Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Горох дієті не перешкода

  1. Матеріали по темі

Горох також містить лізин, метіонін, триптофан, амінокислоти, жири, незначну частину крохмалю, вітаміни РР, В2 і В1, що позитивно позначається на судинах і серцевому м'язі

Горох також містить лізин, метіонін, триптофан, амінокислоти, жири, незначну частину крохмалю, вітаміни РР, В2 і В1, що позитивно позначається на судинах і серцевому м'язі. У 100 грамах сухого, чи не розвареного гороху міститься всього 300 калорій, але якщо ці сто грамів зварити, то виходить велика порція ситного страви. Для тих, що худнуть саме те - і насичує, і не калорійне. Горох ще й відмінне сечогінний засіб. Завдяки йому спадає набряклість, посилюються метаболічні процеси, обмін речовин. Як підсумок - зайві жири на тілі швидше згорають. Консервований продукт не менш корисний і такий же низькокалорійний. Вічно худнуть можуть сміливо вводити в свій щоденний раціон або відварний горох, або консервований зелений. Найкориснішим вважається горох нут і так звані мозкові сорти зеленого горошку - зморшкуваті, вони смачніше столових, не розварюються, містять більше цукру і менше крохмалю.

САЛАТИ І ЗАКУСКИ

Салат для коханого чоловіка

1 відварна куряча грудка, 1 апельсин, 100 г кураги, 100 г арахісу (попередньо трохи обсмажити на сухій сковороді), майонез, сіль і перець за смаком, листя салату для прикраси.

Апельсин очистити від шкірки, плівок, кісточок і нарізати невеликими шматочками. Куряче філе і курагу нарізати кубиками. Арахіс трохи подрібнити ножем. Всі інгредієнти з'єднати, посолити за смаком і заправити салат майонезом. Прикрасити листям салату, курагою і арахісом.

Салат «Райдуга»

Шинка - 100 г, буряк (маленька) - 1 шт., Яйце - 2 шт., Огірок - 1 шт., Твердий сир - 50 г, часник - 1 зубчик, майонез - 100 г, зелень.

Відварюємо буряк і яйця. Охолоджуємо, потім очищаємо. Натираємо на тертці буряк, змішуємо з часником. Нарізаємо шинку і огірок соломкою, натираємо білок і сир. Укладаємо всі шарами: буряк, шинка, білок, огірок, сир і, нарешті, жовток, натертий на маленькому тертці. Не забувайте промащувати шари майонезом. Прикрашаємо зеленню.

Хлібний салат «Панцанелла»

4 скибочки черствого хліба, 4 помідори, 1 червона цибулина, 4 ст. л. оливкового масла, 1 ст. л. бальзамічного оцту, сіль, перець, гілочка базиліка, прованські трави, маслини.

Хліб нарізати середніми шматочками і залити холодною водою на 3 хвилини. Хліб віджати. Розкласти на деко. Скропити оливковою олією і посипати прованськими травами. Підсушити в розігрітій до 220 градусів духовці протягом 3-5 хв. Помідори нарізати часточками, цибулю тонкими півкільцями. Змішати помідори з цибулею і запеченим хлібом. Додати листочки базиліку. Посолити, поперчити. Додати маслини і заправити оливковою олією з бальзамічним оцтом. Дати настоятися в прохолодному місці протягом 30 хвилин. Хліб повинен просочитися соками.

ОСНОВНІ СТРАВИ

Гороховий суп з грудинкою

Горох - 280 г, грудинка 250-300 г, петрушка - 30 г, бульйон курячий - 1,5-2 л, цибуля - 1 головка, морква - 1 шт.,
часник - 1-2 зубчики, перець червоний мелений пекучий, сіль, лавровий лист, чорний хліб.

Морква нарізати дрібними кубиками. Цибулю нарізати кубиками. Грудинку нарізати соломкою і обсмажити до витоплювання жиру, потім додати цибулю. Пасерувати 5 хвилин. Додаємо моркву і нарізану петрушку. Пасеруємо все разом до фарбування жиру. У киплячий бульйон кладемо горох і варимо без додавання солі до готовності, потім додаємо овочі, сіль, перець, лавровий лист, часник і варимо ще 20 хвилин. При подачі розливаємо в попередньо вирізаний чорний хліб.

Млинці з горохом

Для млинчиків: 400 г борошна, 5 яєць, 500 мл теплого кефіру, 450 мл окропу, 2 ст. л. цукру, 1 ч. л. солі, 1 ч. л. соди, 50 мл рослинного масла. Для начинки: 500 г гороху, цибуля ріпчаста - 2 шт., Морква - 2 шт., Часник - 3 часточки, петрушка, сіль, перець (на смак).

Готуємо начинку, т. Е. Горохове пюре. Горох замочуємо у воді на 3-4 години, щоб він добре набряк, обов'язково не забувати підливати воду. Відварити набряклий горох в підсоленій воді, варити близько години, поки практично не розвариться. Процідити через друшляк, гороховий бульйон не виливати. Загасити на сковороді цибулю з морквою, посолити, поперчити. У блендер завантажити морквину з цибулею, весь горох і трохи підлити горохового бульйону, зовсім трохи, на максимальній швидкості все збити. На сковороді буквально на хвилину-дві відправити дрібно порізаний часник з петрушкою, тільки, щоб вони дали свій аромат і прибрати з вогню. Додати петрушку з часником до горохового пюре і знову все збити до однорідності. Млинці: збити віночком яйця з цукром, влити кефір, посолити, перемішати. Додати борошно, перемішати до розчинення грудочок, влити окріп, заважати віночком, щоб яйця не згорнулися, всипати соду, перемішати, додати масло, все добре перемішати і смажити млинці на розпеченій сковорідці. Потім кожен млинець намазати рясно начинкою і загорнути. Готові млинці також можна подавати з зажарочкой з лука.

Піца «Хвилинка» на сковороді

Для тіста: 4 ст. л. сметани, 4 ст. л. майонезу, 2 яйця, 9 ст. л. борошна (без гірки).

Для начинки: 200 г копченої курки, 150 г консервованого ананаса шматочками, 1 червоний болгарський перець, 300 г сиру,
кетчуп або соус до смаку, рослинне масло для смаження (для посуду з антипригарной поверхнею не знадобиться), зелень для прикраси.

Змішати всі інгредієнти для тіста (вийде консистенція сметани). Вилити тісто на розігріту сковороду (на середньому вогні). Зверху викласти нарізану кубиками копчену курку. На курку - шматочки ананаса. На ананас - болгарський перець, порізаний кубиками. На перець накапати кетчуп або при бажанні - майонез. І зверху - товстий шар натертого сиру. Накрити кришкою. Як тільки сир розплавиться - піца готова! Можна прикрасити зеленню.

Кекс «Три бажання»

50 г вершкового масла або маргарину, 150 г цукру, 4 яйця, 30 г маку, 50 г горіхів (будь-яких, за смаком), 50 г шоколаду, 2 ч. Л. розпушувача (або 1 ч. л. соди гашеного), 250-300 г борошна.

Шоколад нарізати кубиками приблизно 0,5 на 0,5 см. Горіхи подрібнити. Масло розтерти з цукром. Додати яйця, перемішати. Додати розпушувач і борошно, замісити некруте тісто. Тісто розділити на 3 рівні частини. В одну частину додати горіхи, перемішати. В іншу частину додати шоколад, перемішати. У третю додати мак, перемішати. Форму змастити маслом, викласти тісто з горіхами. На нього викласти тісто з шоколадом, що не перемішувати. Зверху викласти тісто
з маком, чи не перемішувати. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати близько 1 години. За бажанням можна кекс прикрасити глазур'ю і посипати горіхами або шоколадом.

джерело: mmenu.com

Ваші кулінарні ідеї надсилайте на адресу: [email protected] або Калініна, 126, редакція АП.

ru або Калініна, 126, редакція АП

Матеріали по темі

Такий різний омлет: французький, по-японськи, з макаронами, сиром і з кабачками 27.07.2019, 6:01 Хто придумав пельмені «Амур»: гастрономічне розслідування «Амурської правди» 26.07.2019, 7:13 Вишня на зиму і у випічці: варення, компот, желе, вареники і шоколадний Брауні 20.07.2019, 7:26 17 рецептів з кабачків: піца, фріттата, сендвічі, суп-пюре і варіант для пікніка 06.07.2019, 6:47 15 рецептів окрошки: російська пивна, сибірська з черемшею, литовська з фаршем, індійська з помідором 29.06.2019, 5:42 Жимолость зі згущеним молоком на зиму, мус, кисіль, варення і вареники: 13 рецептів 22.06.2019, 8:42 Домашній паштет на сніданок: з чорносливом, з скумбрії, з яблуками і з печериць 15.06.2019, 6:08 Страви з гречки: каша з імбиром, запіканка і оладки, печиво і салат 09.06.2019, 7:35 Ревінь в пирогах: сирному, пісочному, холодці, з вершковим кремом 01.06.2019, 7:11 Котлети з зеленої цибулі, салат з кульбаб, омлет з кропиви: 12 рецептів страв із зелені 26.05.2019, 7:12 Черемша: 15 рецептів з зеленим вітаміном і чим корисний ведмежа цибуля 18.05.2019, 7:02

показати ще

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама