Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як очистити засмічення. Як усунути засмічення в трубі каналізації. Прибрати, видалити і прочистити засмічення

  1. Пробити засмічення в трубі і туалеті вантузом або пластиковою пляшкою
  2. Саморобка з пластикового бутля буде дієва, коли:
  3. Гаряча вода в допомогу справі
  4. Переваги методу, як прибрати і очистити засмічення, полягають в наступному:
  5. Сантехнічний трос буде результативним, якщо:
  6. Переваги замовлення послуги в підприємстві Krot-Servis наступні:

Забилася стічна система, хочете швидко виправити це? Як очищати засмічення, стане в нагоді наступна інформація. Прості і доступні методи стануть справжнім порятунком в, здавалося б, безвихідних ситуаціях, досить тільки проявити трохи кмітливості. У цій справі згодяться не тільки спеціальні пристрої, але і промивка, і хімічні речовини, і саморобні пристосування.

Нерідко з проблемою допоможе справитися, якщо стік хоча б трохи функціонує, промивка гарячою водою протягом десяти-п'ятнадцяти хвилин. Не уявляєте, що робити, якщо засмітилася труба? Кожному формування, сузівшему або повністю перекрити просвіт водотоку, потрібен свій спосіб усунення. Універсального рішення немає. Найбільш поширені методики наступні:

  • механічна
  • термічна
  • хімічна

Пробити засмічення в трубі і туалеті вантузом або пластиковою пляшкою

Закупорений НЕ щільною пробкою ділянку стічної магістралі зручно прочистити вантузом. Таким способом можна буде пробити засмічення в каналізаційній трубі, в туалеті і ванній. Приставивши до змоченою поверхні унітазу або раковини (в залежності від того, де забитий ділянку), зробіть десяток-другий рухів вгору-вниз, не відриваючи від площини сантехнічного пристрою.

Якщо ніяких спеціальних пристосувань немає, то прибрати засмічення, що виник в туалеті, все ж можна, проявивши кмітливість. Берете звичайну пластикову пляшку від напою або пива, зрізуєте у неї дно, - і у вас готове підручний саморобний засіб, який допоможе впоратися з проблемою. Не забудьте закрутити кришку. Як видалити засмічення в трубі, цим способом? Візьміть пляшку побільше (2 - 2,5 л), але, в общем-то, зійде і півторалітрова. Потім одягаєте на руку кульок, щоб не забруднитися при роботі, вставляєте вийшло пристрій глибше в зливний отвір і починаєте інтенсивно здійснювати зворотно-поступальні рухи. Завершіть процедуру спуском бачка.

Саморобка з пластикового бутля буде дієва, коли:

  • закупорка не сильне
  • розташована в сифоні

Як усунути засмічення хімічними засобами

Навіть коли немає під рукою ніяких спеціальних пристосувань для ліквідації локальної розчинної закупорки сифона або прилеглої ділянки, вихід є. Серйозну пробку таким способом не видалити, а ось мильно-жирову - без проблем. Не сушіть голову, як усувати засмічення за допомогою кухонних засобів. Просто виливаєте півпляшки будь-якого миючого засобу і чекаєте годину. Цього часу цілком вистачить, щоб розчинилася закупорка.

Як позбутися від засмічення, якщо немає миючого засобу - не біда, допоможе три чверті склянки харчової соди, яку потрібно засипати в слив і залити такою ж кількістю оцту. Через п'ятнадцять-двадцять хвилин промити систему гарячою водою. Якщо оцту немає, то його можна замінити концентрованим розчином лимонної кислоти. Для цього знадобиться приблизно 70 грамів речовини розчиненого в двохстах мілілітрах води.

Хімічний спосіб це відповідь, як усунути засмічення в трубі каналізації, і він ефективний в наступних випадках:

  • закупорка сформована розчинними речовинами
  • хімпрепаратів рівномірно покриває оброблювану ділянку, а не стікає далі по трубопроводу

Гаряча вода в допомогу справі

Часта проблема кухонного сегменту водостоку мильно-жирові пробки. У цьому випадку завдання, як прочистити засмічення в трубі, вирішується просто: досить відкрити кран з гарячою водою на чверть години. За цей проміжок часу нарости розчиняться і будуть змиті. Проведення такої процедури хоча б раз на місяць позбавить вас від заростання магістралей частинками жиру і мила. Не використовуйте для промивання окріп, якщо труби пластикові.

Переваги методу, як прибрати і очистити засмічення, полягають в наступному:

  • універсальність - застосуємо для горизонтальних, вертикальних ділянок трубопроводу, а також вигинів і поворотів
  • не вимагає вашого втручання
  • не дуже витратний

Як прочистити засмічення в трубі тросом

Кращий результат, з доступних побутових пристроїв, дозволить досягти сантехнічний трос. Щоб видалити засмічення в трубі за допомогою цього пристосування, знадобиться асистент і пара хороших гумових рукавичок. Роль помічника полягає в тому, щоб просувати тросик вперед і забезпечувати йому належне натяг для запобігання утворенню завитків.

Залежно від типу пробки, знадобиться певний наконечник, що дозволяє почистити засмічені труби. Щільну закупорку найкраще діставати спіралевидним наконечником. Вкрутити в пробку, не припиняйте обертання і повільно, щоб не зіскочила, витягуйте її. Для усунення мильно-жирових м'яких обрастаний трубопроводу використовуйте насадку-йорж і одночасно промивайте гарячою водою.

Сантехнічний трос буде результативним, якщо:

  • формування, перекривши водостік, є точковим
  • причиною закупорки тобто не твердий чужорідний предмет, що випадково потрапив в трубопровід (в цьому випадку потрібні фахівці, щоб не погіршити ситуацію)
  • система не забита мильними або жировими пробками

Професійно позбутися засмічення в каналізації

Випробувавши самостійно можливі методи, не знаєте що робити, коли засмітилася труба або забився унітаз ? На допомогу прийдуть фахівці компанії Крот-Сервіс.

Промисловим обладнанням протягом десяти-п'ятнадцяти хвилин вирішимо проблему забитої стічної системи в квартирі, приватному будинку, офісі, на заводі. Працюємо без вихідних та перерв по Києву і області.

Переваги замовлення послуги в підприємстві Krot-Servis наступні:

  • оперативне рішення проблеми
  • гарантований результат
  • чистота в приміщенні після процедури
  • прийнятна вартість

Здійснюємо чистку труб внутрішньої і зовнішньої каналізації за ціною ХХгрн за метр погонний, а також, септиків, станцій глибокої біологічної очистки, вигрібних ям, дренажних полів, оглядових колодязів. Бажаючим приватним та юридичним особам надаємо обслуговування за договором. Знаємо, як пробити засмічення в каналізаційній трубі, понад швидко. У нашому арсеналі - новітня техніка і потужні асенізаційні машини. Пропонуємо якісне обслуговування за прийнятними цінами!

Не уявляєте, що робити, якщо засмітилася труба?
Як видалити засмічення в трубі, цим способом?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама