Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Геологія для будівництва в Дніпрі, Києві по Україні

  1. Геологія для будівництва (Дніпро, Київ)
  2. Геологія і будівництво. Що після обстеження?
  3. У кого замовити геологічне обстеження?

Будівництво приватного будинку, багатоповерхового будинку, комерційного або промислового об'єкта в Дніпрі пов'язано з певними ризиками. Йдеться про стан і структуру грунтів на ділянці. Геологія ділянки (Київ, Дніпро) дає можливість оцінити ризики, визначити, чи придатний ділянку до забудови. За результатами дослідження грунтів геологи формують експертні рекомендації для вдосконалення проекту. Ці заходи фіксують в геологічному звіті.

Геологія для будівництва (Дніпро, Київ)

Ми розповімо про те, які проблеми вирішує обстеження грунтів на ділянці і кому довірити такі роботи в Дніпрі, Києві чи іншому місті України.

Почнемо з головного - чому так важлива геологія ділянки, на якому проводяться будівельні роботи?

  • Перш за все, зверніть увагу на рельєф місцевості по всій області. У Дніпровській області, Київському регіоні та інших областях України, прилеглих до Дніпра багато пересічених ділянок місцевості. Балки і яри - основний результат ерозійних процесів. Будівництво на схилах ускладнене і створює ризики для стійкості будівлі. Геологічне обстеження зменшує ймовірність проблем.

  • Навіть, якщо ділянка відносно рівний, несуча здатність ґрунтів може виявитися низькою. Визначити це можна тільки за допомогою лабораторного аналізу грунтів. Їх проби беруться з ділянки в ході буріння спеціальних свердловин.

  • Рівень грунтових вод і морозне здимання грунтів - один з основних факторів, що ушкоджують фундамент. При бурінні також визначають рівень грунтових вод. За результатами лабораторних аналізів геологи дають рекомендації щодо адаптації проекту до умов на ділянці.

За результатами лабораторних аналізів геологи дають рекомендації щодо адаптації проекту до умов на ділянці

Геологія і будівництво. Що після обстеження?

Після здачі звіту замовник зможе зменшити ризики, пов'язані з геологією грунтів. Саме адаптація проекту під існуючі умови робить майбутній будинок або інший об'єкт більш надійною.

У кого замовити геологічне обстеження?

компанія « топограф »Працює в Дніпрі, Києві і по всій Україні. Фахівці виконають геологію під забудову території строго в обумовлені терміни.

Також ви зможете замовити цілий ряд геодезичних робіт, необхідних для раціональної забудови території та дотримання ДБН.

Читайте наші публікації на сайті, діліться найкориснішими і будуйте відповідально.

Що після обстеження?
У кого замовити геологічне обстеження?
Почнемо з головного - чому так важлива геологія ділянки, на якому проводяться будівельні роботи?
Що після обстеження?
У кого замовити геологічне обстеження?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама