Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

З вершини гори в Грузії вивезли тіла загиблих туристів

  1. Орфографічна помилка в тексті:

25 серпня 2018, 00:40 Переглядів: 25 серпня 2018, 00:40 Переглядів:   Фото: pixabay

Фото: pixabay.com.

Рятувальники Служби з управління надзвичайними ситуаціями Грузії в п'ятницю вивезли з вершини гори Ушба тіла двох туристів , Загиблих там кілька років тому. Про це повідомили представники служби. Відомство зазначає, що "інформацію про виявлення останків тіл двох громадян у вершини гори Ушба служба отримала 23 серпня, а в п'ятницю на вертольоті прикордонної поліції МВС Грузії рятувальники вивезли їх тіла", передає УНН .

Останні дні повідомлень про зникнення людей у ​​гори Ушба не надходило, загиблі швидше за все є іноземними туристами, які пропали в горах кілька місяців, а, можливо, і кілька років тому.

Співробітники відповідних служб Грузії здійснять в найближчі дні процедури щодо встановлення особи загиблих.

У свою чергу представники влади Местійському муніципалітету, на території якої знаходиться гора, повідомили, що "виявлення тіла двох загиблих у вершини Ушба туристів сприяло інтенсивне танення снігів в літні місяці".

Ушба - одна з вершин Кавказу (висота 4700 м), вона прилягає до кабардино-балкарського ділянці грузино-російського держкордону. Це - популярне місце серед іноземних туристів і альпіністів, за останні три десятиліття при сходженні або спуску з вершини загинули понад 50 альпіністів.

Раніше ми писали, що на Памірі три десятка голодних і хворих альпіністів застрягли на висоті 4000 метрів .

Нагадаємо, на початку липня в Італії українська альпіністка загинула від удару блискавки , Коли її група застрягла на Піке Тиндалл на горі Червіно на висоті 4000 метрів.

А в кінці квітня чотири альпіністи замерзли на смерть в Швейцарії , Ще п'ять альпіністів доставлені в лікарню у вкрай важкому стані.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "З вершини гори в Грузії вивезли тіла двох загиблих туристів". інші Інші країни дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама