Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Англійська для малюків: уроки, програми курсів і методики навчання

  1. Англійська для малюків: уроки, програми курсів і методики навчання "День відкритих дверей" в мовних...
  2. Методики вивчення англійської мови дітьми раннього віку
  3. Англійська для малюків: інструменти навчання
  4. Ціни на мовні курси для дітей від 4 до 6 років
  5. Англійська для малюків: уроки, програми курсів і методики навчання
  6. Етапи уроку англійської мови для дошкільника
  7. Методики вивчення англійської мови дітьми раннього віку
  8. Англійська для малюків: інструменти навчання
  9. Ціни на мовні курси для дітей від 4 до 6 років
  10. Англійська для малюків: уроки, програми курсів і методики навчання
  11. Етапи уроку англійської мови для дошкільника
  12. Методики вивчення англійської мови дітьми раннього віку
  13. Англійська для малюків: інструменти навчання
  14. Ціни на мовні курси для дітей від 4 до 6 років

Англійська для малюків: уроки, програми курсів і методики навчання


"День відкритих дверей"
в мовних школах -
зручний спосіб оцінити
всі переваги пропонованих програм навчання за допомогою:

  • безкоштовного тестування;
  • відвідування демо-уроку;
  • спілкування з викладачами;
  • вибору оптимального плану мовного розвитку;
  • вибору бажаного розкладу.
Записатися на безкоштовне відвідування мовної школи ...



Сучасні батьки починають думати про освіту дитини мало не з його народження. І це правильно, адже згідно з дослідженнями вчених, фундамент розвитку закладається саме в дитинстві. Малюк вбирає в себе знання з приголомшливою інтенсивністю, яка з віком вважається менш доступною.

Тому батьки повинні подбати про отримання дитиною з самого раннього років необхідних навичок для його майбутнього життя, освіти та кар'єри.

Для початку слід дізнатися про особливості навчання іноземної мови в дошкільному віці. На думку педагогів-дослідників, найпродуктивніший період для навчання англійської - від 4 до 6 років. Але деякі вважають, що не варто починати навчання другої мови, поки рідний не надто добре засвоєний. Тому оптимальний час для початку занять можна підібрати, спираючись на рівень розвитку малюка. У дошкільному віці діти дуже цікаві, вони тягнуться до нових знань, активно пізнають світ - ці чинники позитивно позначаються на прогресі навчання. Але є деякі «підводні камені», що заважають процесу. Швидка втомлюваність малюка змушує батьків і викладачів виробляти відповідну систему навчання, при якій заняття тривають не більше 20-30 хвилин. Також в цьому віці дітям характерна гіперактивність: в ці моменти дитина стає імпульсивною, неуважним - з проблемою допомагають впоратися такі методи, як часта зміна виду діяльності, включення в програму уроку вправ з елементами руху.

Звичайно, 4-5-річна дитина не зможе засвоїти граматичні принципи побудови речень і писати по-англійськи без помилок. Але отримуючи постійні аудіальні і візуальні сигнали, він швидко накопичить словниковий запас і навчиться правильній вимові, що стане в нагоді при подальшому вивченні мови.

Якщо ви вирішили віддати малюка на курси англійської мови, то слід бути готовим до того, що навчання проходить в групі. Остання вважається оптимальною, якщо включає 8-12 чоловік - тоді викладач встигає приділити увагу кожному учневі. Спілкуючись з однолітками, дитина краще засвоїть матеріал, намагаючись не тільки встигати за викладачем, а й орієнтуватися на успіхи інших дітей. Цей вид навчання сприяє розвитку комунікаційних навичок і перешкоджає розвитку скутості у використанні іноземної мови.

Довідка
Англійська мова є офіційною для 58 країн, перебуваючи на третьому місці за популярністю у всьому світі. Близько 80% офіційних і ділових переговорів проходить англійською мовою.

Застосовувані інструменти можуть бути самими різними, але основа - це ігровий процес вивчення англійської мови. Гра - один з основних механізмів, за допомогою якого дитина пізнає навколишній світ, причому робить це з незмінним задоволенням і інтересом. Саме зацікавленість є ключем до успішного утримання уваги і повного занурення в процес навчання. Так що одним з головних критеріїв вибору курсів англійської мови для малюків є грамотний і талановитий викладач, який здатний мотивувати дітей, навчаючи їх мови в процесі веселих ігор. Це може бути що завгодно - відгадування картинок, танці під дитячі пісеньки, малювання, ліплення - головне, заняття супроводжується англійської промовою, діти слухають викладача і самі коментують свої дії, запам'ятовуючи нові слова і способи побудови речень. Корисними виявляються яскраві методичні посібники та відеоматеріали - адже діти люблять кумедні картинки і мультфільми.

Етапи уроку англійської мови для дошкільника

Для дітей у віці 2-4 років тривалість заняття повинна складати 25-30 хвилин, дитині 4-6 років підійдуть заняття по 40-60 хвилин. Найчастіше, уроки англійської мови для малюків проходять по 2-3 рази на тиждень, це потрібно для підтримки навички розмови іноземною мовою, адже покинувши навчальний клас, дитина виявляється в рідній мовному середовищі, де не так багато приводів для практики. Зазвичай урок присвячений одній темі (кольору, тварини, цифри, сім'я) з акцентом на будь-якої граматичної конструкції - заперечення, питання, твердження. На цій підставі підбираються гри, пісні й вірші, які викладач комбінує в ході заняття.

Методики вивчення англійської мови дітьми раннього віку

Існує кілька популярних методик для навчання англійської мови малят від 4 років:

Ігрова методика
Гра - це природна потреба будь-якої дитини. Одним з головних плюсів навчання в процесі гри є те, що дітей не треба змушувати - при грамотному підході задоволення від гри спонукає малюка чекати занять англійської мови з нетерпінням. Це активний метод пізнання, при якому маленькі учні не просто слухачі - вони учасники, від яких залежить процес і результат гри. Ігрова методика сприяє створенню сприятливої ​​атмосфери і вдосконалення комунікаційних навичок.

Методика Зайцева
Ця методика заснована на використанні спеціальних навчальних матеріалів - таблиць і кубиків. На них зображені різні склади, з яких потрібно складати слова і фрази. Кубики відрізняються за розміром, формою, кольором, «звучанням» (за рахунок різних наповнювачів), що формує у дітей правильні асоціації, наприклад, з глухими і дзвінкими звуками. Перевагою цієї системи є швидкий результат - зазвичай діти навчаються читання за 5-10 занять. Крім того, кубики Зайцева вчать грамотно писати, логічно мислити, розвивають самостійність. До недоліків цього способу слід віднести можливі проблеми з вивченням англійської в школі, пов'язані з фонетичним і морфемним розбором. Ймовірно неправильне розуміння словотворення - всьому виною занадто велика різниця між класичною шкільною системою і методом Зайцева.

Методика Глена Домана
Методика Домана заснована на використанні зорового сприйняття і багаторазового повторення матеріалу. Полягає вона в тому, що на кожному уроці англійської мови викладач демонструє малюкам картки з крупно написаним словом і зображенням, яке йому відповідає. В результаті такої методики слова і асоціації механічно відкладаються в пам'яті. Мінусом цієї системи є запам'ятовування слів цілком, без вивчення алфавіту. Тому краще використовувати картки Домана в поєднанні з іншими видами навчання.

проектна методика
Проектна методика вивчення англійської мови для малюків полягає у виконанні учнем творчого завдання, тему якого визначає викладач або сам дитина виходячи зі своїх особистих переваг. Цей метод дозволяє дітям проявити творчі здібності, адже результат проекту залежить саме від бажання малюка проявити себе через підготовку власне проекту. Крім знання мови цей метод розвиває самостійність і сміливість висловлювати власну точку зору. Але для ефективного застосування методу дитина вже повинен мати якусь мовну базу і запас слів.

змішана методика
Передбачає комбінування елементів усіх описаних методик і їх часткове застосування в ході заняття. Для дітей дошкільного віку ця програма вивчення англійської є вдалим рішенням при наявності грамотного і професійного викладача, який повинен вміти поєднувати різні способи піднесення матеріалу. Різноманітність прийомів, завдань та ігор - це запорука захопленості дитини предметом вивчення.

Англійська для малюків: інструменти навчання

Заняття англійською мовою для дітей припускають використання різних інструментів, таких як відеоматеріали, барвисті картинки або книжки. Давайте наведемо короткий огляд найбільш популярних навчальних матеріалів:

Baby Einstein
Ці відеоматеріали були створені Джулією Ейгнер-Кларк, вчителькою з США. Вона зняла серію мультфільмів для своєї дочки, використовуючи різні іграшки, мультиплікацію і цифри. Супроводом відеоряду служать шедеври класичної музики. Baby Einstein в першу чергу спрямований на розвиток кругозору малюка, тут немає довгих діалогів іноземною мовою. Серія мультфільмів допомагає створити правильний ряд асоціацій, закріпити логічні ланцюжки між словом і його виразом в реальному світі.

BBC fun with phonics
Передачі з мультиплікаційними вставками від відомої британської телевізійної компанії. Цей інструмент для навчання малюка англійської мови робить акцент на правильну вимову різних звуків. Кожна серія присвячена вивченню однієї літери і варіантів її транскрипції в залежності від її положення в слові.

Big Red Bus
Big Red Bus - це серія робочих зошитів з різноманітними картинками, розмальовками і прописами для всебічного вивчення англійської мови. У програму також включені аудіоматеріали, які допомагають правильно вимовляти слова.

I love English
Авторська методика Валерії Мещерякової являє собою комплекс з робочих зошитів і аудіоматеріалів, спрямованих на накопичення словникового запасу, отримання навичок говоріння та письма. Цей комплекс розвиває творчі здібності, а також пропонує для прослуховування аудіоматеріали, записані носіями мови.

Muzzy
Мультиплікаційний курс англійської мови для малюків. Вивчення починається з самих азів. Тут представлені граматика, лексика, в доступній формі розповідають про правила вимови і складання найпростіших пропозицій.

Ціни на мовні курси для дітей від 4 до 6 років

В середньому курси англійської мови для малюків від 4 до 6 років обійдуться в суму від 5000-6000 рублів на місяць, це сума за 2 заняття на тиждень тривалістю 45 хвилин. Ціна може змінюватись в залежності від кваліфікації викладачів, методики і підходів навчання.

Англійська для малюків: уроки, програми курсів і методики навчання




"День відкритих дверей"
в мовних школах -
зручний спосіб оцінити
всі переваги пропонованих програм навчання за допомогою:

  • безкоштовного тестування;
  • відвідування демо-уроку;
  • спілкування з викладачами;
  • вибору оптимального плану мовного розвитку;
  • вибору бажаного розкладу.
Записатися на безкоштовне відвідування мовної школи ...



Сучасні батьки починають думати про освіту дитини мало не з його народження. І це правильно, адже згідно з дослідженнями вчених, фундамент розвитку закладається саме в дитинстві. Малюк вбирає в себе знання з приголомшливою інтенсивністю, яка з віком вважається менш доступною.

Тому батьки повинні подбати про отримання дитиною з самого раннього років необхідних навичок для його майбутнього життя, освіти та кар'єри.

Для початку слід дізнатися про особливості навчання іноземної мови в дошкільному віці. На думку педагогів-дослідників, найпродуктивніший період для навчання англійської - від 4 до 6 років. Але деякі вважають, що не варто починати навчання другої мови, поки рідний не надто добре засвоєний. Тому оптимальний час для початку занять можна підібрати, спираючись на рівень розвитку малюка. У дошкільному віці діти дуже цікаві, вони тягнуться до нових знань, активно пізнають світ - ці чинники позитивно позначаються на прогресі навчання. Але є деякі «підводні камені», що заважають процесу. Швидка втомлюваність малюка змушує батьків і викладачів виробляти відповідну систему навчання, при якій заняття тривають не більше 20-30 хвилин. Також в цьому віці дітям характерна гіперактивність: в ці моменти дитина стає імпульсивною, неуважним - з проблемою допомагають впоратися такі методи, як часта зміна виду діяльності, включення в програму уроку вправ з елементами руху.

Звичайно, 4-5-річна дитина не зможе засвоїти граматичні принципи побудови речень і писати по-англійськи без помилок. Але отримуючи постійні аудіальні і візуальні сигнали, він швидко накопичить словниковий запас і навчиться правильній вимові, що стане в нагоді при подальшому вивченні мови.

Якщо ви вирішили віддати малюка на курси англійської мови, то слід бути готовим до того, що навчання проходить в групі. Остання вважається оптимальною, якщо включає 8-12 чоловік - тоді викладач встигає приділити увагу кожному учневі. Спілкуючись з однолітками, дитина краще засвоїть матеріал, намагаючись не тільки встигати за викладачем, а й орієнтуватися на успіхи інших дітей. Цей вид навчання сприяє розвитку комунікаційних навичок і перешкоджає розвитку скутості у використанні іноземної мови.

Довідка
Англійська мова є офіційною для 58 країн, перебуваючи на третьому місці за популярністю у всьому світі. Близько 80% офіційних і ділових переговорів проходить англійською мовою.

Застосовувані інструменти можуть бути самими різними, але основа - це ігровий процес вивчення англійської мови. Гра - один з основних механізмів, за допомогою якого дитина пізнає навколишній світ, причому робить це з незмінним задоволенням і інтересом. Саме зацікавленість є ключем до успішного утримання уваги і повного занурення в процес навчання. Так що одним з головних критеріїв вибору курсів англійської мови для малюків є грамотний і талановитий викладач, який здатний мотивувати дітей, навчаючи їх мови в процесі веселих ігор. Це може бути що завгодно - відгадування картинок, танці під дитячі пісеньки, малювання, ліплення - головне, заняття супроводжується англійської промовою, діти слухають викладача і самі коментують свої дії, запам'ятовуючи нові слова і способи побудови речень. Корисними виявляються яскраві методичні посібники та відеоматеріали - адже діти люблять кумедні картинки і мультфільми.

Етапи уроку англійської мови для дошкільника

Для дітей у віці 2-4 років тривалість заняття повинна складати 25-30 хвилин, дитині 4-6 років підійдуть заняття по 40-60 хвилин. Найчастіше, уроки англійської мови для малюків проходять по 2-3 рази на тиждень, це потрібно для підтримки навички розмови іноземною мовою, адже покинувши навчальний клас, дитина виявляється в рідній мовному середовищі, де не так багато приводів для практики. Зазвичай урок присвячений одній темі (кольору, тварини, цифри, сім'я) з акцентом на будь-якої граматичної конструкції - заперечення, питання, твердження. На цій підставі підбираються гри, пісні й вірші, які викладач комбінує в ході заняття.

Методики вивчення англійської мови дітьми раннього віку

Існує кілька популярних методик для навчання англійської мови малят від 4 років:

Ігрова методика
Гра - це природна потреба будь-якої дитини. Одним з головних плюсів навчання в процесі гри є те, що дітей не треба змушувати - при грамотному підході задоволення від гри спонукає малюка чекати занять англійської мови з нетерпінням. Це активний метод пізнання, при якому маленькі учні не просто слухачі - вони учасники, від яких залежить процес і результат гри. Ігрова методика сприяє створенню сприятливої ​​атмосфери і вдосконалення комунікаційних навичок.

Методика Зайцева
Ця методика заснована на використанні спеціальних навчальних матеріалів - таблиць і кубиків. На них зображені різні склади, з яких потрібно складати слова і фрази. Кубики відрізняються за розміром, формою, кольором, «звучанням» (за рахунок різних наповнювачів), що формує у дітей правильні асоціації, наприклад, з глухими і дзвінкими звуками. Перевагою цієї системи є швидкий результат - зазвичай діти навчаються читання за 5-10 занять. Крім того, кубики Зайцева вчать грамотно писати, логічно мислити, розвивають самостійність. До недоліків цього способу слід віднести можливі проблеми з вивченням англійської в школі, пов'язані з фонетичним і морфемним розбором. Ймовірно неправильне розуміння словотворення - всьому виною занадто велика різниця між класичною шкільною системою і методом Зайцева.

Методика Глена Домана
Методика Домана заснована на використанні зорового сприйняття і багаторазового повторення матеріалу. Полягає вона в тому, що на кожному уроці англійської мови викладач демонструє малюкам картки з крупно написаним словом і зображенням, яке йому відповідає. В результаті такої методики слова і асоціації механічно відкладаються в пам'яті. Мінусом цієї системи є запам'ятовування слів цілком, без вивчення алфавіту. Тому краще використовувати картки Домана в поєднанні з іншими видами навчання.

проектна методика
Проектна методика вивчення англійської мови для малюків полягає у виконанні учнем творчого завдання, тему якого визначає викладач або сам дитина виходячи зі своїх особистих переваг. Цей метод дозволяє дітям проявити творчі здібності, адже результат проекту залежить саме від бажання малюка проявити себе через підготовку власне проекту. Крім знання мови цей метод розвиває самостійність і сміливість висловлювати власну точку зору. Але для ефективного застосування методу дитина вже повинен мати якусь мовну базу і запас слів.

змішана методика
Передбачає комбінування елементів усіх описаних методик і їх часткове застосування в ході заняття. Для дітей дошкільного віку ця програма вивчення англійської є вдалим рішенням при наявності грамотного і професійного викладача, який повинен вміти поєднувати різні способи піднесення матеріалу. Різноманітність прийомів, завдань та ігор - це запорука захопленості дитини предметом вивчення.

Англійська для малюків: інструменти навчання

Заняття англійською мовою для дітей припускають використання різних інструментів, таких як відеоматеріали, барвисті картинки або книжки. Давайте наведемо короткий огляд найбільш популярних навчальних матеріалів:

Baby Einstein
Ці відеоматеріали були створені Джулією Ейгнер-Кларк, вчителькою з США. Вона зняла серію мультфільмів для своєї дочки, використовуючи різні іграшки, мультиплікацію і цифри. Супроводом відеоряду служать шедеври класичної музики. Baby Einstein в першу чергу спрямований на розвиток кругозору малюка, тут немає довгих діалогів іноземною мовою. Серія мультфільмів допомагає створити правильний ряд асоціацій, закріпити логічні ланцюжки між словом і його виразом в реальному світі.

BBC fun with phonics
Передачі з мультиплікаційними вставками від відомої британської телевізійної компанії. Цей інструмент для навчання малюка англійської мови робить акцент на правильну вимову різних звуків. Кожна серія присвячена вивченню однієї літери і варіантів її транскрипції в залежності від її положення в слові.

Big Red Bus
Big Red Bus - це серія робочих зошитів з різноманітними картинками, розмальовками і прописами для всебічного вивчення англійської мови. У програму також включені аудіоматеріали, які допомагають правильно вимовляти слова.

I love English
Авторська методика Валерії Мещерякової являє собою комплекс з робочих зошитів і аудіоматеріалів, спрямованих на накопичення словникового запасу, отримання навичок говоріння та письма. Цей комплекс розвиває творчі здібності, а також пропонує для прослуховування аудіоматеріали, записані носіями мови.

Muzzy
Мультиплікаційний курс англійської мови для малюків. Вивчення починається з самих азів. Тут представлені граматика, лексика, в доступній формі розповідають про правила вимови і складання найпростіших пропозицій.

Ціни на мовні курси для дітей від 4 до 6 років

В середньому курси англійської мови для малюків від 4 до 6 років обійдуться в суму від 5000-6000 рублів на місяць, це сума за 2 заняття на тиждень тривалістю 45 хвилин. Ціна може змінюватись в залежності від кваліфікації викладачів, методики і підходів навчання.

Англійська для малюків: уроки, програми курсів і методики навчання




"День відкритих дверей"
в мовних школах -
зручний спосіб оцінити
всі переваги пропонованих програм навчання за допомогою:

  • безкоштовного тестування;
  • відвідування демо-уроку;
  • спілкування з викладачами;
  • вибору оптимального плану мовного розвитку;
  • вибору бажаного розкладу.
Записатися на безкоштовне відвідування мовної школи ...



Сучасні батьки починають думати про освіту дитини мало не з його народження. І це правильно, адже згідно з дослідженнями вчених, фундамент розвитку закладається саме в дитинстві. Малюк вбирає в себе знання з приголомшливою інтенсивністю, яка з віком вважається менш доступною.

Тому батьки повинні подбати про отримання дитиною з самого раннього років необхідних навичок для його майбутнього життя, освіти та кар'єри.

Для початку слід дізнатися про особливості навчання іноземної мови в дошкільному віці. На думку педагогів-дослідників, найпродуктивніший період для навчання англійської - від 4 до 6 років. Але деякі вважають, що не варто починати навчання другої мови, поки рідний не надто добре засвоєний. Тому оптимальний час для початку занять можна підібрати, спираючись на рівень розвитку малюка. У дошкільному віці діти дуже цікаві, вони тягнуться до нових знань, активно пізнають світ - ці чинники позитивно позначаються на прогресі навчання. Але є деякі «підводні камені», що заважають процесу. Швидка втомлюваність малюка змушує батьків і викладачів виробляти відповідну систему навчання, при якій заняття тривають не більше 20-30 хвилин. Також в цьому віці дітям характерна гіперактивність: в ці моменти дитина стає імпульсивною, неуважним - з проблемою допомагають впоратися такі методи, як часта зміна виду діяльності, включення в програму уроку вправ з елементами руху.

Звичайно, 4-5-річна дитина не зможе засвоїти граматичні принципи побудови речень і писати по-англійськи без помилок. Але отримуючи постійні аудіальні і візуальні сигнали, він швидко накопичить словниковий запас і навчиться правильній вимові, що стане в нагоді при подальшому вивченні мови.

Якщо ви вирішили віддати малюка на курси англійської мови, то слід бути готовим до того, що навчання проходить в групі. Остання вважається оптимальною, якщо включає 8-12 чоловік - тоді викладач встигає приділити увагу кожному учневі. Спілкуючись з однолітками, дитина краще засвоїть матеріал, намагаючись не тільки встигати за викладачем, а й орієнтуватися на успіхи інших дітей. Цей вид навчання сприяє розвитку комунікаційних навичок і перешкоджає розвитку скутості у використанні іноземної мови.

Довідка
Англійська мова є офіційною для 58 країн, перебуваючи на третьому місці за популярністю у всьому світі. Близько 80% офіційних і ділових переговорів проходить англійською мовою.

Застосовувані інструменти можуть бути самими різними, але основа - це ігровий процес вивчення англійської мови. Гра - один з основних механізмів, за допомогою якого дитина пізнає навколишній світ, причому робить це з незмінним задоволенням і інтересом. Саме зацікавленість є ключем до успішного утримання уваги і повного занурення в процес навчання. Так що одним з головних критеріїв вибору курсів англійської мови для малюків є грамотний і талановитий викладач, який здатний мотивувати дітей, навчаючи їх мови в процесі веселих ігор. Це може бути що завгодно - відгадування картинок, танці під дитячі пісеньки, малювання, ліплення - головне, заняття супроводжується англійської промовою, діти слухають викладача і самі коментують свої дії, запам'ятовуючи нові слова і способи побудови речень. Корисними виявляються яскраві методичні посібники та відеоматеріали - адже діти люблять кумедні картинки і мультфільми.

Етапи уроку англійської мови для дошкільника

Для дітей у віці 2-4 років тривалість заняття повинна складати 25-30 хвилин, дитині 4-6 років підійдуть заняття по 40-60 хвилин. Найчастіше, уроки англійської мови для малюків проходять по 2-3 рази на тиждень, це потрібно для підтримки навички розмови іноземною мовою, адже покинувши навчальний клас, дитина виявляється в рідній мовному середовищі, де не так багато приводів для практики. Зазвичай урок присвячений одній темі (кольору, тварини, цифри, сім'я) з акцентом на будь-якої граматичної конструкції - заперечення, питання, твердження. На цій підставі підбираються гри, пісні й вірші, які викладач комбінує в ході заняття.

Методики вивчення англійської мови дітьми раннього віку

Існує кілька популярних методик для навчання англійської мови малят від 4 років:

Ігрова методика
Гра - це природна потреба будь-якої дитини. Одним з головних плюсів навчання в процесі гри є те, що дітей не треба змушувати - при грамотному підході задоволення від гри спонукає малюка чекати занять англійської мови з нетерпінням. Це активний метод пізнання, при якому маленькі учні не просто слухачі - вони учасники, від яких залежить процес і результат гри. Ігрова методика сприяє створенню сприятливої ​​атмосфери і вдосконалення комунікаційних навичок.

Методика Зайцева
Ця методика заснована на використанні спеціальних навчальних матеріалів - таблиць і кубиків. На них зображені різні склади, з яких потрібно складати слова і фрази. Кубики відрізняються за розміром, формою, кольором, «звучанням» (за рахунок різних наповнювачів), що формує у дітей правильні асоціації, наприклад, з глухими і дзвінкими звуками. Перевагою цієї системи є швидкий результат - зазвичай діти навчаються читання за 5-10 занять. Крім того, кубики Зайцева вчать грамотно писати, логічно мислити, розвивають самостійність. До недоліків цього способу слід віднести можливі проблеми з вивченням англійської в школі, пов'язані з фонетичним і морфемним розбором. Ймовірно неправильне розуміння словотворення - всьому виною занадто велика різниця між класичною шкільною системою і методом Зайцева.

Методика Глена Домана
Методика Домана заснована на використанні зорового сприйняття і багаторазового повторення матеріалу. Полягає вона в тому, що на кожному уроці англійської мови викладач демонструє малюкам картки з крупно написаним словом і зображенням, яке йому відповідає. В результаті такої методики слова і асоціації механічно відкладаються в пам'яті. Мінусом цієї системи є запам'ятовування слів цілком, без вивчення алфавіту. Тому краще використовувати картки Домана в поєднанні з іншими видами навчання.

проектна методика
Проектна методика вивчення англійської мови для малюків полягає у виконанні учнем творчого завдання, тему якого визначає викладач або сам дитина виходячи зі своїх особистих переваг. Цей метод дозволяє дітям проявити творчі здібності, адже результат проекту залежить саме від бажання малюка проявити себе через підготовку власне проекту. Крім знання мови цей метод розвиває самостійність і сміливість висловлювати власну точку зору. Але для ефективного застосування методу дитина вже повинен мати якусь мовну базу і запас слів.

змішана методика
Передбачає комбінування елементів усіх описаних методик і їх часткове застосування в ході заняття. Для дітей дошкільного віку ця програма вивчення англійської є вдалим рішенням при наявності грамотного і професійного викладача, який повинен вміти поєднувати різні способи піднесення матеріалу. Різноманітність прийомів, завдань та ігор - це запорука захопленості дитини предметом вивчення.

Англійська для малюків: інструменти навчання

Заняття англійською мовою для дітей припускають використання різних інструментів, таких як відеоматеріали, барвисті картинки або книжки. Давайте наведемо короткий огляд найбільш популярних навчальних матеріалів:

Baby Einstein
Ці відеоматеріали були створені Джулією Ейгнер-Кларк, вчителькою з США. Вона зняла серію мультфільмів для своєї дочки, використовуючи різні іграшки, мультиплікацію і цифри. Супроводом відеоряду служать шедеври класичної музики. Baby Einstein в першу чергу спрямований на розвиток кругозору малюка, тут немає довгих діалогів іноземною мовою. Серія мультфільмів допомагає створити правильний ряд асоціацій, закріпити логічні ланцюжки між словом і його виразом в реальному світі.

BBC fun with phonics
Передачі з мультиплікаційними вставками від відомої британської телевізійної компанії. Цей інструмент для навчання малюка англійської мови робить акцент на правильну вимову різних звуків. Кожна серія присвячена вивченню однієї літери і варіантів її транскрипції в залежності від її положення в слові.

Big Red Bus
Big Red Bus - це серія робочих зошитів з різноманітними картинками, розмальовками і прописами для всебічного вивчення англійської мови. У програму також включені аудіоматеріали, які допомагають правильно вимовляти слова.

I love English
Авторська методика Валерії Мещерякової являє собою комплекс з робочих зошитів і аудіоматеріалів, спрямованих на накопичення словникового запасу, отримання навичок говоріння та письма. Цей комплекс розвиває творчі здібності, а також пропонує для прослуховування аудіоматеріали, записані носіями мови.

Muzzy
Мультиплікаційний курс англійської мови для малюків. Вивчення починається з самих азів. Тут представлені граматика, лексика, в доступній формі розповідають про правила вимови і складання найпростіших пропозицій.

Ціни на мовні курси для дітей від 4 до 6 років

В середньому курси англійської мови для малюків від 4 до 6 років обійдуться в суму від 5000-6000 рублів на місяць, це сума за 2 заняття на тиждень тривалістю 45 хвилин. Ціна може змінюватись в залежності від кваліфікації викладачів, методики і підходів навчання.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама