Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

водостоки

  1. Пластикові водостічні системи
  2. Металеві (сталеві з полімерним покриттям)
  3. Алюмінієві водостічні системи
  4. Мідні водостічні системи

ціна від: 101 р / шт

ціна від: 101 р / шт

ціна від: 123 р / шт

ціна від: 123 р / шт

ціна від: 425 р / шт

ціна від: 425 р / шт

ціна від: 2154 р / шт

ціна від: 2154 р / шт

ціна від: 65 р / упак

Водостічна система призначена для організованого збору і відводу з покрівлі атмосферних опадів і запобігання намокання фасаду і цоколя будівлі. Поширені матеріали для виробництва водостоків: оцинкована сталь з полімерним покриттям (на основі поліестеру або поліуретану), алюцинк, пластик (ПВХ), мідь і алюміній.

Пластикові водостічні системи

Пластикові водостоки не схильні до корозії, мають незначну вагу, не вимагають догляду, легко монтуються, зберігають пластичність в широкому діапазоні температур, не шумлять при дощі.

Металеві (сталеві з полімерним покриттям)

Металеві водостоки мають мінімальне зміна лінійних розмірів навіть при значних перепадах температури, здатні витримувати високі статичні (сніг, ожеледь, сміття) і ударні (падаючі плоди, гілки) навантаження. Сучасні полімерні покриття надають сталевому водостоку додаткову корозійну стійкість, стійкість до УФ-випромінювання і механічних пошкоджень. Полімерні покриття відрізняються яскравою і різноманітною гамою кольорів. При цьому початковий відтінок тримається набагато краще в порівнянні з виробами з ПВХ.

Алюмінієві водостічні системи

Алюмінієві водостічні системи, як і мідні, відрізняються високою довговічністю, вони не іржавіють. Труби і жолоби алюмінієвих відсотків виготовляються безшовними. Покриття фарбою може надати алюмінієвому водостоку практично будь-який колір.

Мідні водостічні системи

Мідні водостічні системи відрізняються довговічністю, відсутність експлуатаційних витрат, мідь повністю нейтральна до навколишнього середовища. Протягом експлуатації колір міді змінюється внаслідок взаємодії з киснем. Протягом двох-трьох років колір міді змінюється від блискучого золотистого до темно, переходячи потім в матово-чорний колір. Остаточним етапом окислення міді стає поява зеленої патини, яка утворюється на поверхні через 10-15 років після початку експлуатації, і потім з роками залишається незмінною. Окислений поверхневий шар на виробах з міді є природним антикорозійним покриттям, що збільшує термін служби металу.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама