Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Купити професійний ультразвуковий відлякувач гризунів та комах "ГРАД А -1000 ПРО"

  1. Професійний відлякувач гризунів та комах "ГРАД А -1000 ПРО" позбавить від шкідників швидко і назавжди!
  2. Як працює відлякувач?
  3. Переваги відлякувач "ГРАД А -1000 ПРО":
  4. Режими роботи відлякувача:
  5. Потужність випромінювання можна відрегулювати під конкретне приміщення
  6. Завдяки своїй ергономічності і практичності відлякувач дуже зручний у використанні
  7. Де можна використовувати відлякувач "ГРАД А -1000 ПРО"?
  8. Як правильно вибрати місце для установки відлякувача?
  9. Висока якість виготовлення і надійність відлякувач "ГРАД А -1000 ПРО" гарантовані російським виробником
  • ефективний навіть у величезних приміщеннях площею до 1000 м²;
  • використовує світлові спалахи на додаток до звукових і ультразвуковим хвилям;
  • 4 режими роботи на вибір, включаючи режим відлякування комах;
  • ручне регулювання рівня потужності;
  • шкідники адаптується з плином часу.
  • НАЙБІЛЬШИЙ ПОТУЖНИЙ І ЕФЕКТИВНИЙ відлякувач в світі на сьогоднішній день! Призначений для боротьби з різними шкідниками: гризунами (щурами, мишами), комахами (міллю, павуками, мурахами й ін.) І комарами. Відрізняється УНІКАЛЬНО ВЕЛИКИЙ ПЛОЩЕЮ захисту і гнучкість у використанні: дозволяє регулювати потужність випромінювання, може працювати абсолютно безшумно. Забезпечує потрійний вплив на гризунів (Унікально!): Звук, ультразвук і надяскравих світлові спалахи, до якого шкідники не зможуть адаптуватися.

    Увага! Прилад сертифікований !!!

    Професійний відлякувач гризунів та комах "ГРАД А -1000 ПРО" позбавить від шкідників швидко і назавжди!

    Ми рекомендуємо Вам РЕАЛЬНО ЕФЕКТИВНЕ засіб в боротьбі з гризунами та комахами - професійний відлякувач "ГРАД А -1000 ПРО". Це унікальний пристрій, НЕ МАЄ АНАЛОГІВ по потужності і площі відлякування, надійно захистить ваш будинок / господарство від посягання дрібних шкідників: гризунів (щурів, мишей і ін.), Комах (міль, павуків, тарганів) і комарів.

    Професійний відлякувач гризунів та комах "ГРАД А -1000 ПРО"

    Як працює відлякувач?

    Прилад випромінює широкий спектр коливань в звуковому і ультразвуковому діапазонах, частота яких постійно змінюється по особливому алгоритму (запатентована авторська розробка фахівців ТОВ "Айфо-Технолоджі"). Гризуни мають чудовий слух і прекрасно їх чують. Ультразвук діє на нервову систему шкідників: викликає у них загострення відчуття небезпеки, паніку і страх, що змушує гризунів рятуватися втечею. В результаті, миші, щури та інші шкідники спішно залишають обжиті місця, залишаючи вашу територію в спокої. У ГРАД А -1000 ПРО додатково зі звуковим і ультразвуковим сигналами використовуються СВІТЛОВІ Спалахи, які підсилюють відлякує ефект. Це унікальне рішення, яке використовується ВПЕРШЕ!

    Відчутний ефект з'явиться вже через кілька днів після включення приладу. Повністю ж позбутися від шкідників вийде приблизно через 2 тижні.

    Переваги відлякувач "ГРАД А -1000 ПРО":

    Надвелика площа захисту - 1000 кв.метрів.

    Це УНІКАЛЬНА величина, на більше не здатний жоден інший відлякувач! Щоб добитися такої площі захисту, виробник підвищив потужність до максимально можливої ​​(дозволеної по ГОСТ), розширив діапазон частот і вдосконалив звуковий малюнок отпугивающего сигналу. Можливість абсолютно безшумно роботи. Щоб прилад не шумів, в одному з режимів роботи був урізаний звуковий спектр частот (все, що нижче 20 кГц). Це дещо знизило ефективність дії відлякувача, але зате тепер Ви можете вільно використовувати прилад в безпосередній близькості від приміщень, де живуть або працюють люди. 3-в-1 - прилад в змозі замінити три різних за призначенням відлякувач: гризунів, комарів і комах. Для кожного з відлякує видів шкідників передбачений свій режим роботи. Яскравий світлові спалахи багаторазово підсилюють ефект відлякування в ближній зоні. УНІКАЛЬНА ФУНКЦІЯ, яка вперше застосована в відлякувачі гризунів і комах. Шість потужних світлодіодів випромінюють надяскравих світлові спалахи, що генеруються за спеціально розробленим і апробовані алгоритму, доповнюючи і посилюючи вплив ультразвуку на гризунів, якщо ті виявляються на досить близькій відстані від відлякувача. Функція перевірити на практиці і дійсно допомагає дезорієнтувати, налякати і прогнати гризунів. У разі непотрібності світлодіоди можна відключити.

    Світлодіодні випромінювачі відлякувач "ГРАД А -1000 ПРО" в процесі роботи

    Неповторяющийся звуковий малюнок з унікальною авторською послідовністю,

    вивірений досвідченим шляхом розробниками приладу, зводить нанівець ймовірність виникнення ефекту завмирання звуку і звикання гризунів до дії відлякувача. За основу був узятий алгоритм звукового малюнка популярного попередника - моделі "Град А-500". Для посилення ефективності та адаптації під збільшену площу дії даний алгоритм був доопрацьований і вдосконалений.

    Численні дослідження підтвердили ефективність інноваційної технології: шкідники дійсно не можуть адаптуватися до випромінювання або врятуватися від нього в зонах тиші (місця поруч з джерелом сигналу, де випромінювання ослабляється через ефект завмирання звуку). Області тиші не утворюються навіть у разі використання декількох відлякувачів разом (так, що зони дії перекриваються). Захист по-справжньому 100% -а - гризунам і комахам, що потрапляють в радіус дії "Град А -1000 ПРО", залишається тільки рятуватися втечею.

    Гарантована якість, ефективність і надійність роботи.

    Відлякувач проводиться в Росії фірмою "Айфо-Технолоджі" (створеної в 1995 році) і відрізняється високою якістю компонентів і надійністю у використанні. Це реально працюючий пристрій, яке прослужить Вам року, на відміну від китайських "виробів", які постійно ламаються і через одну йдуть з браком.

    Т.ч. відлякувач "ГРАД А -1000 ПРО" відрізняється не тільки МАКСИМАЛЬНО ВЕЛИКИЙ ПЛОЩЕЮ захисту, а й унікальну гнучкість у використанні. Він дозволяє задіяти свої можливості по максимуму в будь-яких умовах використання.

    Він дозволяє задіяти свої можливості по максимуму в будь-яких умовах використання

    Серед переваг відлякувач "ГРАД А -1000 ПРО" можна відзначити також компактні розміри, дуже тонкий і міцний корпус

    Режими роботи відлякувача:

    Максимально потужний проти гризунів

    - найефективніший режим роботи, який дозволяє швидко позбутися від гризунів. Однак в цьому режимі відлякувач використовує весь свій діапазон частот, нижній край якого здатне розрізняти людське вухо. Тобто під час роботи прилад буде видавати досить добре чутний шум, який може заподіювати дискомфорт людям. Тому цей режим рекомендується використовувати в тих місцях, де людей немає зовсім або вони з'являються лише періодично (підвал, погріб, склад і т.п.). Безшумний проти гризунів - відлякувач працює абсолютно безшумно, так як з спектра випромінювання виключений звуковий діапазон. Цей режим рекомендується використовувати, якщо в приміщенні, де розташований прилад, постійно перебувають люди. Ефективність приладу трохи нижче, тому терміни, протягом яких гризуни залишать приміщення, можуть дещо збільшитися. Для захисту від комарів. Відлякувач випромінює коливання, які максимально ефективно відлякують комарів. Рекомендується виставити прилад випромінювачем в вікно, тоді жоден комар до якості Ви не залетить. Для захисту від комах. Включивши цей режим, Ви зможете позбутися від різних набридливих комах: бліх, кліщів, мурах, павуків і ін.

    Вибір режимів здійснюється за допомогою спеціального перемикача, розташованого на передній частині корпусу відлякувач.

    Потужність випромінювання можна відрегулювати під конкретне приміщення

    Так як відлякувач "ГРАД А -1000 ПРО" має потужний випромінювачем, здатним покрити площу до 1000 м2, в невеликих приміщеннях можна знизити потужність сигналу, особливо якщо неподалік знаходяться люди. Вибір з чотирьох рівнів потужності (25, 50, 75 і 100%) дозволяє підібрати гучність ультразвуку, ефективну для відлякування гризунів і в той же час комфортну для знаходяться в приміщенні людей.

    Однак в тих випадках, коли відлякувач використовується в нежилих приміщеннях, де люди з'являються рідко, рекомендується включати прилад завжди на повну потужність, навіть якщо приміщення маленьке. Це дозволить Вам позбутися від гризунів в рекордно короткі терміни!

    Чотирьохсегментних світлодіодний індикатор (поз. 6 на малюнку нижче) дасть Вам можливість легко контролювати регулювання рівня потужності.

    Елементи управління і контролю відлякувач "ГРАД А -1000 ПРО"

    Випромінювач ультразвукових коливань. Вмикач харчування. Гніздо для підключення штекера адаптера харчування. Індикатор режимів роботи. Перемикач режимів роботи. Індикатор рівня потужності випромінювача. Перемикач рівня потужності випромінювача. Світлодіоди стробоскопа.

    Завдяки своїй ергономічності і практичності відлякувач дуже зручний у використанні

    "ГРАД А -1000 ПРО" відмінно пристосований для використання в житлових і офісних приміщеннях, а також на промислових і торгових площах. Для того щоб захистити територію або вигнати з неї гризунів і комах, потрібно всього лише підібрати відповідне місце на невеликому підвищенні від статі, поставити відлякувач, підключити його до електромережі, вибрати потрібний режим роботи і потужність випромінювання. Усе! Більше нічого не треба! Ніяких складних регулювань і ніякого додаткового обслуговування.

    Де можна використовувати відлякувач "ГРАД А -1000 ПРО"?

    У приміщеннях для захисту від гризунів і комах:

    будинки, в погребі, на дачі, в підвалі, на невеликих складах, в закладах громадського харчування (ресторан, кафе, їдальня) і т.п. Крім того, "ГРАД А -1000 ПРО" прекрасно підійде для охорони тунелів, підземних комунікацій, ангарів, ліфтових шахт і інших споруд. Ще один цікавий спосіб використання "ГРАД А -1000 ПРО": поставте прилад на підвіконня випромінювачем на вулицю. Так Ви зможете захистити грядки від гризунів або приміщення від комарів.

    Професійний відлякувач гризунів та комах "ГРАД А -1000 ПРО" відрізняється ергономічністю, компактністю і зручністю у використанні

    Як правильно вибрати місце для установки відлякувача?

    Щоб досягти максимального ефекту від дії відлякувача, його необхідно розмістити на невеликій висоті - приблизно в 60-70 сантиметрах від підлоги. Для установки приладу на стіну на корпусі передбачені відповідні кріплення. Крім того, рекомендується періодично міняти місце розташування пристрою: так навіть самі "тямущі" шкідники (щури і миші) не зможуть адаптуватися до випромінювання відлякувача.

    Пам'ятайте, що ультразвукові хвилі не можуть долати перешкоди і проникати крізь стіни і перегородки. З огляду на цю особливість, потрібно встановлювати прилад так, щоб ніщо не заважало його роботі.

    Відлякувач можна встановлювати відкрито, благо він має цілком привабливим, непомітним дизайном, тобто ні в якому разі не зіпсує вигляд приміщення.

    Ще слід пам'ятати, що природа ультразвукових хвиль, а саме властивість відбиватися від твердих поверхонь і поглинатися м'якими, впливає на те, яку площу "покриє" відлякувач. Тому найбільш ефективно пристрій покаже себе у внутрішніх приміщеннях, де немає килимів, фіранок, м'яких меблів і т.п.

    Висока якість виготовлення і надійність відлякувач "ГРАД А -1000 ПРО" гарантовані російським виробником

    Виробником і творцем "ГРАД А -1000 ПРО" є російська інноваційна компанія i4Technology. На підприємстві впроваджена унікальна багаторівнева система управління якістю, використовуються сучасні наукомісткі технології, а також першокласна елементна база від передових японських, європейських і американських виробників (без дешевих китайських комплектуючих!). Все це обумовлює високий рівень якості, надійності і довговічності приладів і пристроїв, що випускаються i4TechnologyT. В тому числі, відлякувач гризунів та комах "ГРАД А -1000 ПРО".

    Відлякувач гризунів "ГРАД А -1000 ПРО" поставляється в якісній коробці з глянцевим покриттям

    Технічні характеристики:

    • максимальна площа дії - 1000 м2;
    • максимальний звуковий тиск - не більше 110 дБ (в радіусі 1 метр);
    • тип генеруючих коливань - ультразвуковий і звуковий діапазон + світлові спалахи;
    • напрямок випромінювання - круговий, 360 °;
    • працює в діапазоні частот від 4 до 72 кГц;
    • максимально споживаний струм - не більше 100 мА;
    • харчування - електромережу 220 В через адаптер, зовнішнє джерело живлення напругою 12-20 В (можна використовувати акумулятор свого авто);
    • робоча температура - в діапазоні від -40 до +85 ° С;
    • допустима вологість повітря - до 98% (при +25 ° С);
    • габаритні розміри - 10,9х6,5х2,5 см;
    • вага - 95 грам;
    • термін служби - понад 5 років.

    максимальна площа дії - 1000 м2;   максимальний звуковий тиск - не більше 110 дБ (в радіусі 1 метр);   тип генеруючих коливань - ультразвуковий і звуковий діапазон + світлові спалахи;   напрямок випромінювання - круговий, 360 °;   працює в діапазоні частот від 4 до 72 кГц;   максимально споживаний струм - не більше 100 мА;   харчування - електромережу 220 В через адаптер, зовнішнє джерело живлення напругою 12-20 В (можна використовувати акумулятор свого авто);   робоча температура - в діапазоні від -40 до +85 ° С;   допустима вологість повітря - до 98% (при +25 ° С);   габаритні розміри - 10,9х6,5х2,5 см;   вага - 95 грам;   термін служби - понад 5 років

    У комплектацію відлякувач "ГРАД А -1000 ПРО" входить все необхідне для його використання

    Комплект поставки:

    • професійний відлякувач гризунів та комах "ГРАД А -1000 ПРО";
    • адаптер харчування для підключення до електромережі 220 В;
    • гарантійний талон;
    • паспорт якості;
    • Інструкція з експлуатації;
    • упаковка.

    Завантажити інструкцію з експлуатації .pdf [450 Кб]

Як працює відлякувач?
Як правильно вибрати місце для установки відлякувача?
Де можна використовувати відлякувач "ГРАД А -1000 ПРО"?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама