Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Горох фуражний продам

  1. Новини ринку Аналітика
  2. інформація
  3. Пропозиції на поставку продукції, ціни
  4. Попит на продукцію, ціни
  5. Пропозиції на покупку
  6. ГОСТи, ТУ, стандарти

Новини ринку

Аналітика

ЗЕРНО-weekly № 41 (542) Російська частина

Фуражний ячмінь став єдиною ринковою позицією, попит на яку на тижні, нехай трохи, на 3%, але виріс. Сталося це після різкого, нагадаємо, спаду тиждень тому (мінус 17%).

інформація

горох рокет

В Марій Ел зібрали 227 тис. Тонн зерна
Ульяновська область. Аграрі обмолотили 300 тис. Тонн зерна
Полтавська область. Сільгоспвиробники завершили збирання ...

Вирощування гороху в Підмосков'ї

Курська область. "Іволга Холдинг" побудує новий МЕЗ
Донецька область. Посівні площі соняшнику будуть ...
Китай. Зміна тенденцій у вирощуванні зернових культур

Пропозиції на поставку продукції, ціни

Продам гроші на Новий рік

Купимо на самовивезення пшеницю 5 кл, горох фуражний, насіння, сою - все від 300 т - якість за ГОСТом. Ціна договірна. Чекаємо пропозиції. Володимир Юрійович - 8-9272764898.

Купуємо: Пшеницю, Ячмінь, Горох ,,,

ГОРОХ продовольчий. ПРЕДЛАГАТЬ З ЦІНОЮ, ЯКІСТЮ І місцезнаходження товарів. ПРОДАЄМО -ЯЧМЕНЬ фуражного УРОЖ.2016г.670тн. 6300р / тн з пдв і навантаженням на ХПП в Липецькій обл. заявки і пропозиції з реквізитами на: [email protected] 8-905-682-80-16.

Купуємо: Пшеницю, Ячмінь, Горох ,,,

Горох продовольчий урожай 2017 р Пропонувати з ценой.качеством і місцезнаходженням товару. ПРОДАЄМО: Ячмінь фуражний урожай 2016 р.по передоплаті сор.пр-2%, зерн.пр.-6% в тому числі 1% домішка подсолнечніка.влж-13% .Ціна 6000р / тн з пдв. + 320р / тн с. ..

Попит на продукцію, ціни

горох фуражний

Продам горох по перепису на лінійному елеваторі 2800 тон. Половцев В'ячеслав.

Половцев В'ячеслав

Пропозиції на покупку

Пропозиції на продаж

Каталог організацій

Борошномельний завод муза

Коротка інформація: Борошно в / с, 1 сорт, 2 сорт, житнє, манка, висівки, зерно відходи, пшениця 3,4 класу. жито продовольча і фуражна. ІПН: 4525001481/452501001.

РА ІНТЕРНЕШНЛ

Коротка інформація: Експорт сільськогосподарської продукції: насіння гірчиці, ріпак, сочевиця, нут, горох, гірчичне масло, соя, соєве масло, коріандр та інші. ІПН: 3459013024/345901001.

Прат

На сучасному обладнанні виробляє крупи для продажу насипом, оптом і в роздріб. Також закуповує зернові. Спеціалізується на виробництві такого вигляду круп: -пшенічная -пшено - горох -ячневая -кукурузная -перловая -арнаутка ,, Артек "Фасовка ...

ГОСТи, ТУ, стандарти

Насіння сільськогосподарських культур. Методи визначення ...

Анотація (область застосування) - Справжній стандарт поширюється на насіння кавуна, баклажана, бобів кормових, вики, гороху, гречки, дині, капусти, катрана степового, конюшини лугової, рицини, конопель, кукурудзи, льону, люпину однорічного ...

Насіння сільськогосподарських культур. Методи визначення ...

Анотація (область застосування) - Справжній стандарт поширюється на насіння пшениці, ячменю, вівса, жита, кукурудзи, гороху, вики, сочевиці, люпину, люцерни, райграса, пирію, буряків, соняшнику та деяких видів сімейства капустяних і ...

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама