Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

"Alcohol" для Windows 8. Безкоштовний софт для створення віртуальних приводів

  1. 1. Daemon tools Lite
  2. 2. Alcohol 52% FE (Free Edition)
  3. 3. MagicISO Virtual CD / DVD-ROM
  4. 4. Virtual Clone Drive
  5. 5. Virtual CD-ROM Control Panel від компанії (увага) Microsoft !!! )))
  6. 6. Монтуємо образ ISO прямо в системі Windows 8 без додаткових утиліт.

Невеликий огляд безкоштовних програм - емуляторів віртуальних приводів, що працюють під Windows 8.

1. Daemon tools Lite

Найкраща, на мій погляд, програма Найкраща, на мій погляд, програма. Дуже проста і, найголовніше, - безкоштовна. Дозволяє створити до 10 віртуальних приводів, хоча на практиці Вам знадобиться максимум 2. Читає всі формати віртуальних приводів, навіть самі екзотичні типу NRG і т.п .. Для установки переходимо по посиланню http://www.daemon-tools.cc/rus/products/dtLite . Натискаємо Завантажити безкоштовно, не купуємося на всякі хитрощі, типу Купити. Програма безкоштовна.

2. Alcohol 52% FE (Free Edition)

Безкоштовна версія популярної колись програми для монтування образів дисків Безкоштовна версія популярної колись програми для монтування образів дисків. Створити можна до 8 віртуальних приводів. На офф. сайті кажуть, що версія ідеально підходить для домашнього використання, особливо на ноутбуках без приводів. Завантажити можна тут: http://trial.alcohol-soft.com/en/index.php . На сайті кнопку скачування кілька «заникав», тому прокручуємо сторінку в самий низ і натискаємо як на картинці нижче:

На сайті кнопку скачування кілька «заникав», тому прокручуємо сторінку в самий низ і натискаємо як на картинці нижче:

Викачуємо Alcohol 52 Free Edition з офіційного сайту

Програма встановлює Protection Database Search Toolbar. Швидше за все Malware. Тому моя оцінка - на 3-к у.

3. MagicISO Virtual CD / DVD-ROM

Хороша безкоштовна програма Хороша безкоштовна програма. Підтримує редагування і запис образів в різних форматах (у всіх і навіть в тих, які Вам навряд чи коли-небудь знадобляться). Завантажити можна тут: http://www.magiciso.com/tutorials/miso-magicdisc-overview.htm .

4. Virtual Clone Drive

Безкоштовна утиліта від компанії SlySoft Безкоштовна утиліта від компанії SlySoft. Подвійним кліком монтує образи. Підтримує всі необхідні формати, крім MDF / MDS, NRG. Завантажити можна тут: http://www.slysoft.com/en/download.html .

5. Virtual CD-ROM Control Panel від компанії (увага) Microsoft !!! )))

Так Так Так Так. Чи не привиділося. Безкоштовна утиліта для монтування ISO образів дисків від компанії Microsoft. Викачуємо звідси: http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=38780 . Запускаємо установочнік, розпаковуємо на робочий стіл. В архіві 3 файли. Нам потрібно два файли: VCdRom.sys і VCdControlTool.exe. Перший кладемо в папку C: / Windows / system32 / drivers. Після цього запускаємо контроль-панель VCdControlTool.exe від імені адміністратора. Кількома Driver Control, у вікні, - Install Driver. Потім натискаємо Start і OK. Додавати приводи можна кнопкою Add Drive, видаляти їх - кнопкою Remove Drive. Монтуємо і размонтіруем ISO образи кнопками Mount і Unmount. Якось все перемудрили хлопці з майкрософт ...)))

6. Монтуємо образ ISO прямо в системі Windows 8 без додаткових утиліт.

Так, запитаєте Ви, навіщо ж я писав всю цю писанину, якщо в Windows 8 можна просто натиснути правою кнопкою на образ ISO і відкрити його за допомогою провідника:

Так, запитаєте Ви, навіщо ж я писав всю цю писанину, якщо в Windows 8 можна просто натиснути правою кнопкою на образ ISO і відкрити його за допомогою провідника:

Відкриваємо образ ISO в провіднику Windows 8

А написав я все тому, що стандартні засоби Windows, природно не підтримують інших форматів крім ISO. Але якщо Вам не потрібно відкривати образи MDF, NRG, BIN і т.п., то Windows 8 прекрасно без всякої сторонньої допомоги впорається з цим завданням. Хоча особисто моя думка, - Daemon Tools найкраща з усього цього списку.

Aspx?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама