Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Українські банки не отримають виплати кримчан за кредитами

  1. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
  2. Орфографічна помилка в тексті:

29 листопада 2017, 12:03 Переглядів: 29 листопада 2017, 12:03 Переглядів:   Кримчанам списали борги перед українськими банками

Кримчанам списали борги перед українськими банками. Фото: newsader.com.

Самопроголошені "влади" окупованого Росією Криму прийняли закон, який дозволяє списати кримчанам борги по кредитах перед українськими банками. Про це заявив так званий "спікер кримського парламенту" Володимир Константинов.

Відзначається, що заборгованість списується на суму, яка еквівалентна не більше 5 мільйонам рублів.

"Чи підлягає списанню в повному обсязі заборгованість, якщо за станом на 18 березня 2014 року вона не перевищувала 5 мільйонів рублів або суму, виражену в іноземній валюті за курсом, встановленому Центральним банком Російської Федерації на зазначену дату, еквівалентну 5 мільйонам рублів", - сказав Константинов .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Також наголошується, що не всім жителям півострова пощастить позбутися боргів перед українськими банками. Так, списувати кредити будуть тим, хто на дату набрання чинності закону є непрацюючими пенсіонерами, або мають на утриманні одного і більше неповнолітніх дітей і виховують їх без другого з батьків, опікуном одного і більше неповнолітніх дітей, які мають при цьому рідних неповнолітніх дітей, ветераном бойових дій.

Нагадаємо, в кінці липня цього року Путін підписав закон про списання кримчанам боргів в українських банках . Закон наділяє позичальника правом звернутися до Фонду захисту вкладників, заснований Агентством зі страхування вкладів, щоб не взаємодіяти з колектором безпосередньо.

Крім того, нещодавно стало відомо, що в Криму за допомогою РФ зібралися оскаржити санкції Заходу . Місцеві "влади" збираються підключити до процесу МЗС і Мін'юст Росії.

У свою чергу уповноважений президента України у справах кримськотатарського народу, народний депутат Мустафа Джемілєв заявляв, що РФ завезла в Крим 300 тисяч росіян . Він назвав це військовим злочином.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "У Криму дозволили людям не віддавати борги українським банкам". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама