Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Шкода електромагнітного випромінювання. Захист від електромагнітних полів

  1. електромагнітна контрацепція
  2. Нове життя в небезпеці
  3. Ще не народився, а вже цілий букет болячок
  4. «Моя дитина гіперактивний!»
  5. ЕМП - непосильна ноша для наших дітей
  6. Такі ніжні і вразливі ...
  7. SOS!

Мобільний телефон, комп'ютер, телевізор, мікрохвильова піч та інші побутові прилади настільки міцно увійшли в наше життя, що сьогодні вже важко уявити без них своє існування. Однак поряд з величезною користю ці диво-пристрої таять в собі реальну загрозу, яка посилюється тим фактом, що людина її не бачить і не відчуває. Цією невидимою загрозою є електромагнітні хвилі, які випромінює усіма приладами, що живляться від мережі.


І хоча електрику з'явилося порівняно недавно, вчені вже б'ють на сполох про негативну дію супроводжуючих його електромагнітних полів на здоров'я людини. При цьому повідомляється, що в головній групі ризику - жінки і діти. Саме вони найбільше схильні до негативного впливу ЕМП.

електромагнітна контрацепція

В результаті досліджень, проведених на піддослідних тварин, було доведено, що жіночі статеві органи особливо чутливі до коливань електромагнітних полів. Це пояснюється тим, що статеві і молочні залози, а також матка, знаходяться під контролем гіпофіза. Гіпофіз, як відомо ще зі шкільної програми анатомії, - це головна ендокринна заліза людського організму, яка знаходиться в мозку людини.


Ось до яких висновків привели дослідження: під багаторазовим і тривалому опроміненні електромагнітними полями активність гіпофіза знижується в кілька десятків разів! Що, в свою чергу, призводить до багаторазового зниження функції статевих залоз і матки. І не дивно, що сьогодні все більше жінок чують безжалісний вирок «Безпліддя!». Причину потрібно шукати в тривалому і багаторазовому випромінюванні ЕМП.

Нове життя в небезпеці

Вчені не раз висловлювалися з приводу того, що негативний вплив електромагнітних полів на жіночі статеві органи, впливає і на ембріон. Більш того, ембріон - більш чутливий до коливань ЕМП, ніж організм матері! А значить це те, що тривалі контакти вагітної з випромінюванням електромагнітних полів, можуть бути причиною викиднів і появи різних каліцтв.


Величезний ризик передчасних пологів у жінок, які постійно сидять перед монітором комп'ютера і багато розмовляють по мобільному телефону, вже не виникає жодних сумнівів. Низькочастотні випромінювання призводять до серйозних гормональних порушень, які служать причиною викидня ще на ранніх стадіях вагітності. А якщо вагітна до всього іншого страждає такими ендокринними захворюваннями, як цукровий діабет, тиреотоксикоз, або діабет вагітних, то після тривалої розмови по мобільному телефону вона буде відчувати різке погіршення самопочуття, що, звичайно ж, не може не відбитися на майбутньому малюку.

Ще не народився, а вже цілий букет болячок

Будь-які зовнішні впливи на організм вагітної жінки і її ще не народженої дитини, носять тератогенний характер, що означає поява різних вад і каліцтв у розвитку ембріона. І хоча період впливу ЕМП не має значення, найбільш вразливим плід є на ранніх стадіях свого розвитку.


Фахівці довели, що низькочастотне електромагнітне поле, під впливом якого знаходиться вагітна жінка, не допускає до плоду необхідну кількість крові, яка несе з собою кисень, через що малюк страждає від гіпоксії. В результаті додаткових досліджень шкідливого впливу стільникового зв'язку, було відкрито, що ЕМП мобільного телефону сприяють поділу клітин і виникнення пухлин. Знаходячись під випромінювання в утробі матері, малюк ризикує отримати глибокі порушення нервової системи, аутизм.

«Моя дитина гіперактивний!»

Словосполучення «гіперактивна дитина» сьогодні вже мало кого дивує. Неслухняні діти сьогодні звичайне явище. А причиною цього може бути ніщо інше, як тривалі розмови по телефону мами під час вагітності. З тієї ж причини фахівці рекомендують повністю заборонити своїм дітям користуватися мобільним телефоном до досягнення ними семирічного віку.


ЕМП - непосильна ноша для наших дітей

Найбільше лякає той факт, що всі блага цивілізації у вигляді новітніх технічних пристроїв сьогодні доступні - дітям. Незахищений і крихкий організм дитини чутливий навіть до незначних зовнішніх впливів, які залишають на ньому свій незгладимий слід. А в умовах сучасної екології, стан якої залишає бажати кращого, це небезпечно подвійно.

Вчені кількох європейських країн об'єдналися для того, щоб встановити шкоду, що наноситься ЕМП дітям і з'ясували, що при впливі на ніжний організм дитини електромагнітних полів протягом декількох днів, з'являється ризик розвитку пухлини мозку. Але ж діти піддаються такому впливу щодня, дивлячись мультики по телевізору, граючи в комп'ютерні ігри і розмовляючи по мобільному телефону.


Такі ніжні і вразливі ...

Найбільш вразливою для електромагнітних випромінювань є мозок людини. Вся справа в тому, що ЕМВ порушують природні мозкові ритми, підпорядковуючи їх своєму ритму, зовсім не підходить для людського організму. Особливо чутливими в даному випадку є діти, оскільки в результаті таких порушень сповільнюється розвиток і дозрівання окремих структур мозку.

Найбільш незахищеним від впливу ЕМП людський організм є саме в період свого розвитку і зростання. І не дивно, адже всі зусилля йдуть на «будівництво» власного тіла. А якщо на організм, що розвивається діє несприятливий фактор, на боротьбу з ним спрямовуються всі речовини, необхідні для росту.


SOS!

У зв'язку з вищесказаним, питання захисту від ЕМП набуває величезну важливість і актуальність. Звичайно, повністю відмовитися від таких потрібних в сучасному світі речей, як комп'ютер, мобільний телефон, телевізор, мікрохвильова піч та інші електротехнічні пристрої сьогодні практично неможливо, та й не потрібно. Просто необхідно звести вплив ЕМП на своїх дітей до мінімуму.

Для цього:

  • Купуйте побутові прилади в металевому корпусі, оскільки метал поглинає електромагнітні коливання.
  • Обмежте час свого перебування перед комп'ютером до 2 годин день, а час перебування за комп'ютером дитини до 30-40 хвилин.
  • Зведіть свої розмови по мобільному телефону тільки до самих термінових повідомлень, дітям же мобільний телефон радиться не купувати до 7-річного віку.
  • Вночі відключайте всі електроприлади від електромережі.
  • Частіше гуляйте на вулиці, подалі від електромагнітних полів антропогенного походження.

  • Дізнайтеся про сучасні, науково обгрунтованих методах захисту від ЕМП і придбайте їх для себе і своїх дітей. Насправді, вчені давно займаються цією проблемою і працюють над створенням захисних засобів і технологій.
  • -для захисту від ЕМП в повсякденному житті використовуйте браслети TRYMAX, що створюють своєрідний екран між падаючим полем і тілом людини, з яким контактують голограми браслета. Таким чином, TRYMAX фільтрує всі електромагнітні випромінювання штучного походження, налаштовуючи мозок людини на частоту електромагнітного поля Землі. В результаті людина відчуває себе набагато легше і вільніше, а його здоров'ю не загрожують ці невидимі електромагнітні поля.

Стаття захищена законом про авторські та суміжні права. При використанні та передруці матеріалу активне посилання на жіночий сайт www.inmoment.ru обов'язкова!


Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама