Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

пластикові водостоки

  1. Популярні бренди
  2. переваги застосування
  3. елементи водостоку
  4. експлуатаційні характеристики
  5. Доставка і установка

Терміново потрібна надійна водостічна система з доставкою та монтажем у Москві або Московської області? У вас є можливість купити пластиковий водостік для даху в компанії «Ірта». Це оригінальна архітектурна додаток може відрізнятися за габаритами і конструкції, тому його можна використовувати на покрівлі будь-якого типу рівня складності. Пластикові водостоки для даху виготовлені з ПВХ, не поступаються по довговічності металевим системам і можуть служити понад півсотні років.

Популярні бренди

Ми пропонуємо водостічні системи з пластику від наступних виробників:

  • Docke (Німеччина) . Відмінна німецька якість.
  • Galeco (Польща) . Доступні за ціною, представлені в асортименті в розмірах 124/80 мм і 152/100 мм.
  • Grand line . Класична система GL Стандарт, з гарантією 30 років служби. Доступна в білому і шоколадному кольорах.
  • «ТехноНІКОЛЬ» . Вітчизняний пластиковий водостік не схильний до корозії, впливу ультрафіолетового випромінювання, морозостійкий, без швів і ризику утворення криги.

переваги застосування

Пластикові водостоки для даху виготовляються в різній колірній гамі і різних розмірів. Серед їх переваг:

  • легкість монтажу;
  • високий рівень звукоізоляції. Шум води, яка тече по жолобах і трубах, відмінно поглинається пластиком;
  • товщина стінок - 2,2-3,3 мм, тому система не зламається від криги і снігу;
  • малу вагу і висока механічна міцність;
  • герметичність системи не знижується через різке збільшення або зниження температури повітря;
  • несхильність корозії і горінню;
  • ПВХ не сприяє розмноженню мікроорганізмів;
  • стійкість до впливу хімічних речовин, які розчиняються у воді;
  • установку можна здійснити в будь-який час року;
  • стійкість до впливу температури в діапазоні від -40 ° С до + 85 ° С.

елементи водостоку

Пластикова водостічна система складається з труб, жолобів, воронок, фітингів, кронштейнів та заглушок. Жолоби можуть мати форму півкола, кола, прямокутника, трапеції або квадрата. З'єднання елементів здійснюється за допомогою ущільнювачів з гуми або клею.

експлуатаційні характеристики

Пластиковий водостік виготовляють методом екструзії, пропускаючи полімерну масу з ПВХ, насичену пігментами, крізь трафарети з отворами, щоб надати їй необхідну форму

Комплектуючі з «жорсткого» полівінілхлориду відрізняються високою міцністю - якщо порівнювати їх з водостічними системами, виготовленими з пластифікованого ПВХ. Модифікований полівінілхлорид застосовують при виготовленні водостічних систем, призначених для установки на невеликих дахах, малих архітектурних формах (МАФах).

При підготовці маси до екструзії в неї додають стабілізатори, щоб готові вироби були стійкі до впливу УФ-променів, а також морозу і спеки. Пластикові водостоки не вицвітають і забезпечують високу пропускну функцію водостічної системи. У них не утворюються засмічення і не накопичується бруд, в мийці і другом догляді вони не потребують.

Доставка і установка

Ціни на пластикові водостоки для даху, представлені в каталозі компанії «Ірта», оптимальні. На нашому складі завжди є в наявності вироби різних розмірів і кольорів, якість товарів підтверджується сертифікатами компаній-виробників.

Ми виконуємо продаж, доставку і монтаж водостоків на дахах будь-якої конструкції в Москві і Підмосков'ї. Послуги наших фахівців можна оплатити зручним для вас способом: готівкою, переказом на розрахунковий рахунок або банківську карту.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама