Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

DEVI - Системи танення снігу і льоду на даху і грунті

  1. Гнучкість системи антиобледеніння

Основне завдання систем антизледеніння і танення снігу і льоду DEVI - забезпечення безпеки пересування людей і транспортних засобів , А також для зменшення пошкоджень будівель в зимовий період.
Ні для кого не є секретом, що взимку стає гострим питання про сніг і лід, які загрожують падінням на пішоходів на тротуарах, про зледенілих тротуарах і под'ехдних шляхах, які не дають можливості пішоходам і автомобілям безпечно пересуватися.
Системи антиобледеніння або танення снігу і льоду DEVI складаються з нагрівальних кабелів DEVIflex або з аморегулірующіх нагрівальних кабелів DEVI-iceguard або нагрівальних матів DEVImat , Спеціальних електронних терморегуляторів DEVIreg і монтажного приладдя.
Основне завдання систем антизледеніння і танення снігу і льоду DEVI - забезпечення безпеки пересування людей і   транспортних засобів   , А також для зменшення пошкоджень будівель в зимовий період Нагрівальні кабелі DEVI встановлюються в водостічних системах відводу води з дахів і на кромці самого даху, на щаблях, тротуарах і під'їзних шляхах, рампах мостах пішохідних зонах.
Устаткування DEVI, яке застосовується для зовнішніх установок:
Нагрівальні кабелі:
DEVIsafe 20T (DTCE-20)

DEVIsnow 30T (DTCE-30)
DEVIbasic 20T (DSIG-20)
DEVIasfalt 30T (DTIK-30)
DEVIsport (DSM-3)
Саморегульовані кабелі:
DEVI ice-guard 18
Нагрівальні мати:
DEVIasfalt 300T (DTIK-300)
терморегулятори:
DEVIreg 850
DEVIreg 330
DEVIreg 316
DEVIreg 610


Гнучкість системи антиобледеніння

Системи снегостаіванія DEVI добре сумісні з будь-яким матеріалом поверхні - асфальтом, бетоном і плиткою. Крім того, вони можуть очистити від льоду і снігу будь-яку конструкцію покрівлі, жолоби і водостічної труби.
автоматична робота
Системи танення снігу і льоду DEVI працюють повністю автоматично. Система автоматично включається, визначивши необхідність танення льоду і снігу, і відключається відразу після очищення поверхні.
економічна альтернатива
Системи снегостаіванія DEVI добре сумісні з будь-яким матеріалом поверхні - асфальтом, бетоном і плиткою спеціальні терморегулятори DEVIreg 850 з високочутливими датчиками вологості гарантують досягнення оптимальних результатів при мінімальному споживанні енергії. Вартість монтажу та обслуговування системи танення снігу і льоду DEVI - низька, а сама система виконує також і профілактичну функцію, усуваючи необхідність згрібати сніг лопатами і посипати поверхні сіллю. Крім того, використання системи зводить до мінімуму витрати на відновлення пошкоджень, викликаних льодом, снігом і сіллю.
забезпечення комфорту
Системи танення снігу і льоду DEVI завжди зберігають поверхню вільною від льоду і снігу, запобігаючи збитки і дозволяючи при цьому не використовувати сіль і снігоочисні прилади.
Установки на кришахСістеми DEVI для танення снігу і льоду для дахів і жолобів можуть встановлюватися практично на будь-якої конструкції покрівлі, де є необхідність запобігти застій талої води в жолобах і зменшити шкоду, яку завдають конструкції заледенілими фасадами і дахами.


Система танення снігу і льоду встановлюється на краю даху або в місцях, де є ризик накопичення снігу і льоду. Завдяки нагрітому кабелю тала вода безперешкодно проходить по жолобах і водостоках, запобігаючи їх замерзання і руйнування.
Система танення снігу і льоду встановлюється на краю даху або в місцях, де є ризик накопичення снігу і льоду Електронні програмовані регулятори DEVI забезпечують досягнення птімальних результатів при мінімальній кількості енергії. Датчики і регулятори визначають погоду з високою точністю, в потрібний момент автоматично включаючи і вимикаючи систему.
Типові області використання - конструкції дахів, жолоби, водостоки і ендови. Жолоби і водостоки
Кількість встановлюваних ліній кабелю в жолобі залежить від необхідної потужності. Для "холодної даху" з підвісними водостоками, для жолобів діаметром 10-15 см, досить двох ліній кабелю сумарною потужністю 30-40 Вт / м. При великих діаметрах кількість ліній кабелю відповідно збільшується.
Для порівняння, необхідна потужність для "теплих дахів" - від 50-70 Вт / м до 100 Вт / м, відповідно, встановлюються три-чотири лінії кабелю. У жолобах і водостоках можуть встановлюватися різні нагрівальні кабелі, але в більшості випадків для жолоба і найближчого водостоку використовується один і той же кабель.
У жолобах Ø10-15 см нагрівальні кабелі встановлюються на певній відстані (CC відстань) за допомогою спеціального пластикового "кріплення для монтажу кабелю в жолобах" - DEVIgut ™. У водостічних трубах встановлюється оцинкована металева ланцюг DEVIchain ™ з внутрішнім відстанню 8 мм, до якої приєднуються спеціальні пластикові "кріплення для монтажу кабелю на ланцюг" - DEVIdrain ™. Ланцюг повинна бути надійно прикріплена до конструкції будівлі. Якщо довжина кабелю в трубі не перевищує 50 см, кріплення можна використовувати без металевого ланцюга.
Пластикові кріплення встановлюються приблизно через кожні 30 см - 3 шт. на метр довжини. Можливе використання для кріплення кабелю металевої монтажної стрічки DEVIfast ™. Крім того, для установок в водостоках може використовуватися трос. В цьому випадку кабель закріплюється за допомогою спеціального металевого затиску або стрічки DEVIfast ™.
При використанні саморегульованого нагрівального кабелю (DEVI-iceguard ™) для покрівельних установок, на 1 метр жолоба і водостоку досить використовувати 1 метр кабелю. При використанні саморегулюючих нагрівальних кабелів немає необхідності використовувати у водостоку металевий ланцюг. Кабель повинен бути захищений від гострих країв водостоку.

пристрої дахів
У зимовий період може виникнути наступне неприємне явище (що особливо стосується "теплих дахів") - скупчення на більш холодної нижній частині даху великої кількості снігу і льоду, який поступово ущільнюється і перетворюється в крижану брилу. З настанням весни або зимової відлиги, ця брила може зриватися вниз, руйнуючи жолоби і інші елементи конструкції даху і стати серйозною загрозою для пішоходів або об'єктів, що знаходяться поруч з будинком.
Типова потужність для даху -300-350 Вт / м2.
Для запобігання накопичення льоду, нагрівальний кабель повинен бути встановлений на кромці даху. Покрівля повинна бути обладнана снігозатримувачами, що запобігають лавиноподібне ковзання снігу по її поверхні і зрив нагрівального кабелю. Снігозатримувачі зазвичай встановлюються на відстані 50-100 см від краю даху.
Нагрівальний кабель укладається ближче до краю даху витками у напрямку до снігозатримувачами. Важливо, щоб кабель був покладений саме в цьому напрямку, а не у вигляді суцільної лінії вздовж кромки даху. Кабель повинен бути надійно закріплений до необхідного інтервалом, оскільки установка призначена для використання в жорстких погодних умовах.
У деяких випадках поверх кабелю можна укладати захисні листи, виконані з того ж металу, що і основна покрівля. Це захищає кабель від механічних пошкоджень, прямих сонячних променів і впали листя, насіння і т.д.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама