Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Відлякувач мишей і щурів ГРАД А-550УЗ купити в СПБ

  1. Особливості домашнього / вуличного відлякувач гризунів "ГРАД А-550УЗ": створений на базі моделі "ГРАД...
  2. Принцип дії відлякувача гризунів і кротів "ГРАД А-550УЗ"
  3. Експеримент з перевірки ефективності впливу "Град А-550УЗ" на гризунів
  4. Експеримент з перевірки ефективності тривалого впливу "Град А-550УЗ" на гризунів
  5. Можливість роботи від батарейок значно розширює сферу використання відлякувач
  6. Технічні характеристики:
  7. Комплект поставки:

Особливості домашнього / вуличного відлякувач гризунів "ГРАД А-550УЗ":
  • створений на базі моделі "ГРАД А-500" з повністю безшумним випромінювачем;
  • може функціонувати в житлових приміщеннях площею до 500 кв.м;
  • генерує унікальний неповторяющийся ультразвукової сигнал;
  • автоматично економить заряд батарейок при їх використанні;
  • альтернативні джерела живлення: електромережа (адаптер в комплекті), АКБ 12 В.

ГРАД А-550УЗ "- це нова модель ультразвукового відлякувача гризунів, зі збільшеною потужністю і розширеним радіусом ураження. Прилад працює виключно в надвисоких частотах, і його дія абсолютно не чути для людського вуха. Крім того, дія приладу нешкідливо для собак і кішок. Гризуни всіх видів ефективно відлякує сигналом приладу, завдяки неповторному звуковому малюнку випромінювання, і періодично змінюється частоті. завдяки цій мінливості, щури та миші не встигають пристосуватися до дії приладу, і п осто змушені втекти з насиджених місць. Живлення приладу здійснюється від мережі 220 В, трьох батарейок типу "ААА", або ж від автомобільного акумулятора. Такий великий розкид в можливих джерелах живлення дозволяє використовувати "ГРАД А-550УЗ" в будь-яких умовах, навіть там, де немає електрики

Ультразвуковий відлякувач гризунів, щурів, мишей "ГРАД А-550УЗ" був протестований по системі російської сертифікації. Ви можете подивитися сертифікат відповідності на прилад:

Ми на 100% впевнені у високій ефективності "ГРАД А-550УЗ" і готові повернути Вам вартість приладу, якщо він Вас не влаштує! Протягом 2 тижнів Ви можете випробувати прилад у дії і самостійно переконатися в його ефективності.

Крім великої площі дії, відлякувач гризунів ГРАД А-550УЗ має досить компактними розмірами
Крім великої площі дії, відлякувач гризунів "ГРАД А-550УЗ" має досить компактними розмірами

Чим відлякувач "ГРАД А-550УЗ" відрізняється від свого попередника, моделі "ГРАД А-500":

1) Площа захисту збільшена до 550 кв. м

Завдяки використанню більш потужного генератора ультразвукових хвиль, вдалося розширити площу дії до 550 кв. м. на пристрій. Йдеться саме про відкритому просторі. Якщо враховувати здатність ультразвуку відбиватися від твердих поверхонь, і поглинатися м'якими, то в порожньому приміщенні з голими стінами, площа ураження може бути трохи вище, а в захаращеному приміщенні - менше.

2) Працює АБСОЛЮТНО безшумно.

За побажанням клієнтів, була прибрана функція звукового відлякування, і тепер прилад працює тільки за допомогою ультразвуку, і не заважає оточуючим людям.

3) Вдосконалений "звуковий малюнок".

Звуковий малюнок хвиль, випромінюваних приладом був змінений. Співробітники компанії i4 Technology створили більш неприємну для гризунів комбінацію звуків, і використовували її в новій версії приладу.

4) При роботі від батарей автоматично знижує потужність випромінювання (батарей вистачає надовго!).

Ультразвуковий відлякувач може працювати від батарейок до трьох тижнів безперервно! Це неймовірний результат, якщо врахувати, що інші відлякувачі розряджаються за 2-3 дня максимум. Такого успіху вдалося досягти завдяки автоматичному переходу приладу в режим енергозбереження, після переходу на живлення від батарейок.

5) Можливість роботи від зовнішнього джерела з напругою 10-30 В на максимальній потужності (наприклад, від автомобільного акумулятора).

Хочете використовувати відлякувач без підключення до електромережі та без зниження потужності? Це теж можливо! Просто докупити адаптер і підключіть прилад до будь-якого зовнішнього джерела струму напругою від 10 до 30 В. В цьому випадку прилад буде працювати максимально ефективно (так само, як якби він був підключений до мережі 220 В) і дозволить швидко очистити від шкідників будь-яке приміщення, де відсутня електрика або підключення до мережі небажано.

Роз'єм підключення зовнішнього живлення і перемикач відлякувач гризунів і кротів ГРАД А-550УЗ знаходяться на бічній панелі корпусу
Роз'єм підключення зовнішнього живлення і перемикач відлякувач гризунів і кротів "ГРАД А-550УЗ" знаходяться на бічній панелі корпусу

6) Світлодіодний індикатор живлення.

У верхній частині лицьової панелі приладу знаходиться світлодіодний індикатор, який показує, що прилад в порядку, і функціонує. Завдяки беззвучний режим роботи, миготливий індикатор - це єдиний спосіб дізнатися, чи працює відлякувач в даний момент.

7) Може кріпитися на стіну.

В конструкції пристрою передбачені спеціальні кріплення для установки його на стіни.

Принцип дії відлякувача гризунів і кротів "ГРАД А-550УЗ"

Дієвість ультразвукових відлякувачів взагалі, і моделі "ГРАД А-550УЗ" зокрема, заснована на високій чутливості гризунів до ультрафіолетового випромінювання. Ультразвук на певній частоті викликає у гризунів дуже сильне занепокоєння і тривогу. Фактично, такий звук пробуджує в них інстинкт самозбереження, і змушує бігти подалі від джерела звуку, і ніколи не повертатися. Найголовніше переваги цього способу - його повна нешкідливість для людей і домашніх тварин.

Експеримент з перевірки ефективності впливу "Град А-550УЗ" на гризунів

Суть експерименту: перевірка ефективності впливу "Град А-550УЗ" на голодних лабораторних мишей. Гризунів на тривалий термін позбавили їжі, а потім помістили в місце випробувань: акваріум 700х410х500 мм, в правому кутку якого розташована годівниця з зерном (улюблені ласощі мишей), а в лівому - відлякувач.

Хід експерименту:

1. Відлякувач вимкнений. Мишей запускають в акваріум, вони біжать до годівниці і починають їсти.
2. Експериментатор включає відлякувач і аналізує поведінку мишей.


Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin .

Відео експеримент з перевірки ефективності впливу відлякувача на гризунів

Висновки: експеримент однозначно підтверджує ефективність відлякувач. Як тільки відлякувач включається, миші починають проявляти нервозність: залишають годівницю з зерном і в паніці бігають по акваріуму. Через якийсь час вони намагаються побороти страх і повернутися до їжі, проте дія відлякувач заважає їм це зробити. В результаті, гризуни забиваються в найдальший від відлякувача кут і сидять там.

Експеримент з перевірки ефективності тривалого впливу "Град А-550УЗ" на гризунів

Суть експерименту: перевірка ефективності тривалого впливу "Град А-550УЗ" на лабораторних мишей і відсутності ефекту звикання. Гризунів помістили в акваріум 700х410х500 мм, розділений навпіл за допомогою гофрокартону: в правій половині поставили годівницю з зерном (улюблені ласощі мишей) і відлякувач, а в ліву запустили мишей. Тривалість експерименту склала 10 днів. Експериментатор періодично відключав прилад, щоб подивитися, як це впливає на поведінку гризунів. Так як викласти все записане за час експерименту відео неможливо, нижче наводяться найбільш значущі і цікаві моменти експерименту.

Хід експерименту:

1. Мишей запускають в акваріум і включають відлякувач на кілька днів.
2. Експериментатор на час вимикає відлякувач. Так як в акваріумі немає ніяких джерел їжі, крім годівниці, голод змушує мишей повернутися в праву половину акваріума (де стоїть годівниця і відключений відлякувач).
3. Експериментатор знову включає відлякувач і стежить за реакцією гризунів: чи збереглася ефективність приладу, не звикли чи миші до його впливу?

Як видно, при повторному включенні приладу миша миттєво перестала їсти і кинулася шукати вихід. Проявивши кмітливість, вона зробила "підкоп" під перегородкою з картону і сховалася в лівій половині акваріума, як можна далі від "Град А-550УЗ". Така поведінка говорить про те, що ніякого звикання до випромінювання відлякувача не виникло, він як і раніше діє з максимальною ефективністю.


Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin .

Ось так поводиться миша при включеному відлякувачі "Град А-550УЗ"

4. Відлякувач залишається включеним, тому, незважаючи на сильний голод, миші так і не змогли підійти до годівниці. Спочатку вони роблять кілька "пробних" вилазок, проте не витримують ні секунди під потужним впливом відлякувач і тут же тікають назад (цей момент Ви якраз можете побачити на відео). Після декількох спроб гризуни, мабуть, "зрозуміли", що поїсти не вдасться, і зачаїлися в лівій половині акваріума (де немає годівниці і відлякувач).

Висновки: експеримент підтверджує, що при тривалому впливі відлякувач миші не можуть звикнути до його випромінювання. Навіть дуже сильний голод не зміг змусити гризунів підійти до годівниці. Хоча миші час від часу намагалася підібратися до зерен і поїсти, прилад незмінно відганяв їх від їжі. Періодичні паузи в роботі також не вплинули на загальну ефективність відлякування.

Але і це ще не все! Під час "перепочинку" кмітливі гризуни перегризли провід живлення! Через це довелося помістити новий провід в залізну трубу, щоб захистити його від гризунів при повторних відключеннях.

Мабуть, миші дійсно сприйняли відлякувач, як безпосередню загрозу своєму життю і спробували усіма способами позбутися від нього. Зазвичай таку кмітливість приписують щурам, проте в цьому випадку її проявили звичайні миші! Як то кажуть, захочеш жити - ще не так ізвернешься!

Можливість роботи від батарейок значно розширює сферу використання відлякувач

  • приміщення, де немає електрики, або використання електромережі небажано;
  • в дачах або заміських будинках, які потрібно очистити від шкідників, але ви побоюєтеся залишати включені в мережу прилади без нагляду;
  • поза приміщеннями, наприклад в саду, на городі, на дитячих майданчиках або у дворі;
  • при належній ізоляції від вологи, відлякувач "ГРАД А-550 УЗ" можна помістити під землею, щоб направити його дію конкретно на підземних шкідників: кротів і землерийок.

Енергозберігаючі технології, і загальна економічність приладу дозволяють йому працювати до 3 тижнів від одного комплекту батарей. Час роботи також залежить від якості батарейок.

Відлякувач ГРАД А-550УЗ може працювати від батарей, а тому підходить для будь-яких приміщень і територій
Відлякувач "ГРАД А-550УЗ" може працювати від батарей, а тому підходить для будь-яких приміщень і територій

У конструкції приладу використовувалися тільки найякісніші матеріали, що пройшли всілякі перевірки, і готові до експлуатації в найскладніших умовах. Це позначилося як на загальну якість і надійність приладу, так і на його стійкості до пошкоджень і впливу температур. Прилад відмінно функціонує при температурах від -40 до +50 градусів Цельсія, тобто його можна сміливо використовувати взимку і влітку, навіть в незахищених від спеки та холоду приміщеннях.

Для того, щоб почати відлякування за допомогою "ГРАД А-550 УЗ", вам не знадобляться спеціальні навички або знання. Все, що від вас буде потрібно, це вставити батарейки, або підключити прилад до мережі, і натиснути на кнопку. Далі вашого втручання не буде потрібно, відлякувач зробить все сам. Ви сміливо зможете залишити його на два тижні, а по приходу виявити, що всі гризуни успішно покинули очищається територію.

Технічні характеристики:

Габаритні розміри виробу, мм, не більше

109 х 65 х 25

Маса виробу, кг, не більше

0,12 (в упаковці - 0,47)

Джерело живлення мережа 220 В (адаптер в комплекті)
3 батареї або акумулятора типу "ААА"
зовнішнє джерело напругою 10-30 В, наприклад, акумулятор автомобіля (адаптер докуповується окремо)

Максимальний струм, споживаний виробом, мА, не більше

10 (при харчуванні від батарейок)
13 (від зовнішнього джерела)

Діапазон робочих частот випромінювання, кГц

від 20 до 40

Діаграма спрямованості випромінювання

кругова

Рівень звукового тиску на відстані 1 м від вироби, дБ, не більше

110

Ефективна площа дії, кв. м

550

Умови експлуатації виробу:

температура навколишнього повітря, ° С

від -40 до +50

відносна вологість повітря при 25 ° С,%

до 98

Комплект поставки:

  • відлякувач гризунів "Град А-550УЗ";
  • адаптер живлення від мережі 220 В;
  • пакувальна коробка;
  • лист контролю якості на виробництві;
  • гарантійний талон;
  • Інструкція з експлуатації.

Прилад сертифікований!

Інструкція користувача


Сертифікат дилера на продаж і обслуговування продукції компанії "i4technology" в Росії і СНДХочете використовувати відлякувач без підключення до електромережі та без зниження потужності?
3. Експериментатор знову включає відлякувач і стежить за реакцією гризунів: чи збереглася ефективність приладу, не звикли чи миші до його впливу?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама