Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Пропонуємо купити аксесуари для ванної та туалету

При створенні функціонального інтер'єру ванної кімнати необхідно приділити особливу увагу невеликих деталей, дрібним штрихами

При створенні функціонального інтер'єру ванної кімнати необхідно приділити особливу увагу невеликих деталей, дрібним штрихами. Такими предметами є саме аксесуари для ванної, призначені для створення завершеності декорування приміщення і забезпечують комфорт і затишок.

Аксесуари для ванної являють собою не тільки практичні вироби, необхідні для комфортного проведення часу у ванній кімнаті, але і витончені, стильні, унікальні предмети декору, що підкреслюють смак, стиль і характер власника. Тому для того щоб створити сучасний і естетичний зовнішній вигляд даної кімнати необхідно підібрати і купити аксесуари для ванної тільки відповідні дизайну приміщення, які підходять під кольорове оформлення, стиль і напрямок при декоруванні інтер'єру.

Асортимент аксесуарів від інтернет-магазину «Самкомф»

В даний час аксесуари для ванної в інтернет магазині «Самкомф» представлені тільки провідними фірмами-виробниками Wasser Kraft і FRAP. Особливістю виробів від компанії Wasser Kraft є застосування тільки високоміцної полірованої нержавіючої стилі, латуні, несхильною корозії, а також матового скла і кераміки, товщиною в 6 мм і можливість витримувати температуру до 300 градусів Цельсія. Компанією FRAP представлений широкий асортимент продукції, серед якої можна підібрати найбільш оптимальний варіант виробів для ванної кімнати та туалету.

У нашому каталозі представлено широкий асортимент виробів:

Полиці для ванної кімнати.

► Мильниці і підстаканники.

► Тримачі для рушників, фена, зубної пасти та щіток, паперу.

► Гачки і вішалки для рушників у ванну.

► Відра для сміття, йоржики туалетні.

► Дозатори для мила.

► Дзеркала та ін. Додаткові аксесуари.

Полиці для ванної кімнати відрізняються не тільки матеріалами виконання, а й унікальною формою кожної моделі вироби. Так можна підібрати і полки для ванної кімнати кутові на три секції і звичайні прямі з одним ярусом.

А якщо ви бажаєте візуально збільшити розмір кімнати, то аксесуари для ванної та туалету, виконані зі світлого скла, легкі і прозорі, додадуть більше світла і яскравості приміщенню.

Особливу увагу приділіть вибору такого необхідного аксесуара, як вішалка для рушника у ванній, тому що саме від розташування гачків, їх форми, а також щільності на панелі буде залежати зручність в процесі користування.

Також вибираючи аксесуари для ванної або для туалету необхідно звернути увагу на функціональність і практичність вироби, так як дані предмети повинні бути в першу чергу зручними, легко і швидко миються, а вже після ідеально вписуватися в інтер'єр приміщення. При цьому рекомендується не перенасичувати ванну кімнату різними виробами та аксесуарами, так як згодом доведеться довше часу витрачати на прибирання приміщення, а маленька кімната, заставлена ​​великою кількістю предметів, створить тільки незручності під час прийняття душу, ванни. Тому рекомендується в маленькі кімнати встановлювати тільки полки для ванної кімнати кутові, вішалки з невеликою кількістю гачків.

У разі якщо немає можливості купити аксесуари для ванної кімнати з однієї колекції, то треба просто підбирати вироби підходять під зовнішній вигляд, колір і форму.

Якщо ви хочете, створити сучасний, завершений, функціональний і практичний дизайн приміщення, то аксесуари для ванної в інтернет-магазині «Самкомф» - це гарантія високої якості і унікального зовнішнього вигляду.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама