Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Німеччина не хоче давати Україні європерспективу

  1. Орфографічна помилка в тексті:

26 липня 2011, 11:09 Переглядів: 26 липня 2011, 11:09 Переглядів:   Гаймзет проти того, щоб давати Україні європерспективу, фото Делфі

Гаймзет проти того, щоб давати Україні європерспективу, фото Делфі.

посол Німеччини в Україні Ганс-Юрген Гаймзет сумнівається в доцільності закріплення європейської перспективи України в угоді про асоціацію з Європейським Союзом. "Я хотів би поставити під сумнів постійне повторення слова" перспектива ". Україна отримала перспективу членства в НАТО. І що сталося? .. Україна сама створює собі перспективу ", - сказав Гаймзет в інтерв'ю виданню" День ".

На думку посла, європейська перспектива України залежить від політики її уряду і від волі українського народу, який повинен усвідомлювати, що євроінтеграція - це і є найкращий шлях до модернізації та добробуту всієї держави.

Гаймзет також відзначив, що Німеччина зацікавлена ​​в подальшому поетапному зближенні і встановленні тісних зв'язків України і ЄС і готова співпрацювати з Україною для досягнення цих цілей.

Нагадаємо, в середині липня міністр закордонних справ Костянтин Грищенко заявив, що Україна має намір наполягати на закріпленні своєї європейської перспективи в угоді про асоціацію з ЄС.

Раніше Ірландія наголосила на важливості обговорення європейської перспективи України в майбутній угоді про асоціацію України з ЄС.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Німеччина не хоче давати Україні європерспективу". інші Новини політики дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

І що сталося?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама