Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Житомир.info | На сайті ua.all.biz представлений широкий асортимент домашнього начиння за вигідними цінами!

Вішалки для одягу - незамінний об'єкт для того, щоб зберігати одяг і підтримувати її в доглянутому стані. Вішалки завжди будуть актуальні, оскільки в будь-якому шафі без них ніяк.

Вішалки також допоможуть красиво презентувати товар в магазині або розмістити його на стійках.

Вигідніше і зручніше за все окупати плечики для одягу на ua.all.biz . На сайті представлені різні виробники вішалок, для різних видів одягу: для верхнього одягу, для білизни, для сорочок, светрів, брюк та спідниць. В цілому, кожен зможе знайти для себе саме те, що необхідно.

На ресурсі ua.all.biz ви знайдете пластмасові, дерев'яні, металеві, тканинні, тремпеля. Така різноманітність вішалок допоможе вам знайти саме ті, які найкраще підійдуть в ваш шафа або торговий зал магазину.

На сайті можна також знайти і інші типи вішалок для зберігання одягу: стійки, підлогові вішалки і настінні, а також закритого і відкритого типу. При виборі таких видів вішалок потрібно враховувати для кого призначена вішалка: для дітей і їх одягу або для дорослих, особливості приміщення, його розміри, інтер'єр, місце, де плануєте поставити або повісити вішалку, що буде знаходиться навколо і чи зручно буде користуватися нею в обраному вами місці.

Крім того, на сайті ua.all.biz є й інша домашнє начиння , Як, наприклад, побутові урни або сміттєві відра, корзини та сушарки для білизни, ключниці і т.д.

Сайт ua.all.biz - це міжнародний центр інтернет-торгівлі, представлений в 13 країнах, дозволяє мільйонам покупців і продавців укладати найбільш вигідні угоди. Для процедури продажу-покупки на сайті ua.all.biz байдуже, в якій країні знаходяться продавець і покупець і якими мовами вони розмовляють.

Більш 1,4 млн компаній і 16 млн покупців з усього світу вже встигли зареєструватися і скористатися послугами сайту, знайти, а також залучити нових кліентфов до своїх послуг і товарів.

Відвідувачі сайту можуть легко знайти потрібний їм товар або послугу в будь-якому місці знаходження. Достатньо всього лише ввести в пошукову систему назву товару, який вам необхідний і вибрати каталог: регіональний, національний або міжнародний.

На сайті можна переглянути великий асортимент товарів і послуг, порівняти ціни, почитати характеристики і відгуки про товар, про виробників, власників або компанії.

Купувати ви можете як в роздріб, так і оптом. Купуйте і насолоджуйтеся!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама