Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Водостічні системи Galeco ПВХ за доступною ціною в компанії «Еталон»

  1. Водостоки Galeco мають наступні переваги:
  2. Складові водовідведення гальок ПВХ

Високоефективна пластикова водостічна система Galeco - це відмінне поєднання ціни та якості Високоефективна пластикова водостічна система Galeco - це відмінне поєднання ціни та якості. Продукція цієї компанія надана в багатьох країнах Європи і є продуктом найвищої якості, що підтверджується сертифікатом ISO 9001, а також, компанія Galeco надає своїм покупцям гарантію 15 років. Продукція компанії виконана з непластифікованого поліхлорвінілу. Це сучасний матеріал, що має високу стійкість до корозії, великих перепадів температур, вицвітання, а також завдяки високій міцності і стійкості до механічних пошкоджень і деформації він відмінно справляється зі своїм завданням. водостічна система Galeco PVC проводиться в Польщі.

Водостоки Galeco мають наступні переваги:

  • Завдяки оптимальному розміру жолоба забезпечуватися надійне водовідведення навіть в складних погодних умовах без переливу води;
  • Стійкість до великих перепадів температур завдяки спеціальному складу ПВХ;
  • Простота і зручність монтажу, система збирається на засувках без використання спеціальних інструментів;
  • Як і, пластикова система розрахована на високі навантаження. Надійність системи досягається завдяки посиленим кронштейнів, які дозволять витримати великі навантаження;
  • Можливість виконати вигини ринви під будь-яким кутом з використанням регульованого жолоби.

На нашому сайті ви можете купити водостоки Galeco за привабливою ціною. Якщо вам потрібен розрахунок водостічної системи, надішліть план покрівлі або заявку на розрахунок.

Складові водовідведення гальок ПВХ

Кольори пластикового водостоку Galeco


Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама