Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Додекоммунізіровалісь: На погонах ЗСУ з'являться ромби офіцерів Вермахту

В рамках програми "декомунізації", запущеної на Україні в минулому році, у солдатів і офіцерів ЗСУ проявилися нові знаки відмінності, які сьогодні вже затвердив Петро Порошенко. В рамках програми декомунізації, запущеної на Україні в минулому році, у солдатів і офіцерів ЗСУ проявилися нові знаки відмінності, які сьогодні вже затвердив Петро Порошенко

Фото: Facebook.com/ Юрій Бірюков

Тепер, замість "радянських" золотих зірок, на погонах службовців ЗСУ з'являться ромби, в центрі яких зображений невелике коло відходять в різні боки від нього променями. Ці нові знаки відмінності зовсім виразно відсилають до золотих ромбів, які красувалися на погонах офіцерів німецького вермахту в роки Великої Вітчизняної війни.

Для того, щоб створити цей "шедевр", треба було дуже багато часу і сил. "Ця копітка робота велася більше року. Весь букет покладеного" уваги "з боку недоброзичливців - інтриги, скандали, плітки, скарги. І копітка робота групи ентузіастів. Сьогодні поставлено крапку" - гордо написав в Facebook радник президента України Юрій Бірюков.

Побачити нові погони у всій красі можна буде на святкуванні Дня незалежності України, 24 серпня.

Україна відчайдушно відмахується від усього, що нагадує їй про "страшних" радянські часи: "позбулася" від Криму, від зірок, від радянських назв міст і вулиць. Залишилося зовсім небагато: зруйнувати всі будівлі часів СРСР і підірвати Ан-2, створений в "тоталітарні часи". Тоді з "важким спадком минулого" буде покінчено повністю.

Читайте останні новини Pravda.Ru на сьогодні

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама