Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Навіщо потрібен датчик вібрації?

  1. Куди кріплять пристосування?
  2. Задумалися, де б вигідно купити датчик вібрації в Україні?

18.04.2017 18

Напевно, кожен з нас мріяв про великий і просторому власному будинку Напевно, кожен з нас мріяв про великий і просторому власному будинку. Більшість втілює мрію в реальність і набуває ділянку. У цьому є багато плюсів, але набуваючи свій будинок необхідно пам'ятати один момент: чим більше територія, тим більше зусиль необхідно докласти для її системи охорони. З цим також погоджуються власники комерційної нерухомості.

датчик вібрації - це один з найбільш надійних індикаторів, що є частиною охоронних сигналізацій приміщень. Вони реагують на найменші зміни і подають відповідний тривожний сигнал. Тому найбільш часто вібраційні датчики встановлюються на об'єктах підвищеної важливості.

Найчастіше таке обладнання розміщують по всьому периметру. Його монтують біля дверей, вікон.

Як тільки пристрій вловлює найменші пошкодження будь-якої з конструкцій, видається тривожний сигнал. До того ж воно спрацьовує і на спроби перелізти через паркан.

Куди кріплять пристосування?

Багато хто думає, а навіщо ставити ще вібраційні датчики охоронної сигналізації, коли вже змонтовані інші моделі. Це пов'язано з тим, що хитрі зловмисники навчилися обходити стандартну сигналізацію. Щоб пробратися в приміщення непоміченими, вони руйнують перегородку, частина стіни і так залазять всередину приміщення. При цьому основне обладнання на них не реагує. Тепер же пристосування вловлює навіть мінімальні коливання і повідомляє про тривогу.

Крім цього подібні моделі датчиків вібрації ставлять на сейфах і на банкоматах. Адже вони теж досить часто піддаються пошкоджень. А так це відмінна можливість захистити конструкції від вандалізму.

Вібродатчик спрацьовує, коли виникає:

  • електромагнітна індукція;
  • п'єзоефект.

Подібні пристрої ставлять і в автомобільних сигналізації.

Підбираючи будь пристосування, уважно вивчайте їх технічні характеристики. Буде краще, коли розробкою схеми, підбором моделей і їх установкою займуться фахівці. Цей вбереже вас від того, що по периметру залишаться сліпі зони або через деякий час почнуться проблеми в роботі.

Задумалися, де б вигідно купити датчик вібрації в Україні?

Інтернет магазин «Охоронні системи» допоможе в цьому складному питанні. У величезному каталозі зібрані кращі моделі від відомих виробників. Якщо скористайтеся зручним фільтром, то за лічені хвилини знайдете потрібний товар. До того ж консультанти завжди прийдуть на допомогу. Не пропустіть можливості забезпечити собі і близьким повну захищеність.

Куди кріплять пристосування?
Задумалися, де б вигідно купити датчик вібрації в Україні?
Куди кріплять пристосування?
Задумалися, де б вигідно купити датчик вібрації в Україні?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама