Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Огляд вітровки для бігу Asics Elite Jacket

Незалежно від того, де і коли ви біжите, вітровка Asics Elite Jacket не дозволить вам перервати тренування через дощ. При правильній захисту опади не стануть для вас перешкодою. Дана супер-легка вітровка без праці упаковується в нагрудну кишеню з еластичним ремінцем, так що ви можете носити її на поясі і надягнете, коли піде дощ.

Asics Elite Jacket

Недорогі бігові вітровки забезпечують слабкий захист від опадів, швидко намокають, і бігти в них некомфортно через погане відведення тепла і поту від тіла.

Ключовим відмінністю між вологозахисними тканинами є їх здатність дихати, тобто створювати комфортний мікроклімат навколо вашого тіла. Чим ефективніше захист від зовнішніх опадів, тим складніше створити тканину, через яку буде випаровуватися волога від тіла. Ваша активність також визначає необхідний рівень повітропроникності тканини. Тому існує пряма залежність між ступенем вологозахисту, повітропроникності і ціною. Легка куртка Asics Elite Jacket створювалася саме з урахуванням інтенсивних тренувань в дощову погоду.

Коротко про головне:

  • Влагозащитная тканину на 100% захищає від опадів, але при цьому дихає, для того щоб ви не перегрівалися.
  • Вологонепроникний капюшон для збереження сухості вашої голови.
  • Ергономічна посадка.
  • Плоскі шви зводять ризик натирання до мінімуму.
  • Дві кишені на грудях з блискавками.
  • Світловідбиваючі вставки для додаткової безпеки.
  • У холодні дні може використовуватися поверх жилетки Elite Vest, яка йде в комплекті (командою ProfessionalSport жилетка в куртці не знайдено. ИСКАЛИ ДУЖЕ РЕТЕЛЬНО). Заявлена ​​температура використання до - 20 ° C. В таких умовах слід використовувати три шари одягу:
  1. термобілизна або утеплена бігова сорочка,
  2. жилетка Elite Vest,
  3. вітровка Elite Jacket.

термобілизна або утеплена бігова сорочка,   жилетка Elite Vest,   вітровка Elite Jacket

Вітрівка Asics Elite Jacket стане відмінним вибором, якщо ви шукаєте комфортне та надзвичайно функціональну річ для пробіжок в дощову і вітряну погоду. Тканина захистить вас від вологи ззовні, при цьому ви не будете потіти "як в парнику". Саме це властивість особливо важливо, якщо у вас за планом тривала тренування, але на вулиці мрячить дощ.

Саме це властивість особливо важливо, якщо у вас за планом тривала тренування, але на вулиці мрячить дощ

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама