Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Водостічні системи Grand Line

  1. Елементи системи «Гранд Лайн»
  2. асортимент

Водостічна система являє собою конструкцію, призначену для відводу опадів з даху в грунт або зливову каналізацію Водостічна система являє собою конструкцію, призначену для відводу опадів з даху в грунт або зливову каналізацію. Професійна установка водостоку захищає не тільки фасад від патьоків, а й фундамент будівлі від вогкості і передчасного руйнування.

ВО «Еталон» пропонує водостічну систему Grand Line, яка поєднуватиме високу якість з доступною ціною. Вона відрізняється хорошою міцністю, має привабливий вигляд, представлена ​​в широкій колірній гамі. Водостічна система «Гранд Лайн» була розроблена з урахуванням кліматичних особливостей нашої смуги, що дозволяє використовувати її в усіх регіонах країни. Збільшена в середньому на 25% глибина жолоба в поєднанні з оптимальним діаметром труб водостоку дозволяє майже на чверть підвищити їх пропускну здатність.

Елементи системи «Гранд Лайн»

  • Напівкруглий жолоб. Збирає дощову і талу воду з даху, фіксується гаками. Елемент водостоку Grand Optima має прямокутну форму.
  • Заглушка. Кріпиться на торці ринви системи, призначена для їх герметизації.
  • Воронка. Є перехідним елементом водостоку, що забезпечує злив води з жолоба в трубу.
  • Зовнішні та внутрішні кути. Деталі, що з'єднують елементи водостоку в єдину конструкцію, відповідну периметру покрівлі.
  • Гаки різного призначення. Призначені для кріплення системи жолобів до крокв і інших елементів.
  • Труба. Призначена для організації відведення води, що надходить з покрівлі, від стін будівлі.
  • Коліно. Змінює напрямок труб водостоку, дозволяє з'єднувати їх під потрібним кутом відповідно до особливостей фасаду.
  • Інші елементи. Забезпечують створення необхідної конструкції водостоку. До них відносяться кронштейни, з'єднувальні деталі і т. П.

Особливості систем Grand Line

При виготовленні відсотків «Гранд Лайн» використовується листова холоднокатана сталь товщиною 0,6 мм, покрита захисним шаром Aluzinc®. Останній забезпечує стійкість до корозії і хімічно агресивних речовин. Для надання більшої міцності і естетичної привабливості все елементи водостоків Grand Line можуть покриватися захисно-декоративним шаром на основі поліуретану.

Нанесений полімерний шар має декілька відтінків, що дозволяє підібрати оптимальний варіант для кожного будинку. У каталозі представлені металеві водостічні системи Grand Line в шести кольорах палітри RAL і трьох - RR.

асортимент

Найбільш поширені дві модельні лінійки «Гранд Лайн»:

  • 125 × 90. Є одним з найкращих варіантів для малоповерхових котеджів. Вироби цієї серії є недорогими, міцними і надійними. Система забезпечує швидке водовідведення і менше засмічується завдяки збільшеній глибині жолоби;
  • 150 × 100. Водостоки «Гранд Лайн» даного розміру призначені для великих і середніх котеджів, можуть встановлюватися в будівлях промислового та іншого призначення. Система економічна: при її установці досить однієї воронки на 15 метрів жолоби. / Li>

Також водостічна система «Гранд Лайн» представлена ​​серіями Optima і Rohrfit Meister. Перша відрізняється тим, що має прямокутні перетини труб і жолобів, друга виготовлена ​​з пластику. Ціна залежить від модельної лінійки Grand Line і технічних характеристик водостічної системи: матеріалу, товщини, типу покриття і т. П.

Для оформлення покупки заповніть онлайн-заявку на сайті. При підрахунку потрібної кількості елементів потрібно керуватися розмірами і конфігурацією покрівлі. За консультацією звертайтеся до наших фахівців.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама