Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Завантажити КС 1.6 на Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1

Counter-Strike - гра легенда, що має свою особливу родзинку і підкорила за свої 15 років величезну кількість любителів онлайн шутерів. За основу кс - www.download-cs.net, яка з'явилася трохи раніше Windows XP, була взята не менш популярна на той момент фантастична гра Half-Life. А всього-то у пари людина виникла ідея втілення в віртуальний світ чогось більш реального, ніж докучливі всім кіборги і монстри з їх лазерами і світяться мечами. Гравці хотіли новизни і вони її отримали. На цей раз в ролі добра і зла в гру cs були втілені персонажі з реального життя - Спецназ і Терористи. Тепер весь ігровий процес крутився не в космосі в міжпланетних війнах, а на рідній Землі з реальною зброєю - АК-47, Famas, M16, Deagle, і ін. Можна було відчути себе справжнім бійцем, побути в ролі захисника порядку.

Скріншоти:

Поділитися з друзями!

Counter-Strike - гра легенда, що має свою особливу родзинку і підкорила за свої 15 років величезну кількість любителів онлайн шутерів

Особливості збирання:

  • працює на будь-який ОС Віндовс - XP, Vista, 7, 8, 8.1
  • установка гри кс 1.6 займає менше однієї хвилини
  • в збірку включені всі останні доповнення та фікси
  • перевірена захист проти злому і псування файлів

Ніхто не міг навіть уявити, що звичайний мод-додаток стане набагато популярніша самої Half-Life. Час минав і cs вже зуміла охопити всю планету, люди різного віку бажали спробувати свої сили в захоплюючих поєдинках і побути в ролі хоробрих поліцейських, рятуючи заручників або размініруя бомбу. Свій скарб в настільки швидке поширення counter strike в світі вніс важливий фактор - cs скачати на всі версії виндовс можна було абсолютно вільно, так як гра перший час була безкоштовною. Тривало це до того моменту, поки компанія Valve не поклала свій погляд на розробку двох ентузіастів. Але це вже зовсім інша історія - час появи ліцензійної кс і Steam. Про це так само читайте на www.download-cs.net. Не всі звичайно були раді такому оновленню і нововведенню. Геймерам здавалося, що гра на "ліцуху" була менш комфортна, а також супроводжувалася великими лагами. Особливо це помічали ті, хто мав слабкі відеокарти і мало ОЗУ на своїх ПК, так як будь-які фонові програми забирають на себе частину оперативної пам'яті.

Це ще не всі проблеми, з якими фанати cs зіткнулися за весь час її існування. Так в 2009 році був оновлений протокол гри з 47-го на 48-й. Тим самим Valve заборонили геймерам на піратської кс користуватися офіційним пошуком серверів. Тільки уявіть, що ви відкриваєте ваш клієнт, за звичкою заходите у вкладку "Інтернет", а там порожньо, немає списку серверів. Але проблема була вирішена з виходом патча 43. До речі, скачати кс 1.6 v43 , З робочим пошуком серверів, ви так само можете з нашого сайту. Час минав, багато чого змінилося і розвивалося, любителі постріляти в cs продовжували свої баталії. Але в 2012 році, компанія Microsoft випусакет Win 8. Новинка розчарувала навіть тих, хто не грав в контр страйк зовсім. А тих, хто любив постріляти тим більше. Counter-Strike 1.6 перестала запускатися з першого разу на новій винде. В неті з'являлися різноманітні статті та рекомендації на тему "чому cs не починається на windows 8", але все марно, поки не вийшла версія стабільно працює на будь-який ОС, включаючи саму останню вінду 8.1. Таку версію counter-strike 1.6, яка працює на windows 8, 8.1 ви можете завантажити з нашого сайту - http://download-cs.net. Вдалої гри!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама