Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Установка Office 2013

  1. Перший спосіб - безкоштовна підписка на Office 365
  2. Як завантажити Office 2013 безкоштовно і отримати ключ
  3. процес установки
  4. Активація Office 2013

Як я вже писав, нова версія пакету офісних програм   Microsoft Office 2013   поступила в продаж Як я вже писав, нова версія пакету офісних програм Microsoft Office 2013 поступила в продаж. Не здивуюся, якщо серед моїх читачів виявляться бажаючі спробувати новий офіс, але не мають великого бажання за це платити. Як і раніше, я не рекомендую використовувати торрент або інші джерела неліцензійного ПЗ. Отже, в цій статті я опишу, як абсолютно легально встановити на комп'ютер новий Microsoft Office 2013 - на місяць або на цілих два місяці (причому другий варіант виявляється більш безкоштовним).

Перший спосіб - безкоштовна підписка на Office 365

Це спосіб найочевидніший (але другий варіант, описаний нижче, на мій погляд, куди краще) - варто зайти на сайт Microsoft, перше, що ми побачимо - пропозиція спробувати Office 365 для дому розширений. Детальніше про те, що це таке я написав в попередній статті на цю тему. По суті, це той же Microsoft Office 2013, але розповсюджуваний на основі щомісячної платної підписки. Причому протягом першого місяця це відносно безкоштовно.

Для того, щоб встановити Office 365 для дому розширений безкоштовно на один місяць, Вам потрібно увійти під своїм обліковим записом Windows Live ID. Якщо у Вас її ще немає, Вам буде запропоновано створити її. Якщо Ви вже користуєтеся SkyDrive або Windows 8, то Live ID у Вас вже є - просто використовуйте ті ж дані для входу.

Оформлення підписки на новий офіс

Після входу в обліковий запис Microsoft буде запропоновано спробувати Office 365 протягом місяця безкоштовно. При цьому, для початку доведеться-таки ввести дані Вашої кредитної карти Visa або MasterCard, після чого звідти буде знято 30 рублів (для перевірки). І вже тільки після цього можна буде почати завантаження необхідного файлу установки. Сам процес установки після запуску завантаженого файлу не вимагає від користувача абсолютно ніяких дій - компоненти викачуються з Інтернет, а інформаційне вікно в правому нижньому кутку екрану показує прогрес установки в процентах.

По завершенні завантаження Ви маєте на комп'ютері робочий Office 365. До речі, програми з пакета можна запускати навіть до завершення завантаження, правда в цьому випадку все може «гальмувати».

Мінуси такого варіанту:

  • Втрачені 30 рублів (мені, наприклад, не поверталися)
  • Якщо Ви вирішили просто спробувати, але не відписалися від підписки до початку наступного місяця, з Вас автоматично знімуть оплату за наступний місяць використання Office. Однак, це не критично, якщо Ви вирішите продовжувати використовувати це програмне забезпечення.

Як завантажити Office 2013 безкоштовно і отримати ключ

Більш цікавий спосіб, якщо Ви не збираєтеся платити гроші, а плануєте тільки спробувати новинку в роботі - завантаження і установка Microsoft Office 2013 ознайомчої версії. При цьому Вам буде надано ключ для Office 2013, професійна плюс і два місяці безкоштовного використання без всяких обмежень. Після закінчення терміну, Ви зможете оформити платну підписку або одноразово купити цей програмний продукт.

Отже, як встановити Microsoft Office 2013 безкоштовно:

  • заходимо на http://technet.microsoft.com/ru-ru/evalcenter/jj192782.aspx і читаємо все, що там написано
  • Здійснюємо вхід за допомогою Windows Live ID. Якщо він відсутній, то створюємо
  • Заповнюємо особисті дані в формі, вказуємо, яка версія Office потрібно - 32-х або 64-х розрядна
  • Наступного станиці ми отримаємо робочий ключ Office 2013, професійна плюс на 60 днів. Тут же потрібно вибрати бажану мову програми

    Ключ Microsoft Office 2013

  • Після цього натискаємо Завантажити і чекаємо, коли образ диска з Вашої копією Office завантажиться на комп'ютер

процес установки

Сама установка Office 2013 не повинна викликати какіх0лібо труднощів. Запускаєте файл setup.exe, змонтувавши образ диска з офісом на комп'ютері, після чого:

Активація Office 2013

При першому запуску будь-якого з додатків, що входить до складу нового офісу, Вам буде запропоновано активувати програму для подальшого використання.

Якщо ввести свій E-Mail, то наступним пунктом буде оформлення передплати на Office 365. Нас же цікавить пункт трохи нижче - «Замість цього ввести ключ продукту». Вводимо ключ для office 2013, отриманий раніше і отримуємо повністю працездатну версію пакету офісних програм. Термін дії ключа, як уже писалося вище, становить 2 місяці. За цей час можна встигнути відповісти для себе на питання - «а чи потрібно воно мені».

А раптом і це буде цікаво:

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама