Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Інструкція по монтажу та встановлення водостічних систем «Альта Профіль» своїми руками

  1. Самостійна установка водостоку
  2. Увага!
  3. Інструкція по монтажу водостічної системи «Альта-Профіль»

Наша компанія протягом 12 років справно поставляє на ринок високоякісні будівельні матеріали, призначені для внутрішньої і зовнішньої обробки. Якщо ви вже стали нашим клієнтом і обшили свій будинок сайдингом, вам залишається завершити ремонт і обладнати будівлю водостічної системою. При кріпленні відсотків, старий водостік під час обробки завжди демонтується.

Самостійна установка водостоку

Якщо ви придбали водостічну систему в нашій компанії і вирішили найняти робітників для її установки, то ніяких проблем виникнути не повинно. Якщо ж ви хочете взяти монтаж водостічної системи на себе - буде не зайвим скористатися рекомендаціями фахівців.

У вас є унікальна можливість провести весь процес установки водостічної системи, спираючись на поетапні вказівки професіоналів. Тут ви можете завантажити керівництво, яка обов'язково допоможе вам при установці водостоку і застереже від неправильних рішень.

!

Увага!

Ця інструкція призначена для використання тільки при монтажі водостоків «Альта-Профіль».

Ця інструкція призначена для використання тільки при монтажі водостоків «Альта-Профіль»

Інструкція по монтажу водостічної системи «Альта-Профіль»

Скориставшись даною інструкцією, ви справите монтаж водостічної системи відповідно до вимог виробника. Правильно змонтована водостічна система прослужить вам довго і не завдасть незручностей.

відеоінструкції

Монтаж фасадних панелей Альта-Профіль

Монтаж сайдинга Альта-Профіль

Монтаж сайдингу Блокхаус (Blockhouse)


Монтаж спіненого сайдингу Альта-Борд

Монтаж наличників і укосів Альта-Декор

Монтаж декоративного вуличного покриття Альта-Профіль


Монтаж системи обробки кутів Альта-Декор

Монтаж водостічної системи Альта-Профіль

Як правильно розрахувати сайдинг?

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама