Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Віртуальна клавіатура Windows 7

Віртуальна клавіатура Windows 7 дозволяє набирати текст, коли за допомогою стандартної це зробити неможливо. Її функціонал в порівнянні зі стандартною набагато скромніше, але для роботи в інтернеті і набору коротких повідомлень вона підійде.

Давайте розглянемо, де віртуальна клавіатура Windows 7 знаходиться. Натискаєте кнопку «Пуск», відобразиться вікно. У ньому, практично в самому низу натискайте рядок «всі програми». Після цього крутите смугу прокрутки в самий низ і клікайте на опцію (практично найостанніша) «Стандартні» і потім вибирайте пункт «Спеціальні можливості».

У списку спеціальних можливостей ви побачите пункт «Віртуальна клавіатура», натиснувши на яку, можна почати роботу з нею.

  • Запустити віртуальну клавіатуру можна, скориставшись комбінацією клавіш WIN + U. Потім на екрані з'явиться вікно, в якому потрібно вибрати пункт «Включити екранну клавіатуру». Це найшвидший перехід до спеціальної утиліти.
  • Є ще один спосіб запуску віртуальної клавіатури - за допомогою команди. Натискайте клавіші Fn + R. Потім ви побачите вікно для вбивання команди. Напишіть туди слова: osk.exe, потім натисніть «ОК». У цій прекрасній стандартній програмі є розділ «Параметри», після вивчення якого віртуальна клавіатура Windows 7 стане для вас набагато приємніше у використанні.

Якщо представленого функціоналу вам недостатньо, ви завжди можете завантажити віртуальну клавіатуру Windows 7. У мережі можна знайти дуже зручну і цікаву по дизайну клавіатуру Comfort On-Screen Keyboard. Вона може виглядати так:

Ви можете задавати зовнішній вигляд, написи, місцезнаходження кнопок, шрифти і багато інших параметрів. Якщо з якоїсь причини віртуальна клавіатура вам потрібна часто, тоді це один з найкращих варіантів. Завантажити віртуальну клавіатуру для windows 7 (або windows 8) з офіційного сайту можна за цим посиланням: http://ru.comfort-software.com/on-screen-keyboard.html . До речі, потрібно також відзначити її аналог - Keyman Desktop. Працює з десятками мов, повністю настроюється.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама