Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Бобова дієта. Переваги, недоліки і меню бобової дієти

  1. Суть бобової дієти
  2. Переваги бобової дієти
  3. Недоліки бобової дієти
  4. Меню бобової дієти

дієтологи розробили бобову дієту як спосіб ефективного і нешкідливого схуднення . З її допомогою можна скинути від 3 до 5 кілограм всього за два тижні. Звичайно, є дієти і швидші. Але ця система харчування дозволяє одночасно і худнути, і харчуватися правильно. Не варто лякатися, Вам не доведеться є тільки квасоля і горох все два тижні. Меню дієти дуже різноманітно. А якщо поєднати її з щоденними фізичними вправами, то результат не змусить себе чекати.


Бобові дуже різноманітні. це і горох , І боби, і кукурудза , і квасоля , і сочевиця . Багато хто вважає арахіс горіхом, але насправді це ті ж боби. Какао, як відомо, теж роблять з какао-бобів. Тому роль цієї культури в харчуванні дійсно велика. Вегетаріанці роблять упор на цю їжу, адже вона багата білком, який при звичайному харчуванні отримують з м'яса. Бобові нерідко використовують як гарнір до м'яса, варять супи та каші, додають в салати. Так чому б не використовувати цей чудовий продукт для того, щоб схуднути?


Суть бобової дієти

бобова дієта , Як і багато інших, заснована на обмеженні в харчуванні. Але Вам не доведеться постійно голодувати. Зате продукти в дієті виключно низькокалорійні. Самі по собі бобові багаті білком, тому під час схуднення шкоди м'язовій масі тіла не буде. У них багато клітковини, яка допомагає швидко наситити організм, завдяки їй Ви не будете відчувати почуття голоду. До того ж вона добре впливає на роботу всієї травної системи. Вичищаючи стінки кишечника, клітковина звільняє його від шлаків, благотворно впливає на обмін речовин. А обмінні процеси, як відомо, відіграють велику роль в процесі схуднення. Нерідко жирові відкладення і зайву вагу з'являються саме в результаті їх порушення.

Під час дієти організм відчуває сильний стрес. Бобові допомагають йому справитися з цим, адже вони багаті корисними речовинами. У квасолі, горосі і сочевиці дуже багато рослинного білка, мінералів і вітамінів . Багаті вони й рослинними жирами, які, на відміну від тварин, не призводять до збільшення ваги. Сочевиця містить багато білка, а ось вуглеводів і жирів в ній дуже мало. До того ж вона прекрасно засвоюється організмом. Досить з'їсти всього 80 грам сочевиці, і це покриє добову норму в залозі і вітамінах групи В.


У квасолі міститься багато пектинів. Ці речовини покращують обмін речовин і травлення, вони нейтралізують шкідливі хімічні речовини і захищають від них наш організм. Квасоля містить мало калорій, зате чудово втамовує голод. вона зміцнює імунітет і запобігає кишкові інфекції. Зелений горошок взагалі рекомендують їсти кожен день. Це незамінний продукт, який містить масу корисних речовин - калій, марганець, фосфор, вітаміни А, С і групи В. А за кількістю рослинного білка його відносять до чемпіонів. Арахіс теж корисний, адже в ньому багато вітамінів групи В і вітаміну D. Але він досить важко перетравлюється і містить багато жиру, тому його краще їсти поменше.

Отже, бобова дієта дозволяє зменшити кількість калорій в харчуванні, покращує обмін речовин, зміцнює імунітет і насичує організм білком. Тому вона дозволяє позбутися від зайвих кілограмів швидко і без шкоди для здоров'я.


Переваги бобової дієти

Мабуть, головне достоїнство бобової дієти - це її корисність. Звичайно, довго харчуватися таким чином не варто, але дієта точно не викличе серйозного стресу у організму. Харчування при цій дієті збалансовано. Крім бобових туди входять кисломолочні продукти, фрукти та інша корисна і смачна їжа.

В меню хіба що не вистачає м'яса, але на два тижні від нього цілком можна відмовитися. Організму вистачить того білка, що є в квасолі, горосі і сочевиці.

Всі знають, як складно дотримуватися дієтичне харчування. Жорсткі дієти часто призводять до зривів і не приносять бажаного ефекту. Бобова дієта досить різноманітна. Сир , Сир, фрукти, салати і каші - все це можна їсти і не турбуватися про фігуру. Тому при такій системі харчування дійти до кінця буде не складно.


Недоліки бобової дієти

Зазвичай цю дієту критикують за брак тваринного білка в меню. Дійсно, багато людей не можуть обходитися без м'яса. І справа не тільки в психологічній залежності, але і в особливостях організму. Тому дієтологи не рекомендують використовувати бобову дієту довше двох тижнів. Перш ніж її використовувати, краще порадитися з дієтологом. Людям з рядом захворювань таке харчування може принести шкоду.

Як і будь-яка інша дієта, що обмежує споживання калорій, ця система живлення має свої «підводні камені». При виході з неї важливо не набрати назад зайву вагу. Тому потрібно заздалегідь подбати про правильне виході - харчуватися збалансовано, невеликим порціями, але часто (5-6 разів на день), не їсти після 5-6 годин вечора і робити фізичні вправи.


Меню бобової дієти

У перший день бобової дієти сніданок буде складатися з тосту, сиру і кефіру . На другий сніданок можна приготувати фруктовий салат з апельсинів , ківі і яблук . В обід потрібно відварити 100 грам квасолі і приправити її рослинним маслом , Випити склянку овочевого соку . На вечерю буде каша з сочевиці, овочевого салату і фруктового соку.

Другий день почнеться з нежирного сиру з родзинками . До обіду можна перекусити будь-якими фруктами, під забороною тільки банани . Обіднє меню буде складатися з салату з квашеної капусти і зеленої цибулі , Приправленого олією, і відвареної квасолі. На вечерю приготуйте 100 грам зеленого горошку і відваріть 100 грам нежирної риби.


На третій день бобової дієти поснідайте так само як і в перший - тостом з сиром, випийте склянку кефіру. Другий сніданок знову порадує вас фруктами. На обід можна приготувати кашу з 5-6 столових ложок гороху і овочевий салат. Повечеряти можна супом з квасолі, овочевим салатом і томатним соком .

На четвертий день сніданок знову буде складатися з тосту, сиру і кефіру. На другий сніданок зробіть салат з апельсинів, яблук і ківі. В обіднє меню входить 100 грам вареної квасолі, 150 грам вареної риби і 200 грам салату з овочів. Вечеря буде скромним - 250 грам горохового супу і пара шматочків житнього хліба.

На п'ятий день сніданок порадує нежирним сиром з родзинками. До обіду можна перекусити фруктами. Не забуваємо, банани під час бобової дієти під забороною. На обід приготуйте 150 грам овочевого бульйону, 200 грам сочевиці і салат з квашеної капусти. Повечеряти можна тушкованими баклажанами і шматочком чорного хліба.


На шостий день бобової дієти сніданок буде дуже цікавим. Заздалегідь потрібно проростити близько 150 грам пророщених бобів. Запити це дивно по своїй корисності блюдо можна будь-яким соком. Знову перекушуємо фруктами в очікуванні обіду. А потім готуємо вже звичний нам гороховий суп (приблизно 250 грам) і овочевий салат без масла. Можна з'їсти трохи чорного хліба. На вечерю буде рагу з овочів. Картопля або буряк в нього додавати не можна.

На сьомий день поснідати потрібно 100 грамами нежирного сиру. Другий сніданок буде складатися з пари фруктів. На обід можна приготувати 100 грам тушкованої квасолі або зеленого горошку і квашену капусту. Увечері меню буде складатися з горохової каші, 100 г відвареного нежирного м'яса і пари шматочків житнього хліба.

Отже, тиждень бобової дієти закінчилася. Але має бути ще одна, меню якої буде таким же. А коли вона закінчиться, Ви зможете з радістю подивитися в дзеркало і побачити приємні зміни.

Автор: Артанова Наталя
Стаття захищена законом про авторські та суміжні права. При використанні та передруці матеріалу активне посилання на жіночий сайт www.inmoment.ru обов'язкова!


Так чому б не використовувати цей чудовий продукт для того, щоб схуднути?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама