Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Стягнення заборгованості по кредиту (кредитним договором), стягнення боргів за кредитом в Москві, Санкт Петербурзі і Краснодарі!

Кредитні борги стали однією з нагальних проблем нашого суспільства практично відразу після розпаду тоталітарного режиму і переведення фінансово-економічних відносин в комерційне русло. З появою недержавних банківських і фінансових установ автоматично виникла масова потреба у стягненні кредитної заборгованості. ЧОП Легіс пропонує професійну допомогу юристів-консультантів і колекторів по поверненню кредитних боргів в Москві, Санкт-Петербурзі і Краснодарі. Тут ми розглянемо основні види такої заборгованості, кошти, які наші співробітники використовують для стягнення, а також переваги нашого сервісу стягнення заборгованості за кредитним договором.

Замовити послугу Замовити послугу

Стягнення боргу по кредиту є послугою, затребуваною різними банками та фінансовими установами. Особливість цього явища полягає в тому, що у нього можуть бути абсолютно різні причини об'єктивного і суб'єктивного характеру. Тому, застосовуючи глибоко індивідуальний підхід до розгляду кожного звернення, наші фахівці намагаються чітко визначити ці причини. Відштовхуючись від них, ми вибираємо оптимальні методи і інструменти стягнення заборгованості по кредиту. Перерахуємо лише найпоширеніші з цих причин:

  • умисне ухилення від погашення боргу, яке потребує примусового стягнення заборгованості по кредиту;
  • необгрунтована розтрата отриманих коштів (помилкове вкладення, нерентабельна покупка), де способи стягнення боргів за кредитом визначаються після оцінки всіх супутніх обставин;
  • форс-мажорні чинники, що пом'якшують провину боржника (інфляція, аварія, пожежа або інше стихійне лихо, травми та інші проблеми зі здоров'ям), при яких наші фахівці намагаються вирішити проблему повернення боргів по кредиту з максимальною вигодою для обох сторін.

важливою особливістю наших охоронних послуг є той факт, що ми намагаємося зробити все можливе для успішного проведення всієї процедури стягнення заборгованості по кредиту, не доводячи справу до суду і / або залучення судових приставів. Такі заходи в більшості випадків застосовуються тільки до злісних неплатників, про які йшлося в першому пункті перерахування. В інших ситуаціях ми намагаємося переконати боржників в доцільності повернення кредитних боргів в досудовому порядку, що дозволить їм уникнути зайвих витрат.

Написати повідомлення Написати повідомлення

Які заходи застосовують колектори компанії Легіс для стягнення кредитних боргів, і чи не є наші методи неправомірними? Тут ми можемо Вас запевнити, що всі дії співробітників, спрямовані на стягнення простроченої заборгованості по кредиту, знаходяться в рамках правового поля. Ми орієнтуємося виключно на вимоги чинних законів та законодавчих актів. Тому наша робота з фізичними особами по поверненню кредитної заборгованості проводиться з використанням таких засобів, як:

  • Запобіжні заходи. Сюди входять телефонні і поштові повідомлення боржників. Крім того, при необхідності ми пропонуємо їм обговорити вирішення проблеми при особистій зустрічі.
  • Виконавчі заходи. Тут до повернення боргу по кредиту підключаються судові пристави, а в особливих випадках справа може бути передана для судового розгляду.
  • Додаткові заходи. До них співробітники ЧОП Легіс вдаються в ситуаціях, коли боржники ховаються від кредиторів. Тут наші колектори користуються послугами детективів компанії, діючи при цьому виключно в рамках закону.

Такий комплексний підхід дозволяє фахівцям ЧОП Легіс підбирати оптимальні інструменти для вирішення проблем з погашенням кредитної заборгованості.

Персональний підбір методів стягнення доповнюється ще кількома особливостями нашої роботи, що гарантують бездоганну якість її виконання. Надаючи клієнтам допомогу в поверненні боргів по кредиту в Санкт-Петербурзі, Москві і Краснодарі, ми пропонуємо їм оптимальні умови співпраці. По-перше, всі роботи здійснюються на договірній основі з точно зазначеної вартістю. Будь-які непередбачені витрати, які можуть виникнути вже в процесі виконання завдання, співробітники компанії беруть на себе. По-друге, ми здійснюємо розрахунок із замовником тільки після вирішення проблеми. Таким чином, наша компанія дає стовідсоткову гарантію того, що вкладені клієнтом кошти є повністю виправданими.

Замовити зворотній дзвінок Замовити зворотній дзвінок

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама