Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Все своїми руками. | Малюнки, ескізи для випалювання і випилювання.

Для виконання таких робіт існують лобзикові верстати. Такий станочек можна придбати в магазині, але і виготовити його самому, своїми руками не складе особливо праці і даний матеріал допоможе вам в цьому.

Такий станочек можна придбати в магазині, але і виготовити його самому, своїми руками не складе особливо праці і даний матеріал допоможе вам в цьому

Ключниця для випилювання на фотографії нижче, цікава насамперед тим, що, випив даний виріб ви отримаєте не тільки ключницю, а й чотири чудових брелока

Ключниця для випилювання на фотографії нижче, цікава насамперед тим, що, випив даний виріб ви отримаєте не тільки ключницю, а й чотири чудових брелока

Далі креслення закріплюємо (наклеюємо) на 3 міліметрову фанеру. У місцях випилювання свердлимо отвори під пилку лобзика і випилюємо. Після випилювання і обробки збираємо виріб.

Після випилювання і обробки збираємо виріб

Невелика підбірка малюнків для випалювання по дереву на тему «Гриби». Відмінно підійде для оформлення дерев'яних обробних дощок. Малюнки можна скачати по посиланню нижче.

Малюнки можна скачати по посиланню нижче

З фанери можна зробити багато чудових речей. Полички, показані нижче, теж виконані з фанери, вирізані за допомогою лобзика, методом прорізний різьблення. Креслення можете завантажити за посиланням нижче.

Креслення можете завантажити за посиланням нижче

Журнал випускався майже 150 років тому в Санкт-Петербурзі з 1874 по 1880 рік. Крім ознайомлювальних цілей дана добірка несе і практичне значення. Матеріали, що містяться в даних журналах цілком можна використовувати для особистої творчості. Захоплюються випилюванням, різьбленням по дереву - дивитися ...

Захоплюються випилюванням, різьбленням по дереву - дивитися

Залишилися обрізки деревини, товстої фанери, не поспішайте викидати. Використовуючи лобзик і трохи часу можна зробити цікаві іграшки для малюків. У кресленнях представлені три ескізи для випилювання - дві машинки і вертоліт.

У кресленнях представлені три ескізи для випилювання - дві машинки і вертоліт

На цій сторінці Ви зможете завантажити шаблони для випилювання лобзиком цієї хижого птаха. Варіантів кілька.

Варіантів кілька

У представленій збірці малюнків для випилювання і випалювання по дереву використовувалися зразки народної творчості, візерунки народних майстрів. Вони відмінно підійдуть для випилювання лобзиком декоративних шкатулок. У деяких з них проглядаються сюжети усіма улюблених народних казок.

У деяких з них проглядаються сюжети усіма улюблених народних казок

У даній збірці близько 50 ескізів із зображенням кораблів призначених для випалювання по дереву.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама