Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Володимир Чернавин - Записки «шкідника». Втеча з ГУЛАГу.

  1. Опис книги "Записки« шкідника ». Втеча з ГУЛАГу."
  2. Схожі книги на "Записки« шкідника ». Втеча з ГУЛАГу."
  3. Відгуки про "Володимир Чернавин - Записки« шкідника ». Втеча з ГУЛАГу."

Назва:

Записки «шкідника». Втеча з ГУЛАГу.

видавництво:

канон

ISBN:

немає даних

Завантажити:

99 Будь ласка дочекайтеся своєї черги, йде підготовка вашого посилання для скачування ...

Завантаження починається ... Якщо скачування не розпочалося автоматично, будь ласка натисніть на цю посилання .

Всі книги на сайті розміщуються його користувачами. Приносимо свої найглибші вибачення, якщо Ваша книга була опублікована без Вашого на те згоди.
Напишіть нам , І ми в терміновому порядку вживемо заходів.

Як отримати книгу?

Оплатили, але не знаєте що робити далі? Інструкція .

Опис книги "Записки« шкідника ». Втеча з ГУЛАГу."

Опис і короткий зміст "Записки« шкідника ». Втеча з ГУЛАГу." читати безкоштовно онлайн.


Восени 1922 року радянські керівники вирішили в якості концтабору використовувати Соловецький монастир, і в Кемі з'явилася пересилання, в яку взимку набивали ув'язнених, щоб в навігацію перевезти на Соловкі.Летом 1932 року з Кемі втекли заарештований за «шкідництво» і минулий Соловки професор-іхтіолог Володимир В'ячеславович Чернавин, його дружина Тетяна Василівна (дочка знаменитого томського професора Василя Сапожникова, учня Тімірязєва та прославленого натураліста) і їх 13-річний син Андрей.Оні спочатку пливли на човні, п отом довго плутали по болотах і кам'янистим кряжам, буквально поїдається комарами і гнусом. Ризикуючи життям, без зброї, без теплого одягу, в жахливій взуття, майже без їжі вони дісталися до Фінляндіі.В 1934 році в Парижі були надруковані книги Тетяни Чернавіна «Дружина" шкідника "» і її чоловіка «Записки" шкідника "». Чернавіна з гіркотою писали про те, що виявилися непотрібними країні, служіння якої вважали своїм обов'язком. Незатребуваними виявилися їхні знання, праця, любов до науки і вітчизняній культурі. Книги видавалися на всіх основних європейських мовах, а також фінському, польською та арабском.Главний офіціоз СРСР - газета «Правда» - в 1934 році надрукувала обурену статтю про книгу, що вийшла на той час і в Амеріке.Однако до 90-х років про це втечу знали хіба що співробітники КДБ. Навіть родичі Чернавіна мало що знали про перипетії цього побега.Кнігам Чернавіна в Російській Федерації не дуже пощастило: ні уваги ЗМІ, ні офіційного визнання, і наклади по тисячі примірників. Сьогодні їх можна прочитати тільки в мережі. «Записки" шкідника "» - спогади В. Чернавіна: робота в Севгосрибтресте в Мурманську, арешт в 1930 р, перебування в слідчій в'язниці в Ленінграді (на шпалерно), в таборі на Соловецьких островах, підготовка до втечі. «Втеча з ГУЛАГу» - автобіографічна повість Т. Чернавіна про життя в Петрограді - Ленінграді в 20-ті - 30-ті роки, про початок масових репресій в країні, про арешт і жіночій в'язниці, в якій автор провела кілька місяців у 1931 г. Опис підготовки до втечі через кордон до Фінляндії з Ке ми, куди автор разом з сином приїхала до чоловіка на побачення, і самого втечі в 1932 р



Схожі книги на "Записки« шкідника ». Втеча з ГУЛАГу."

Книги схожі на "Записки« шкідника ». Втеча з ГУЛАГу." читати онлайн або завантажити безкоштовно повні версії.


Сподобалася книга? Залиште Ваш коментар, поділіться враженнями або розкажіть друзям
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Відгуки про "Володимир Чернавин - Записки« шкідника ». Втеча з ГУЛАГу."

Відгуки читачів про книгу "Записки« шкідника ». Втеча з ГУЛАГу.", Коментарі та думки людей про твір.

Як отримати книгу?
Оплатили, але не знаєте що робити далі?
Сподобалася книга?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама