Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Набори для випилювання лобзиком - Магазин розвиваючих ігор та іграшок Розумна дитина

Купити набори для випилювання лобзиком >>

Таке хобі, як випилювання лобзиком , досить Таке хобі, як   випилювання лобзиком   , досить   поширений вид мистецтва поширений вид мистецтва. Освоївши основні навички, можна власними руками створювати химерні малюнки та візерунки на дереві, робити прекрасні іграшки, панно, картини і найрізноманітніші вироби для дому. На Русі випіловщікі володіли умінням створювати НастяЛ шедеври з дерева ще в середні століття, на щастя, і сьогодні ці навички і знання не втрачені.

Зараз дуже багато батьків замислюються про те, як «відірвати» своє чадо від монітора або екрана телевізора, долучити його до якого-небудь цікавої справи. Художнє випилювання лобзиком - те, що потрібно, адже заняття це захоплююче, розвивальне і вельми корисне!

Займаючись випилюванням, можна:


розвинути вимогливість до себе і працьовитість;
стати посидючим, спокійним, акуратним і точним в роботі;
навчитися винаходити і творчо мислити, розвинути фантазію та уяву;
відчути радість творчості;
отримати навички володіння багатьма інструментами;
знайти для себе цікаве, ніколи не набридає заняття;
стати сильніше і впевненіше в собі.

Візерунки, які можна створити за допомогою самого звичайного лобзика, відображають не тільки художній смак, але і традиції, особливості різних народів, культур. Почавши випилювати цікавий малюнок, дитина напевно захоче дізнатися більше про «коріння» свого майбутнього шедевра. Це означає, що звичайне випилювання може стати стимулом до пізнання, читання книг і в цілому до розвитку особистості.

Освоїти цей вид мистецтва може кожен, адже створювати красиві речі за допомогою лобзика зовсім не складно. Багато хто помилково думають, що випилювання вимагає особливої ​​вправності або великої сили в руках, але це не так. Навіть молодший школяр цілком впорається з найпростішими роботами, причому випилювати лобзиком під силу і дівчаткам, і хлопчикам. Почати можна, наприклад, з створення дерев'яного панно з нескладним візерунком, нанесеним заздалегідь на дощечку.

Батьки, навчальні сина або дочку поводження з лобзиком, просто зобов'язані забезпечити повну безпеку процесу. Працюючи з лобзиком, слід дотримуватися обережності і дотримуватися наступних правил безпеки:

1. Займаючись випилюванням, дитина повинна сидіти прямо, корпус не можна нахиляти в сторони. Інструменти повинні бути під рукою, щоб юному майстрові не потрібно було за ними далеко тягнутися.
2. Даша треба через ніс, так деревна пить не потрапить в дихальні шляхи. При випилюванні малюнок запилюється, пил можна струшувати серветкою або здувати.
3. Робоче місце слід добре висвітлити, при цьому бажано, щоб джерел світла було два (праворуч і ліворуч). Увечері допоможе потужна лампа, на сто-сто п'ятдесят ват.
4. Працювати бажано у великій фартусі і в головному уборі (косинці або шапочці), так пил не потрапить на одяг і волосся.
5. Без звички небажано випилювати тривалий час без перерви - втомляться руки. Бажано працювати не довше півгодини в день. Більш досвідчені майстри можуть працювати протягом години.
6. Після завершення «сеансу» випилювання кімнату ційний обов'язково провітрити. Бажано протерти меблі та інші речі вологою ганчірочкою. Влітку бажано займатися художнім випилюванням на свіжому повітрі - на балконі, у дворі.

Для Мистецькі випилювання не буде потрібно арсенал інструментів - буде досить самого звичайного лобзика. Дуже зручно, що зараз у продажу є спеціальні набори для дітей, які бажають освоїти мистецтво випилювання. Наприклад, в наборі для створення простого панно вже є дошка-основа для майбутньої вироби, лобзик, свердла, шліфувальний папір. На основу нанесений малюнок, це максимально полегшує завдання новачкові.

Після того, як найпростіші прийоми будуть вдало освоєні, можна буде самостійно винаходити візерунки і малюнки, і створювати власноруч безліч прекрасних речей. Це можуть бути шкатулки, рамочки, панно, ажурні підставки, полички, вазочки і багато іншого! Деталями з нанесеними лобзиком візерунками доречно буде прикрашати меблі.

Починаючому майстрові можна порекомендувати скористатися набором «Дерев'яні візерунки», в нього входить якісна заготовка з уже нанесеним малюнком. Молодшому школяреві напевно буде цікаво власноруч випив силует загадкового динозавра! Випиляти досить простий, але цікавий малюнок дитині буде нескладно, адже завдяки високій якості дошки-основи в ході роботи не з'являться сколи та тріщини.

Трохи менш простий буде захоплююча робота з набором «Дерев'яні візерунки-1», тут маленький майстер повинен буде створити дерев'яне панно. Складається цей набір з двох аркушів гладкої фанери, мініатюрного свердла, лобзика зі змінними пилочками і шліфувального паперу. Створити панно можна всього за пару вечорів, при цьому дитина навчиться не просто обводити контури малюнка, а й пиляти, свердлити, шліфувати фанеру.
«Дерев'яні візерунки-2» - це такий же набір, з дощечку, лобзиками і свердлами, але малюнок тут - трохи складніше, ніж в попередньому наборі. Юному пильщик належить випиляти зображення тварин, а потім створити з них оригінальне панно.

Дітям від десяти років, які успішно впоралися із завданнями в попередніх наборах, батьки можуть запропонувати зробити підставку-квітка, за допомогою набору «Фантазер». Тут доведеться потрудитися трохи більше, адже така підставка з вигадливим орнаментом - справжній витвір мистецтва, її буде не соромно подарувати навіть найдорожчої людини. У набір «Фантазер» входить лобзик, змінні пилки, фанерні заготовки, копірка і детальна інструкція. Така робота вимагає від дитини посидючості, старання, акуратності і працьовитості.

Подаруйте своїй дитині нове, захоплююче хобі - випилювання лобзиком. Це заняття може подарувати не просто розвиток, вдосконалення і радість творчості, але, цілком можливо, і улюблена справа всього життя!

Купити набори для випилювання лобзиком >>

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама