Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

SINGLE BOND UNIVERSAL (3M ESPE) - Інструкція - Ціна + доставка

  1. Інструкція Single Bond Universal
  2. дозування адгезиву

Single Bond Universal є однокомпонентним, світлотверднучий   адгезивом   , Що поставляється в блістерах L-Pop для одноразового нанесення або флаконах для багаторазових нанесень Single Bond Universal є однокомпонентним, світлотверднучий адгезивом , Що поставляється в блістерах L-Pop для одноразового нанесення або флаконах для багаторазових нанесень.

Залежно від показань адгезив використовується:

  • в техніці «самопротравліванія» для забезпечення мінімально можливого часу протруювання і зведення до мінімуму для поста чутливості.
  • для селективного протруювання емалі для посилення адгезії до зубної емалі і зведення до мінімуму для поста чутливості.
  • в техніці «тотального протравлювання» з попереднім етапом протруювання фосфорною кислотою (наприклад, якщо протруювання може не обмежуватися зубної емаллю).

Single Bond Universal DCA активізує механізм подвійного твердіння.

Single Bond Universal змішується з адгезивом незалежно від того, чи використовуються композитні пломбувальні матеріали подвійного затвердіння або самоотверждаємиє композитні пломбувальні матеріали, цементи або матеріали для надбудови культі.

Додавання активатора до адгезиву не потрібно в разі використання адгезивного полімерного цементу RelyX ™ Ultimate Adhesive Resin Cement, так як активатор вже присутній в цементі.

Інструкція Single Bond Universal

  • всі класи пломб ( по Блеку ) Зі світлоотверждаємимі композитними або компомернимі пломбувальні матеріали;
  • цементування непрямих реставрацій в поєднанні з адгезивним полімерним цементом RelyX Ultimate Adhesive Resin Cement;
  • цементування виниров в разі поєднання з цементом для вінірів RelyX Veneer Cement;
  • відновлення кукси з светоотверждаємих композитних матеріалів або матеріалів для відновлення кукси;
  • зв'язування цементів подвійного твердіння, матеріалів для відновлення кукси і композитних матеріалів хімічного затвердіння в поєднанні з Single Bond Universal DCA;
  • лагодження реставрацій з композитних або компомерних пломбувальних матеріалів;
  • інтраоральна лагодження композитних реставрацій, металокерамічних конструкцій і суцільнокерамічних
    реставрацій без використання додаткового праймера;
  • десенсибілізація поверхні кореня;
  • сіланізація порожнин перед постановкою пломб з амальгами;
  • сіланізація порожнин і куксою зуба перед тимчасовим цементуванням непрямих реставрацій;
  • бондинг фіссурний герметиків ;
  • захисне покриття для стеклоїономерних пломбувальних матеріалів.

дозування адгезиву

Дозування з флакона
У ковпачка дозирующего флакона є виїмка для великого пальця руки, що дозволяє відкрити його з одного боку і знову закрити однією рукою. Ковпачок залишиться відкритим, якщо кут розкриття> 90 °.
Щоб відкрити флакон, візьміть його в руку, помістіть великий палець руки в виїмку для великого пальця руки і натискайте на ковпачок в сторону, поки він не залишиться у відкритому положенні.

Тримайте флакон догори дном у вертикальному положенні і налийте необхідну кількість Single Bond Universal в палетку для змішування. Захищайте знаходиться в палітрі для змішування адгезив від попадання світла.
Після використання акуратно закрийте флакон, приклавши тиск до важеля зверху.
При натисканні ковпачок відчутно почуєте своєму місці і навколо між ковпачком і флаконом буде видно невеликий, рівномірний зазор.

Комплектація: Single Bond Universal флакон 5 мл.

аналог: U-BOND - самопротравлівающие АДГЕЗИВ 7-ГО ПОКОЛІННЯ

Михайло Багрич

оцінка статті

Сподобалася стаття?
поділіться:

Вам може бути цікаво

04/02/2018

ОптіБонд Соло Плюс на 15% складається з барієвого скла з розміром частинок 0,4 мкм (такий же наповнювач входить до складу композитного ...

05/09/2018

Сингл Бонд 2 - це простий стоматологічний адгезив для вологого бондинга, що містить 10% колоїдного наповнювача c розміром часток 5 нанометрів. ...

03/01/2017

Бонд Форс (Tokuyama) - однокомпонентна, одношарова, самопротравлівающие, светоотверждаемая, фторвиделяющая дентальная адгезивная система. Що володіє чудовими властивостями адгезії і демонструє відмінну крайове ...

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама