Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Кільця для заручин з діамантами, помолвочное кільце з діамантом купити за ціною від 2 352,00 грн

  1. Помолвочние кільця з одним діамантом: класичні як в кіно
  2. Колечка доріжки помолвочние з діамантами: тренд 21 століття
  3. Пропозиція улюбленої з трьома або п'ятьма діамантами: стильно і розкішно. Особливо, якщо ви давно разом.
  4. Золоте кільце на заручини з великим діамантом 0.5 - 1 карат (5 - 6 мм)

Заручини. Почувши це слово, дівчата млосно опускають вії і несуться в небеса, а чоловіків це слово просто зводить з розуму і в голові відразу виникає питання: для заручин і обручки - це одне й те саме? Кожна дівчина з упевненістю відповість: «Звичайно ж ні!». Кільце з діамантом для пропозиції - це кредо вірності священним уз шлюбу і обіцянку. Але чи завжди так було?

«Окільцьовують» жінку почали ще в Єгипті, але тільки в 15 столітті з'явилася ця традиція - завдяки імператору Римської Імперії Максиміліана, який був шалено закоханий в Марію Бургундську і, боячись, її відмови, послав їй ювелірний подарунок з алмазом, який символізував вічну відданість.

Даний обряд в Україні є відносно новим. На Русі існував звичай свататися і в подарунок нареченій була скринька з наборами для шиття або вишивання. Звичай підносити кільце з діамантом на заручини дівчатам з'явився тільки в ті часи, коли вона змогла самостійно приймати рішення. Ще 10 років тому пропозицію руки і серця з жаданими білими сяючими діамантами почали у великих містах Києві, Харкові, Одесі або Дніпрі, але зараз жодна заручини навіть в маленькому містечку України не обходиться без цього символу згоди розділити долю з коханим. Це, як модно зараз говорити «must have», хоча каталог помолвочних кілець ювелірних інтернет магазинів, особливо 3 Карата, дуже різноманітний за стилем і дизайном, та й ціна дуже варіюється. Яке ж кільце купити для своєї коханої?

Помолвочние кільця з одним діамантом: класичні як в кіно

Класика ніколи не виходить з моди! Такий дизайн можна урізноманітнити кількома дрібними камінчиками по шинку.

0.25 до 0.45 ct (4 - 4.8 мм)

0.1 до 0.21 ct (3 - 3.8 мм)

0.05 до 0.09 ct (2 - 2.8 мм)

Колечка доріжки помолвочние з діамантами: тренд 21 століття

Для любителів щільно посаджених камінчиків, які майстерний ювелір вибудовує в ряд, створюючи хвилю діамантового сяйва.

Розсип діамантів - розкіш і блиск справжніх почуттів

Лайфхак! Щоб камінь здавався більше, зазвичай його візуально можна збільшити, оточивши дрібними алмазами в білому золоті.

Пропозиція улюбленої з трьома або п'ятьма діамантами: стильно і розкішно.
Особливо, якщо ви давно разом.

Ця мода ще досить свіжа, тому це шанс бути оригінальним!

Кільце для заручин з 3 діамантами «Laurina»

Золоте кільце з 5 діамантами «Зоряний пил»

Золоте кільце на заручини з великим діамантом 0.5 - 1 карат (5 - 6 мм)

Ці колечка також називають «солітери». При цьому характеристики каменів, які вам запропонують за кольором будуть 4-6, а по включень від 3 до 8 (наприклад 4/6), і вони вважаються відмінними! Особливо гарні «неповні» пів-карата - 0.47 або неповний карат - 0.9 ct, які на вигляд нічим не відрізняються від від повних, але їх вартість набагато привабливіше! За цими скарбами ведеться справжнє полювання! Ми обов'язково підберемо вам кільце з таким каменем - звертайтеся!

Заручини

Почувши це слово, дівчата млосно опускають вії і несуться в небеса, а чоловіків це слово просто зводить з розуму і в голові відразу виникає питання: для заручин і обручки - це одне й те саме?
Але чи завжди так було?
Яке ж кільце купити для своєї коханої?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама