Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

WinCDEmu Віртуальні CD-DVD диски скачати безкоштовно.

WinCDEmu - безкоштовна програма для максимально простого створення віртуальних приводів CD-DVD для роботи з готовими образами дисків

WinCDEmu - безкоштовна програма для максимально простого створення віртуальних приводів CD-DVD для роботи з готовими образами дисків.

Створення віртуальних приводів після установки утиліти WinCDEmu стає дуже простою і зрозумілою процедурою. Не потрібно більше запускати якісь програми, немає ніяких значків в треї і програм в пам'яті. Пункти управління вірутальних приводами в потрібний час з'являються в контекстному меню провідника. Монтування віртуальних приводів компакт-дисків і створення образів з реальних CD і DVD дисків стає доступним, простим і зрозумілим.

У меню програми (по кнопці Пуск) створюється тільки ярлик конфігуратора WinCDEmu. У ньому можна одноразово налаштувати лише спосіб вибору букви диска:
- дати можливість системі самій визначати літери створюваних дисків,
- використовувати по порядку починаючи з певної літери,
- визначати самому кожен раз при монтуванні образу.

Для монтування образу досить клацнути по ньому правою кнопкою миші і вибрати відповідний пункт у контекстному меню (в залежності від способу вибору букви диска). Наприклад при режимі самостійного вибору літери віртуального диска необхідно знайти в контекстному меню пункт: "Вибрати букву диска і монтувати", після чого вибрати букву, визначити чи потрібно виконати файл автозапуску, якщо такий є на образі і вказати чи потрібно зберегти віртуальний диск після перезавантаження . При необхідності можна вибрати вручну тип диска, хоча за замовчуванням програма визначає тип сама.

Якщо вибрано автоопредленіе літери створюваного віртуального приводу, то досить просто запустити монтується образ подвійним клацанням або будь-яким іншим способом. Зрозуміло, що при цьому для запуску файлів з розширеннями файлів-образів не повинна бути визначена інша програма. У цьому випадку просто буде активований запуск за допомогою цієї програми. У будь-якому випадку, завжди можна скористатися пунктом контекстного меню "Вибрати букву диска і монтувати". Підтримуються найпопулярніші формати образів ISO, CUE, NRG, MDS / MDF, CCD, IMG.

Для того щоб демонтувати образ і видалити створений віртуальний привід, в контекстному меню потрібно вибрати "Вилучити".

WinCDEmu з такою ж легкістю дозволяє створювати самі ISO-образи компакт дисків. Той же самий правий клік миші на приводі компакт-дисків і вибір пункту "Створити ISO-образ".

Той же самий правий клік миші на приводі компакт-дисків і вибір пункту Створити ISO-образ

З додаткових особливостей програми WinCDEmu можна відзначити що вона працює в 32 і 64-бітних системах Windows XP, Vista і Windows 7, не вимагає перезавантаження після установки, має зовсім невеликий розмір, не має ліміту на кількість створюваних приводів, підтримує багатомовність (є Російська, але поки немає Української мови), підтримує різні типи даних, включаючи DVD і BD-відео з можливістю автовизначення.

WinCDEmu повністю безкоштовна для будь-яких видів використання (ліцензія LGPL).

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама