Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Водостік Rainway - Купити водостоки Rainway в Києві, ціна

  1. Водостоки Rainway для даху від «Строй Дом» На будівельному ринку присутній великий вибір водостічних...
  2. Кольорові рішення і дизайн водостоків Rainway
  3. Переваги водостоків RainWay
  4. Особливості конструкції елементів водостічної системи RainWay

Водостоки Rainway для даху від «Строй Дом»

На будівельному ринку присутній великий вибір водостічних систем . Вигідним рішенням при будівництві різних будівель і об'єктів нерухомості є купівля відсотків Rainway. Вони забезпечать ефективне відведення стічних, талих, дощових вод з дахів адміністративних споруд і різних житлових будівель. Водостоки Rainway використовуються для захисту об'єктів промисловості, забезпечуючи їх тривалу експлуатацію.

Водостоки Rainway використовуються для захисту об'єктів промисловості, забезпечуючи їх тривалу експлуатацію

Особливості відсотків Rainway

При створенні водостічних систем враховувалася специфіка кліматичних умов різних регіонів. Водостоки Rainway застосовуються для дахів будь-якої конфігурації. Вони з'єднуються з елементами ливневки, а також водовідведенням. Можлива покупка відсотків Rainway з різним перетином жолоби , Які підбираються залежно від призначення. При необхідності вибирають трубу діаметром 100 міліметрів, перетином конструкції ринви 130 міліметрів. Такими водостоками оснащуються будинку, висотою понад 5 поверхів. Аналогічним чином застосовується конструкція, якщо діаметр водостічної труби встановлений на рівні не більше 75 міліметрів, в такому випадку перетин жолоба підбирається рівним 90 міліметрів.

Кольорові рішення і дизайн водостоків Rainway

Скільки коштують водостічні системи Rainway

Ціна на водостоки Rainway залежить від діаметра труб, а також перетину жолоба. Чим більше буде цей параметр, тим, отже, дорожче коштує сама конструкція.

Чим більше буде цей параметр, тим, отже, дорожче коштує сама конструкція

Водостоки можуть використовуватися протягом десятиліть без необхідності заміни, додаткових витрат на ремонт і обслуговування.

Переваги водостоків RainWay

1. Водостічні системи RainWay виготовляються на сучасному обладнанні. В якості сировини використовується полівінілхлорид (ПВХ), який не пройшов пластификации (PVC-U). Кінцева продукція виготовляється з використанням технології коекструзії, що дозволяє підвищити експлуатаційні можливості готових виробів. Сировина для виробництва містить добавки спеціального призначення, що надають стійкість до прямого УФ-випромінювання і впливу інших негативних зовнішніх чинників. При цьому кінцева рецептура свідчить, що згадана продукція екологічно безпечна для людини і середовища.

2. RainWay 90 застосовується для невеликих об'єктів (дачних будиночків, будинків постійного проживання).

3. У розібраному вигляді комплект зручний в зберіганні. Його вартість доступна для споживача.

4. Водостічна система RainWay використовується і для 2-3 поверхових котеджів.

5. Система демонструє найвищу пропускну здатність завдяки тому, що співвідношення діаметрів жолобів і труб комплекту підібрано оптимальним чином.

6. Монтажні роботи здійснюються з використанням фіксації деталей беськлєєвим методом. При цьому повністю забезпечується необхідна герметичність.

7. Дизайн відсотків поєднується з будь-яким видом покрівлі. А колірна гамма дозволяє реалізовувати будь-які дизайнерські напрацювання.

8. Надається гарантія від виробника. Домогтися якості можливо, використовуючи якісну сировину, а також сучасні верстати від світових виробників, застосування останніх інновацій у виробництві.

Особливості конструкції елементів водостічної системи RainWay

Жолоби спеціальної конструкції мають необхідну жорсткість і скидають всю інформацію, що надходить в них воду, не допускаючи її переливу через краї. Їх пропускна здатність вище моделей подібних розмірів. Використання парафіносодержащей мастила не дає конструкції обмерзати (низька адгезія з льодом).
Купуйте водостоки Rainway в нашому магазині за вигідною ціною!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама