Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Відень в грудні - Відпочинок і погода

  1. Погода у Відні в грудні і на Новий Рік
  2. Чим зайнятися у Відні в грудні?
  3. Розваги та екскурсії
  4. Різдво і Новий Рік у Відні
  5. Які ціни на відпочинок у Відні в грудні?

На жаль, Відень в грудні рідко балує гарною погодою, але на початку зими їдуть не за цим. Австрійська столиця притягує до себе туристів перш за все різдвяним настроєм, красою новорічного міста і вигідними розпродажами. Читайте на Тур-Календарі, ніж ще Вас може порадувати Відень в грудні!
На жаль, Відень в грудні рідко балує гарною погодою, але на початку зими їдуть не за цим

Відень в грудні - це перш за все різдвяна атмосфера загального свята


Погода у Відні в грудні і на Новий Рік

Грудневу погоду в Відні передбачити досить складно, хіба що подивившись її прогноз за кілька днів до поїздки. Більшу частину грудня стовпчик термометра знаходиться в районі нуля, іноді перетинаючи кордону 3-5 ° C як в одну, так і в іншу сторону. Цілком можливо, що місто буде в снігу, а температурні значення будуть стійко негативні, аж до -7 ..- 10 ° C, що, втім, буває не часто. Іноді в Відні піднімається неприємний різкий вітер, що робить сприйняття температури істотно нижче фактичної. Не виключені і плюсові значення в районі +7 .. + 9 ° C, як з відносно сухою погодою, так і з сльотою, якщо до цього випав сніг. Кілька днів може накрапати і неприємний дощ, що не додасть ентузіазму до прогулянок. Буває в грудні і хороша злегка морозна погода, з ясним небом і сухими дорогами.
температура вдень Грудневу погоду в Відні передбачити досить складно, хіба що подивившись її прогноз за кілька днів до поїздки

+ 4 °

температура вночі температура вночі

-2 °

дощ дощ

9 днів



І все-таки, як стверджують туристи, яка б не була погода у Відні в грудні святкова атмосфера міста перекриває всі її недоліки. Щоб не бути залежними від погодних умов гарненько упакуйте Ваш чемодан теплими речами, курткою, дощовик, парою непромокаючої взуття і парасолькою.

Чим зайнятися у Відні в грудні?

Відень в грудні - це глінтвейн, різдвяні базари і подарунки близьким на Новий рік, музеї і палаци, чарівність передсвяткової столиці і звичайно Віденська опера! А для шопоголіків після 25 грудня настає воістину золотий час - зимові розпродажі!

Розваги та екскурсії

Мало для кого метою подорожі до Відня в грудні є походи по музеях, пам'ятках і паркам, швидше за все все це розглядається лише як приємний бонус до різдвяній казці, яку дарує місто з кінця листопада по початок Січня . Саме в різдвяно-новорічні свята з усіх куточків світу до Відня прямують сотні тисяч туристів, щоб побачити її в такому незвичайному світлі - в тисячах яскравих вогників, з запахом глінтвейну і солодкої вати. Увечері можна відвідати і Віденський оперний театр, де на різдвяні свята влаштовується спеціальна програма, що складається з творів Штрауса, Ліста, Бетховена, правда квитки туди потрібно купувати за кілька місяців до подання. Ще однією вагомою причиною для відвідування Відня на початку зими для багатьох туристів стають зимові розпродажі. Вважається, що вони починаються ще на початку грудня але знижки в цей час ще досить помірні. А ось починаючи з 26 грудня стартують саме зимові розпродажі досягаючи свого апогею в січні і в лютому . Гуляючи по Відні, звертайте увагу на вивіски на кшталт Tiefreduziert або Reduiziert, які як раз і інформують покупців про можливу економію аж до 30-50, а іноді і навіть 80%, тут вже як пощастить.

Різдво і Новий Рік у Відні

У грудні у Відні проходить велика кількість різних культурних заходів, велика частина з яких так чи інакше пов'язані з Різдвом і Новим роком. Вже на самому початку зими манірна імперська столиця відкриває свої двері перед справжньою зимовою казкою - на ратушній площі проходить відомий на весь світ різдвяний базар! Близько головної новорічної ялинки Австрії - двадцяти семи метрової лісової красуні, яку прикрашають близько півтора тисячі лампочок, - розгорнуться понад сто кіосків і павільйонів, де можна придбати ялинкові прикраси та інші новорічні сувеніри, а також покуштувати місцевих делікатесів або знаменитий різдвяний пунш. Тут же розташовані і численні веселі атракціони для дітей, які, втім, будуть цікаві і дорослим.

Багато туристів, приїхавши до Відня 25-26 грудня, дивуються відсутності буйного святкування. Справа в тому, що Різдво тут вважається суто сімейним святом і відзначається від переважно вдома. Зате Новий рік жителі і гості Відня зустрічають більш звично для російської людини, по всьому місту влаштовуються святкові гуляння, концерти і феєрверки.

Які ціни на відпочинок у Відні в грудні?

Вартість турів до Відня рідко залежить від сезону, винятком лише можна назвати кінець грудня і початок січня, коли австрійська столиця притягує туристів з усього світу, які бажають зустріти Різдво і Новий рік в святковому пишноті. Якщо і Ви хочете бути серед цих щасливчиків, то подбати про турах до Відня стоїть за 2-4 місяці до поїздки. До речі, в цей час або трохи заздалегідь деякі авіакомпанії влаштовують розпродажі авіаквитків, так що стежте за пропозиціями.

Погода у Відні в грудні буває як приємна і помірна, так і волога, вітряна і холодна, проте ситуацію зазвичай виправляє загальне передсвятковий настрій різдвяних ярмарків, концертів і ошатного міста, коли все столиця потопає в різнокольорових вогнях. Сподіваємося, що Тур-Календар відповів Вам на всі питання про те, чи варто відвідування Відень в грудні!



Чим зайнятися у Відні в грудні?
Які ціни на відпочинок у Відні в грудні?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама