Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Металеві водостоки Гранд Лайн ціни, купити водостічні системи Grand Line

  1. Металеві водостічні системи Grand Line 125/90 - фото і ціни
  2. Комплектуючі водостоку 125/90
  3. кольори
  4. Переваги водостоків Grand Line
  5. Сертифікати на водостоки Гранд Лайн
  6. Завод Гранд Лайн
  1. Головна
  2. Водостічні системи
  3. металеві
  4. Grand Line
  5. Металеві водостічні системи Grand Line 125/90 - фото і ціни

    Металеві водостічні системи Grand Line 150/100 - фото і ціни

    Фотогалерея

    Водостічна система Grand Line поставляється в двох розмірах: 125/90 та 150/100, для дахів малої або середньої і великої площі Водостічна система Grand Line поставляється в двох розмірах: 125/90 та 150/100, для дахів малої або середньої і великої площі. Вона виготовляється зі сталі, поверхня якої покрита алюцинком і поліуретановим складом для захисту від іржі. Водостік спроектований так, щоб збільшити надійність і міцність, спростити монтаж, продовжити термін служби. Його комплектація підбирається індивідуально, з урахуванням площі даху, її конструкції, форми покрівельних звисів.

    Компанія «Вестмет» - дилер концерну Гранд Лайн.

    Комплектуючі водостоку 125/90

    1. Жолоб (3 м).
    2. Крюк (4 види: довгі, короткі, стандартні, «смуги»).
    3. Торцева заглушка.
    4. Кут (4а - внутрішній, 4б - зовнішній).
    5. З'єднувач жолоба.
    6. Воронка.
    7. Коліно (60 °).
    8. Сполучна труба (1 м).
    9. Кронштейн (9а на дерево, 9б на камінь).
    10. Труба (3 м).
    11. Зливний коліно.

    Зливний коліно

    кольори

    Для водостічної системи Гранд Лайн 125/90 додані два нових відтінку: RAL 3011 (коричнево-червоний) і RAL 8004 (теракота).

    Переваги водостоків Grand Line

    Відводить воду на 25% швидше. Форма жолобів, кутів оптимізована для захисту від переливів, а збільшена глибина підвищує пропускну здатність. Внутрішня поверхня гладка, без виражених стиків. Це захищає від засмічення, замулення.

    Водостік Гранд Лайн відводить воду швидше, а значить, кількість стояків на фасаді можна зменшити. Це знижує ціну водостоку, прискорює і спрощує його монтаж.

    Палітра з 12 кольорів. Відтінки підібрані для найбільш популярних варіантів дизайну покрівлі та фасаду. Водостік може поставлятися без декоративного покриття, з оцинкованої поверхнею. Вона захищена шаром Easyfilm (допомагає зберігати глянець, на поверхні не залишаються відбитки пальців).

    Гарантія - 25 років. Гранд Лайн - єдиний російський виробник, який дає гарантію з таким терміном на сталеву водостічну систему. Її довговічність забезпечує надійний захист від корозії. Міцне покриття з поліуретану не відшаровується, не руйнується на сонці, зберігає захисні властивості і після закінчення гарантійного терміну.

    Герметичні стики. Елементи водостоку надійно з'єднуються один з одним. Систему можна розбирати і збирати, і герметичність не буде порушена.

    Міцність. Товщина сталі - від 0,5 мм. Елементи, на які припадають максимальні навантаження, виготовляються зі сталі товщиною 1 мм. Водостік з міцного металу захищений від пошкоджень, не деформується і не ламається навіть при обмерзання або сході снігу з даху.

    Двостороння захист. Grand Line завдає поліуретанове покриття на внутрішню і зовнішню поверхню комплектуючих. Метал захищений від іржі по всій поверхні. Покриття має високу стійкість:

    • до дії хімічних сполук, що містяться в повітрі і опадах в промислових районах;
    • до дії солей, що містяться в повітрі, опадах в приморських районах;
    • до УФ-випромінювання, бо нічого не провокує втрати кольору або зміни характеристик покриття.

    Спеціальна упаковка. Використовується для захисту комплектуючих від випадкових ушкоджень при перевезенні, зберіганні.

    Для будь-якого регіону. Використовувати водостічну систему Grand Line можна при температурі в межах від -60 до + 120 ° C, вона витримує різкі температурні перепади. Надійна система монтажу захищає від пошкоджень при сильному вітрі.

    Простий монтаж. Співробітники компанії «Вестмет» допоможуть спроектувати водостік, розрахувати кількість комплектуючих. Установка виконується за інструкцією , Професійні навички або спеціальний інструмент не потрібні.

    У компанії «Вестмет» на металеву водостічну систему Гранд Лайн 125/90 і 150/100 діє офіційна гарантія:

    • 10 років на збереження зовнішнього вигляду;
    • 25 років на основні характеристики.

    Сертифікати на водостоки Гранд Лайн

    Сертифікат відповідності

    Сертифікат відповідності (Додаток)

    Завод Гранд Лайн


    Монтаж металевих водостоків Гранд Лайн


    Надішліть своє замовлення, і наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама