Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Потужний відлякувач щурів "ГРАД А 1000 ПРО +" купити в СПБ в інтернет магазині spb812

  1. Особливості нового ефективного відлякувач гризунів "ГРАД А -1000 ПРО +": програмований розклад роботи...
  2. Експеримент з перевірки ефективності впливу "Град А -1000 ПРО" на гризунів
  3. переваги:
  4. Як працює відлякувач "Град А -1000 ПРО +"?
  5. Де можна використовувати відлякувач "Град А -1000 ПРО +"?
  6. Продукція компанії i4Technology вирізняється стабільно високою якістю, надійністю і демократичною ціною
  7. Кілька порад з використання відлякувач

Особливості нового ефективного відлякувач гризунів "ГРАД А -1000 ПРО +":
  • програмований розклад роботи по годинах (відміну від моделі "ПРО");
  • відмінно діє навіть у великих приміщеннях до 1000 м²;
  • відлякування звуковими сигналами, ультразвуком і світловими спалахами;
  • 4 окремих режиму роботи, включаючи режими від комарів і комах;
  • ручне регулювання потужності (25/50/75/100%);
  • фірмовий алгоритм генерації "звукового малюнка";
  • можливо живлення від мережі 220 В / зовнішнього акумулятора 12 В.

Ультразвуковий відлякувач гризунів "ГРАД А -1000 ПРО +" - це поліпшена і допрацьована версія приладу "ГРАД А -1000 ПРО", забезпечена додатковими функціями, і позбавлена ​​недоліків попередньої моделі. Величезна площа дії (100 квадратних метрів), безпрецедентна потужність і високу якість були доповнені спеціальним таймером. Завдяки таймеру ви зможете виставити часовий режим роботи приладу на кожен день тижня.

У той же час прилад може функціонувати в чотирьох режимах, від повністю беззвучний і непомітного, що застосовується в житлових приміщеннях, до режиму абсолютного захисту, який найкраще застосовувати, коли в приміщенні немає людей. Ультразвукове і звукова дія посилюється світловим (за допомогою яскравих світлодіодів). Харчування від мережі 220 В, або від автомобільного акумулятора.

Харчування від мережі 220 В, або від автомобільного акумулятора

Чим відлякувач "ГРАД А -1000 ПРО +" відрізняється від свого прототипу?

Основна відмінність - це можливість включати і вимикати прилад за заздалегідь встановленим таймером. Наприклад, якщо ви збираєтеся використовувати відлякувач в робочому приміщенні, то можна налаштувати його на безшумний режим в будні дні з 9:00 до 18:00, а в усі решту часу - на режим з використанням всіх доступних ефектів (звук, ультразвук і відблиски світлодіодів).

На даний момент жоден відлякувач не використовує настільки досконалу і чітко опрацьовану систему запуску і відключення по таймеру.

Точні електронний годинник не дадуть таймером збитися, а великий екран і шість кнопок управління дозволять швидко і легко виставити будь-який необхідний режим роботи.


В іншому даний відлякувач ідентичний своєму прототипу, популярному багатоцільового відлякувач нового покоління "ГРАД А -1000 ПРО".

Експеримент з перевірки ефективності впливу "Град А -1000 ПРО" на гризунів

Мета експерименту - перевірка впливу відлякувач "ГРАД А -1000 ПРО +" на лабораторних мишей, яким деякий час не давали їжі. Випробування проводиться в невеликому акваріумі, в який поміщені миші, годівниця з зерном і відлякувач.

Хід експерименту:

1. Відлякувач вимкнений. Мишей запускають в акваріум, вони біжать до годівниці і починають їсти.
2. Експериментатор включає відлякувач і аналізує поведінку мишей.

Тестування проводиться в двох режимах: беззвучному (відлякування тільки ультразвуком) і на максимальній потужності (відлякування ультразвуком і звуком).

Перевірка ефективності впливу "ГРАД А -1000 ПРО" на гризунів у беззвучному режимі (відлякування ультразвуком)


Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin .
завантажити відеоролик

Відео експеримент з перевірки ефективності впливу "ГРАД А -1000 ПРО" на гризунів в ультразвуковому режимі

Як тільки відлякувач включається, миші залишають годівницю з зерном і ховаються в найдальший від відлякувача кут. Через якийсь час вони намагаються побороти страх і повернутися до їжі, проте дія відлякувач заважає їм це зробити - страх виявляється значно сильніше, ніж голод.

Перевірка ефективності впливу "ГРАД А -1000 ПРО" на гризунів на максимальній потужності (відлякування ультразвуком і звуком)


Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin .
завантажити відеоролик

Відео експеримент з перевірки ефективності впливу "ГРАД А -1000 ПРО" на гризунів в режимі ультразвук + світло

Якщо включити відлякувач на максимальну потужність, він викликає у мишей найсильнішу паніку - гризуни в буквальному сенсі кулею вилітають з годівниці і забиваються в найдальший кут. Як і в першому випадку (при використанні ультразвукового режиму), одна миша робить спробу повернутися, щоб поїсти, проте потрапляє під потужне випромінювання - завмирає на місці, мабуть, втративши орієнтацію і здатність міркувати. Як тільки ступор проходить, миша починає кидатися по акваріуму в пошуках виходу (навіть підстрибує, а потім падає і завмирає на корпусі приладу), але не знаходить його. В результаті гризун знову повертається в кут і вже не намагається підійти до годівниці.

Висновки: слід зазначити, що в обох режимах (і на максимальній потужності, і при використанні тільки ультразвуку) відлякувач діє дуже ефективно. Як тільки прилад починає працювати, миші відразу ж кидають годівницю і не можуть повернутися до неї, хоча намагаються це зробити. Незважаючи на те, що гризуни дуже голодні і володіють дуже сильним інстинктом до прожиток, відлякують дію приладу виявляється сильнішим - миші не можуть перебороти панічний страх.

По поведінці мишей видно, що на максимальній потужності відлякує ефект значно сильніше, ніж в ультразвуковому режимі. Стресова реакція виражена набагато яскравіше, нервова система гризунів відчуває великий вплив. Приклад - "акробатичний" стрибок, який здійснила миша, в нормальному стані вона навряд чи б повторила цей трюк.

переваги:

1. Відлякувач "ГРАД А -1000 ПРО +" впевнено займає одне з перших місць по площі відлякування, серед всіх доступних зараз пристроїв. 1000 квадратних метрів площі покриття дозволяють одному приладу очистити від гризунів величезний цех або склад. Якщо ж ви збираєтеся встановити відлякувач в приміщенні, меншому ніж площа дії приладу, то швидкість очищення значно підвищиться.


2.Унікальний звуковий малюнок, який використовується моделлю "ГРАД А -1000 ПРО +", а також зміна частоти випромінювання, не дозволяють гризунам виробити несприйнятливість до дії приладу. Як тільки ви включите прилад, гризуни починають відчувати серйозну тривогу і занепокоєння, які спонукають їх якомога швидше покинути територію, що захищається відлякувачем. Якщо ж ви включите його на максимальний режим, занепокоєння переросте в справжню паніку, що наочно доведено відеозаписом експерименту.

3. Спеціально для використання в житлових приміщеннях, або в робочих приміщеннях у присутності персоналу, відлякувач має абсолютно непомітний для людини режим роботи, який використовує тільки ультразвук. Ви навіть не зможете визначити, включений прилад чи ні, поки не побачите світлову індикацію. У той же час, гризуни будуть вкрай стурбовані, і рано чи пізно втечуть з приміщення, щоб ніколи не повернутися.

4. Завдяки різним комбінаціям способів впливу, і широкого діапазону випромінювання, модель "ГРАД А -1000 ПРО +" можна використовувати як проти звичайних гризунів (щурів і мишей), так і проти підземних шкідників - кротів і землерийок. Також є режим, до якого особливо сприйнятливі шкідливі комахи, на кшталт тарганів, комарів, кліщів і інших. Його можна з успіхом використовувати практично проти будь-яких шкідників, які тільки можуть Вас потурбувати. Для цього передбачено чотири режими роботи:

  • відлякування гризунів (звук + ультразвук) - максимальний вплив на гризунів, яке змусить їх в найкоротші терміни звільнити приміщення;
  • відлякування гризунів (тільки ультразвук) - вплив орієнтоване на гризунів, і не зачіпає інших мешканців приміщення. Ідеально для використання в житлових будинках, або в цехах під час роботи;
  • відлякування комарів - максимальний вплив на комарів;
  • відлякування комах - універсальний режим, орієнтований на всі види небажаних комах

Ці функції дозволяють відлякувач використовуватися в різних місцях і з різними цілями, що підвищує цінність предмета, і робить його корисним в будь-який час року і в будь-якій ситуації.

5. Щоб максимізувати вплив на гризунів, прилад використовує також світловий вплив. Миготливий в нерівному ритмі, переривчастий світло діодів лякає мишей і щурів ще сильніше, і не залишає їм іншого вибору, окрім як бігти стрімголов геть від приладу і з території, що охороняється.

Миготливий в нерівному ритмі, переривчастий світло діодів лякає мишей і щурів ще сильніше, і не залишає їм іншого вибору, окрім як бігти стрімголов геть від приладу і з території, що охороняється

6. Прилад можна встановити на підлозі, на стіні або на опорі, причому на корпусі є спеціальні крепеленія, які не дадуть відлякувач впасти і розбитися. Розміщення на стінах особливо корисно проти гризунів, так як деякі особини можуть спробувати перегризти шнур приладу, або будь-яким іншим способом спробувати нейтралізувати його.

Як працює відлякувач "Град А -1000 ПРО +"?

Принцип роботи простий: гризуни і комахи дуже чутливі до ультразвуку. Прилад випромінює хвилі ультразвуку в довільному порядку, періодично змінюючи частоту випромінювання. Таким чином миші і щури постійно знаходяться в неспокої, звук турбує їх і не дає нормально жити, спати і харчуватися. Для того, щоб повністю очистити від шкідників площа, заявлену в специфікації, приладу потрібно всього 2-3 тижні, що значно швидше результатів конкурентів!

Вмикач і гніздо для підключення зовнішнього джерела живлення знаходяться на лівій боковій частині корпусу
Вмикач і гніздо для підключення зовнішнього джерела живлення знаходяться на лівій боковій частині корпусу

Де можна використовувати відлякувач "Град А -1000 ПРО +"?

Завдяки високій потужності та універсальності, відлякувач "Град А -1000 ПРО +" можна використовувати практично скрізь, де виникне необхідність! Ви можете поставити його в квартирі, в приватному будинку, на фермі, на складі або в цеху на виробництві. Ви можете встановити його в шахті ліфта або в підземних коридорах, або навіть встановити на відкритій місцевості, якщо попередньо забезпечите пристрій захистом від вологи і прямих сонячних променів.

Продукція компанії i4Technology вирізняється стабільно високою якістю, надійністю і демократичною ціною

"Град А -1000 ПРО +" виконаний з якісних матеріалів, з урахуванням специфіки клімату і фауни на території РФ. Прилад може працювати роки без додаткового обслуговування, стійкий до перепадів температур і ефективно діє на всі види гризунів і комах, поширених на території РФ.

Сертифікат дилера на продаж і обслуговування продукції компанії i4technology в Росії і СНД
Сертифікат дилера на продаж і обслуговування продукції компанії "i4technology" в Росії і СНД

Кілька порад з використання відлякувач

При використанні ультразвукового відлякувача слід пам'ятати, що заявлена ​​площа впливу може бути очищена тільки якщо це одне приміщення. Якщо ви збираєтеся очищати кілька приміщень, загальною площею 1000 кв. м., то ефективність впливу приладу на всі кімнати, крім тієї, в якій встановлено пристрій, падає практично до нуля. Також врахуйте, що ультразвук відбивається від гладких і твердих поверхонь, і поглинається м'якими і нерівними. Так що, намагайтеся встановлювати прилад так, щоб використовувати ці особливості ультразвукового випромінювання.


Крім того, перед включенням приладу слід прибрати всі принади з отрутою і пастки. Безглуздо відлякувати шкідників з дому ультразвуком, одночасно залучаючи їх до смачних принад. Або одне, або інше.

Де можна використовувати відлякувач "Град А -1000 ПРО +"?
Чим відлякувач "ГРАД А -1000 ПРО +" відрізняється від свого прототипу?
Як працює відлякувач "Град А -1000 ПРО +"?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама