 3 років, але цей показник залежить від багатьох факторів починаючи від інвестиційних затр ...

Виробництво поліпропіленових мішків

Щоб відкрити власне виробництво поліпропіленових мішків, знадобиться стартовий капітал близько 5 мільйонів рублів. Велика частина коштів піде на закупівлю, доставку і налаштування лінії виробничі ін ...

Збережіть статтю, щоб уважно вивчити матеріал

Ви можете зберегти цю сторінку за допомогою:

Свій бізнес: виробництво дерев'яних бочок

* У розрахунках використовуються середні дані по Росії

Дерев'яні бочки - досить специфічний товар. Але на нього існує певний досить високий і, головне, стабільний попит. Конкуренція в цьому сегменті зовсім невелика. Отже, виробництво Бондарский виробів може стати відмінною ідеєю для власного перспективного бізнесу, який при цьому не вимагає великих вкладень.
Звичайно, років 100-200 тому дерев'яні бочки мали більш широке застосування, ніж зараз. У наші дні вони використовуються, в основному, для зберігання вин і інших алкогольних напоїв (наприклад, віскі або коньяку) і для різних засолення (наприклад, для квашення капусти, засолювання помідорів і огірків, вимочування м'яса перед в'яленням і т. Д.). Одна з останніх тенденцій - використання класичних дерев'яних бочок для декору інтер'єру. Раніше такі бочки використовувалися для купання. Зараз їх замовляють як ванни або душової кабіни з деякими модифікаціями для заміських будинків, лазень, мисливських будиночків і т. Д.
Асортимент такої специфічної продукції, як не дивно, досить широкий, але найбільшого поширення набули дубові бочки, які використовуються у винних погребах, і бочонки різної місткості для засолювання продуктів. Для відкриття власного виробництва Бондарский виробів досить мати відповідне по площі приміщення під цех, а також необхідну сировину. Ні з тим, ні з іншим складнощів, швидше за все, не виникне.
Головне, щоб ви знали всі тонкощі процесу виробництва і самі мали досить великий досвід у виготовленні дерев'яних бочок. Бондарному ремеслу навчаються, як правило, у майстрів, які за окрему плату згодні брати собі учнів. Існують також нечисленні підприємства, де виготовляють таку продукцію і де навчають нових працівників. Фахівці вважають, що братися за виготовлення бочок на продаж можна лише після кількох десятків самостійно зібраних виробів під наглядом досвідченого майстра. Отримавши певний досвід і знання, ви можете відкрити власну майстерню. З необхідних матеріалів вам буде потрібно деревина, металеві обручі, спеціальні верстати. Швидше за все, знайти досвідчених бондарів для роботи у вашій майстерні буде непросто, і вам доведеться брати на роботу новачків і самостійно навчати їх премудростям цього ремесла.
Дубові бочки виробляють з дощок, які закуповуються у підприємств, що займаються заготівлею лісу. Сам процес виробництва бочки починається зі стругання дощок, надання їм необхідного виду та форми, в результаті чого отримують так звані клепки. Клепками називають невеликі дощечки прямокутної форми з яскраво вираженою фактурою. Їх заготовляють з певної породи деревини (який саме - залежить від призначення майбутнього виробу). Саме з клепок в буквальному сенсі цього слова збирається дерев'яна бочка, діжка або будь-яке інше дерев'яне виріб подібного типу. Ці дерев'яні планки щільно стикуються один з одним за допомогою металевих обручів. Для найякісніших бочок, які мають найдовший термін служби, клепки протягом декількох місяців ретельно висушуються під навісом на відкритому просторі. Весь процес виготовлення Бондарский виробів здійснюється, як і кілька століть тому, повністю вручну.
Просушені клепки відправляються в спеціальну парилку, де за допомогою пари вони прогріваються і зволожуються, в результаті чого деревина стає більш гнучкою і їй можна надавати різні форми без ризику поламати. Як було згадано вище, дерев'яна бочка створюється шляхом скріплення клепок обручами, причому спочатку обручі кріпляться тільки з одного боку, трохи стягуючи виріб. Така заготовка, скріплена з одного боку, називається «трояндою». Дощечки ретельно стикуються між собою, виробу надають потрібну форму (всього існує кілька десятків різних типів форм). Вставляється дно і при необхідності кришка.
Після закінчення підготовчих робіт дубові бочки обпікаються на відкритому вогні протягом 30-50 хвилин. Для цього в бондарня розводять спеціальні багаття, на які зверху одягається корпус бочки без верху і дна. Цей етап має велике значення для якості готового виробу. Фахівці знають, що ступінь випалу бочки для, наприклад, коньяку або для вина сильно впливає на смак напою.
Гарна дерев'яна бочка повинна бути ідеально герметичною. Для додання швам дубової бочки герметичності в місцях з'єднання з денцем, як і кілька століть тому, сучасні майстри використовують ... звичайне тісто. Борошно і вода розводяться в певній пропорції, що забезпечує повну герметичність готових виробів. Для забивання отворів в днищі використовують сухе листя очерету. Після обробки швів, дубові бочки проходять завершальну стадію виробництва. На спеціальному верстаті відбувається обточування внутрішньої поверхні бочки. Бондар знімає тимчасові обручі, закріплює постійні і встановлює кришки. Готова дерев'яна бочка шліфується, полірується і обробляється спеціальними складами, а потім проходить обов'язкову процедуру перевірки герметичності. Для цього в бочку заливається рідина. Потім виріб тестують на спеціальному апараті, який трясе її щосили. Якщо після тесту дерев'яна бочка не дала текти, то вона готова до продажу.
Деякі виробники пропонують додаткові послуги з брендування своєї продукції за допомогою спеціального лазера, яким наносяться написи і зображення (наприклад, логотипи) на деревину.
Безумовно, якщо ви дбаєте про свою репутацію і розраховуєте на велику кількість замовників, то вся продукція повинна бути виготовлена ​​відповідно до ГОСТам з високоякісних порід деревини. Перед тим як відправитися в виробництво, матеріал проходить ретельний відбір і контроль.
Основні покупці такої продукції - виробники алкогольних і безалкогольних напоїв в нашій країні і за її межами, виробники консервованих продуктів, солінь і маринованих овочів і т. Д., А також фізичні особи.
Для організації бізнесу по виробництву бочок та бондарних виробів буде потрібно близько 50 тисяч рублів (при наявності відповідного приміщення під майстерню). Терміни окупності, зважаючи на наявність попиту на такі вироби і невеликий конкуренції в цьому сегменті, оцінюються в 2-3 місяці.

Сисоєва Лілія
(c) www.openbusiness.ru - портал бізнес-планів і посібників з відкриття малого бізнесу

27.03.2014

Виробництво картону та гофрокартону

Для відкриття невеликого підприємства з виробництва пакувального картону буде потрібно не менше 3 мільйонів рублів, без урахування вартості приміщення. Додавання лінії виробництва гофрокартону обійдеться ещ ...

Свій віконний бізнес

Увійти в віконний бізнес можна по-різному: можна зайнятися посередницькими послугами і обійтися мінімальними вкладеннями, а можна організувати повне виробництво вікон, і тоді доведеться викласти від 100 - 1 ...

Виробництво овочевої сітки

Мінімальні стартові інвестиції для відкриття підприємства з виготовлення овочевий сітки становлять 2,5 мільйона рублів. Для відкриття власного виробництва овочевої сітки буде потрібно площа від 600 ...

Свій бізнес: виробництво та продаж зварювальних електродів

Для організації міні-цеху з виробництва зварювальних електродів будуть потрібні вкладення в розмірі до 100 тис. Рублів за умови, що у вас є приміщення під виробництво в власності (підійде і гара ...

Бізнес-план по організації виробництва поліпропіленової мононитки

Інвестиційні витрати проекту з організації виробництва поліпропіленової мононитки (волосіні) у вигляді ворсу і тріммерной волосіні - 3 895 000 рублей. Простий (PP) і дисконтований (DPP) термін ок ...

Як відкрити бізнес з виробництва хімічних туалетів

Найскладніше в бізнесі з виробництва хімічних туалетів - знайти дійсно велика кількість споживачів, тому що не завжди цільова аудиторія зацікавлена ​​в продуктах нового виробник рекомендує монтаж ...

Як відкрити бізнес з виробництва обладнання для розливу напоїв

Сума, необхідна для формування мінімального складу становить 750 тисяч рублів. Граничної суми, як ми розуміємо, не існує, так як розширювати асортимент можна і кількісно, ​​і якісно ...

Бізнес-план по виробництву металопластикових вікон

Інвестиційні витрати за проектом становлять 1,79 млн. Руб., Основна частина яких витрачається на придбання обладнання для виробництва.

Свій бізнес: виробництво торгового обладнання

Для відкриття підприємства з виробництва торгового обладнання буде потрібно від 150 тис. Рублів. Вийти на рівень самоокупності цілком можливо вже через 6-8 місяців з початку роботи за умови доста ...

Свій бізнес: виробництво гофрованого картону та гофротари

За попередніми витрат на організацію виробництва гофрованого картону і гофротари буде потрібно близько 6,5 млн. Рублів. Чиста рентабельність такого виробництва сягає 17%, а терміни окупається ...

Організація бізнесу з виробництва мінерального порошку

Рентабельність продажів виробництва мінерального порошку може коливатися в межах 10-30%. Термін окупності - близько 3 років, але цей показник залежить від багатьох факторів починаючи від інвестиційних затр ...

Виробництво поліпропіленових мішків

Щоб відкрити власне виробництво поліпропіленових мішків, знадобиться стартовий капітал близько 5 мільйонів рублів. Велика частина коштів піде на закупівлю, доставку і налаштування лінії виробничі ін ...

Збережіть статтю, щоб уважно вивчити матеріал

Ви можете зберегти цю сторінку за допомогою:

Свій бізнес: виробництво дерев'яних бочок

* У розрахунках використовуються середні дані по Росії

Дерев'яні бочки - досить специфічний товар. Але на нього існує певний досить високий і, головне, стабільний попит. Конкуренція в цьому сегменті зовсім невелика. Отже, виробництво Бондарский виробів може стати відмінною ідеєю для власного перспективного бізнесу, який при цьому не вимагає великих вкладень.
Звичайно, років 100-200 тому дерев'яні бочки мали більш широке застосування, ніж зараз. У наші дні вони використовуються, в основному, для зберігання вин і інших алкогольних напоїв (наприклад, віскі або коньяку) і для різних засолення (наприклад, для квашення капусти, засолювання помідорів і огірків, вимочування м'яса перед в'яленням і т. Д.). Одна з останніх тенденцій - використання класичних дерев'яних бочок для декору інтер'єру. Раніше такі бочки використовувалися для купання. Зараз їх замовляють як ванни або душової кабіни з деякими модифікаціями для заміських будинків, лазень, мисливських будиночків і т. Д.
Асортимент такої специфічної продукції, як не дивно, досить широкий, але найбільшого поширення набули дубові бочки, які використовуються у винних погребах, і бочонки різної місткості для засолювання продуктів. Для відкриття власного виробництва Бондарский виробів досить мати відповідне по площі приміщення під цех, а також необхідну сировину. Ні з тим, ні з іншим складнощів, швидше за все, не виникне.
Головне, щоб ви знали всі тонкощі процесу виробництва і самі мали досить великий досвід у виготовленні дерев'яних бочок. Бондарному ремеслу навчаються, як правило, у майстрів, які за окрему плату згодні брати собі учнів. Існують також нечисленні підприємства, де виготовляють таку продукцію і де навчають нових працівників. Фахівці вважають, що братися за виготовлення бочок на продаж можна лише після кількох десятків самостійно зібраних виробів під наглядом досвідченого майстра. Отримавши певний досвід і знання, ви можете відкрити власну майстерню. З необхідних матеріалів вам буде потрібно деревина, металеві обручі, спеціальні верстати. Швидше за все, знайти досвідчених бондарів для роботи у вашій майстерні буде непросто, і вам доведеться брати на роботу новачків і самостійно навчати їх премудростям цього ремесла.
Дубові бочки виробляють з дощок, які закуповуються у підприємств, що займаються заготівлею лісу. Сам процес виробництва бочки починається зі стругання дощок, надання їм необхідного виду та форми, в результаті чого отримують так звані клепки. Клепками називають невеликі дощечки прямокутної форми з яскраво вираженою фактурою. Їх заготовляють з певної породи деревини (який саме - залежить від призначення майбутнього виробу). Саме з клепок в буквальному сенсі цього слова збирається дерев'яна бочка, діжка або будь-яке інше дерев'яне виріб подібного типу. Ці дерев'яні планки щільно стикуються один з одним за допомогою металевих обручів. Для найякісніших бочок, які мають найдовший термін служби, клепки протягом декількох місяців ретельно висушуються під навісом на відкритому просторі. Весь процес виготовлення Бондарский виробів здійснюється, як і кілька століть тому, повністю вручну.
Просушені клепки відправляються в спеціальну парилку, де за допомогою пари вони прогріваються і зволожуються, в результаті чого деревина стає більш гнучкою і їй можна надавати різні форми без ризику поламати. Як було згадано вище, дерев'яна бочка створюється шляхом скріплення клепок обручами, причому спочатку обручі кріпляться тільки з одного боку, трохи стягуючи виріб. Така заготовка, скріплена з одного боку, називається «трояндою». Дощечки ретельно стикуються між собою, виробу надають потрібну форму (всього існує кілька десятків різних типів форм). Вставляється дно і при необхідності кришка.
Після закінчення підготовчих робіт дубові бочки обпікаються на відкритому вогні протягом 30-50 хвилин. Для цього в бондарня розводять спеціальні багаття, на які зверху одягається корпус бочки без верху і дна. Цей етап має велике значення для якості готового виробу. Фахівці знають, що ступінь випалу бочки для, наприклад, коньяку або для вина сильно впливає на смак напою.
Гарна дерев'яна бочка повинна бути ідеально герметичною. Для додання швам дубової бочки герметичності в місцях з'єднання з денцем, як і кілька століть тому, сучасні майстри використовують ... звичайне тісто. Борошно і вода розводяться в певній пропорції, що забезпечує повну герметичність готових виробів. Для забивання отворів в днищі використовують сухе листя очерету. Після обробки швів, дубові бочки проходять завершальну стадію виробництва. На спеціальному верстаті відбувається обточування внутрішньої поверхні бочки. Бондар знімає тимчасові обручі, закріплює постійні і встановлює кришки. Готова дерев'яна бочка шліфується, полірується і обробляється спеціальними складами, а потім проходить обов'язкову процедуру перевірки герметичності. Для цього в бочку заливається рідина. Потім виріб тестують на спеціальному апараті, який трясе її щосили. Якщо після тесту дерев'яна бочка не дала текти, то вона готова до продажу.
Деякі виробники пропонують додаткові послуги з брендування своєї продукції за допомогою спеціального лазера, яким наносяться написи і зображення (наприклад, логотипи) на деревину.
Безумовно, якщо ви дбаєте про свою репутацію і розраховуєте на велику кількість замовників, то вся продукція повинна бути виготовлена ​​відповідно до ГОСТам з високоякісних порід деревини. Перед тим як відправитися в виробництво, матеріал проходить ретельний відбір і контроль.
Основні покупці такої продукції - виробники алкогольних і безалкогольних напоїв в нашій країні і за її межами, виробники консервованих продуктів, солінь і маринованих овочів і т. Д., А також фізичні особи.
Для організації бізнесу по виробництву бочок та бондарних виробів буде потрібно близько 50 тисяч рублів (при наявності відповідного приміщення під майстерню). Терміни окупності, зважаючи на наявність попиту на такі вироби і невеликий конкуренції в цьому сегменті, оцінюються в 2-3 місяці.

Сисоєва Лілія
(c) www.openbusiness.ru - портал бізнес-планів і посібників з відкриття малого бізнесу

27.03.2014

Виробництво картону та гофрокартону

Для відкриття невеликого підприємства з виробництва пакувального картону буде потрібно не менше 3 мільйонів рублів, без урахування вартості приміщення. Додавання лінії виробництва гофрокартону обійдеться ещ ...

Свій віконний бізнес

Увійти в віконний бізнес можна по-різному: можна зайнятися посередницькими послугами і обійтися мінімальними вкладеннями, а можна організувати повне виробництво вікон, і тоді доведеться викласти від 100 - 1 ...

Виробництво овочевої сітки

Мінімальні стартові інвестиції для відкриття підприємства з виготовлення овочевий сітки становлять 2,5 мільйона рублів. Для відкриття власного виробництва овочевої сітки буде потрібно площа від 600 ...

Свій бізнес: виробництво та продаж зварювальних електродів

Для організації міні-цеху з виробництва зварювальних електродів будуть потрібні вкладення в розмірі до 100 тис. Рублів за умови, що у вас є приміщення під виробництво в власності (підійде і гара ...

Бізнес-план по організації виробництва поліпропіленової мононитки

Інвестиційні витрати проекту з організації виробництва поліпропіленової мононитки (волосіні) у вигляді ворсу і тріммерной волосіні - 3 895 000 рублей. Простий (PP) і дисконтований (DPP) термін ок ...

Як відкрити бізнес з виробництва хімічних туалетів

Найскладніше в бізнесі з виробництва хімічних туалетів - знайти дійсно велика кількість споживачів, тому що не завжди цільова аудиторія зацікавлена ​​в продуктах нового виробник рекомендує монтаж ...

Як відкрити бізнес з виробництва обладнання для розливу напоїв

Сума, необхідна для формування мінімального складу становить 750 тисяч рублів. Граничної суми, як ми розуміємо, не існує, так як розширювати асортимент можна і кількісно, ​​і якісно ...

Бізнес-план по виробництву металопластикових вікон

Інвестиційні витрати за проектом становлять 1,79 млн. Руб., Основна частина яких витрачається на придбання обладнання для виробництва.

Свій бізнес: виробництво торгового обладнання

Для відкриття підприємства з виробництва торгового обладнання буде потрібно від 150 тис. Рублів. Вийти на рівень самоокупності цілком можливо вже через 6-8 місяців з початку роботи за умови доста ...

Свій бізнес: виробництво гофрованого картону та гофротари

За попередніми витрат на організацію виробництва гофрованого картону і гофротари буде потрібно близько 6,5 млн. Рублів. Чиста рентабельність такого виробництва сягає 17%, а терміни окупається ...

Організація бізнесу з виробництва мінерального порошку

Рентабельність продажів виробництва мінерального порошку може коливатися в межах 10-30%. Термін окупності - близько 3 років, але цей показник залежить від багатьох факторів починаючи від інвестиційних затр ...

Виробництво поліпропіленових мішків

Щоб відкрити власне виробництво поліпропіленових мішків, знадобиться стартовий капітал близько 5 мільйонів рублів. Велика частина коштів піде на закупівлю, доставку і налаштування лінії виробничі ін ...

Збережіть статтю, щоб уважно вивчити матеріал

Ви можете зберегти цю сторінку за допомогою:

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама